2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
سلام آناجون این درسته که هرکس غلظت خون داشته باشه ایمنیه بدنش هم بالا میره آخه من غلظت خون دارم وای ...

عزیزم نه فکر نکنم همچین رابطه ای باشه چون هستن دوستانی که مشکل انعقادی دارن ولی ایمنیشون مشکلی نداره......

ببین یه کاری بکن......

تو به هر نحوی این تستهارو انجام بده اگه موردی نبود که طبق روال دکترت پیش میری نه که اگه موردی باشه لازم باشه دکترتو عوض میکنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه من بعد عمل هیسترو،سپتوم بر داشتن، اندمتر م نازک شد 

ستاره جون

یعنی می گی اشکال از کار دکتر رزاقی بوده یا با هر کس دیگه ای هم انجام می دادی همین مشکل پیش می اومد؟

چون من هم مثل شما دو بار این کار روانجام دادم،یک بار با دکتر رضایی و دفعه دوم با دکتر آصف جاه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام من دیشب طاقت نیاوردم ورفتم آز دادم که متاسفانه این بارهم منفی بود فکرنکنم دیگه تابعدازعید درمان رودنبال کنم یه کم به بدنم فرصت استراحت میدم احتمالا تابعدعید باعزم جزم پیگیر مشکلات ودرمان اندومتریوزم باشم چون دیگه جنین فیریزندارم وباید ازاول شروع کنم بعدشش سال که ازداشتن این اندومتریوز لعنتی میگذره هنوز دکترم موافق لاپرانبود امااحتمال این باردکترم روعوض کنم بااینکه بهترین پروفسور دررابطه با اندوهستش الان دیگه زیاد ناراحت نیستم دیگه انگارعادت کردم به دیدن جواب منفی اماچون خانواده اطلاع داشتن اونابیشترازمن ناراحتن دیشب بابام کلی فشارش رفته بالا رفتیم بردیمش بیمارستان والا برعکس شده حالا من باید اونارودلداری بدم شوهرم پادردشدیدگرفته بود خنده داره نه  

دوستان سلام من دیشب طاقت نیاوردم ورفتم آز دادم که متاسفانه این بارهم منفی بود فکرنکنم دیگه تابعدازعی ...

سلام عزیزم واقعا برات متاسفمم خودمم سه بار این تجربه تلخ را داشتم عزیزم شما آندومتریوزت در چه حد است ؟چسبندگی لگنی هم داری؟وضعیت ذخیره تخمدانت چطوره؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
دوستان سلام من دیشب طاقت نیاوردم ورفتم آز دادم که متاسفانه این بارهم منفی بود فکرنکنم دیگه تابعدازعی ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم...درکت میکنم چه حسی داری...

دونستن خانواده یه جور مکافاته ندونستن شونم یه جور مکافات...بدونن بی قراری میکنن ندونن هی باید نقش بازی کنی  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلامم دوستای گلم. ان شالله همتون از این انتظار دربیاییین اومدم بگم نا انید نشین من خودم دوبار طبیعی ...

سلام عزیزم،انشاا خدا نی نی گلتو حفظ کنه؟عزیزم شما چند روز قبل انتقال سرم تزریق کردی؟پردنیزلون هم داشتی قبل انتقال ؟انتقالتون فریز بود یا فرش؟منم ماه آینده انتقال فریز دارم

مینو جون و مامان سبحان جون یعنی شماها ۹ ماه رو کلا می خوایید بمونید خونه؟ بعد تو خونه کاملا دراز کش ...

عزيزم من هفته ١٠ هستم سه روز بعد از انتقال اومدم سر كار و حتي ماموريت جنوب هم رفتم. براي هركسي يه جوريه من از جفت و اينها هنوز اطلاعي ندارم به نظرم با دكترت مشورت كن.❤❤️❤️

خیلی نارحت شدم عزیزم  ،درکت میکنم،امیدوارم خدا به زودی بهترینها رو برات رقم بزنه   

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ویتانین دی که تو کلسی کر هست چی؟اشکال نداره؟دکتر من گفت بخور همچنان اخرین امپولشم 45روز مونده به ان ...

اوه اوه ویتامین د من خیلی کمه. 12 بود مال من.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها یکی از دوستانم سی سالشه و باردار نمیشه دکترش این ازمایش رو براش نوشته و طبق جواب همین گفته باید اهدایی بگیره...نظرتون چیه؟

اینجور که خودم فهمیدم گیرنده fsh جهش داره که میشه نارسایی زود رس تخمدان... ولی دومی سالمه.ذخیره تخمدانش 3 و fsh 2.3 هست.پریودم میشه

آزمایشش FSH Receptor geneکه نتیجش این بودهMutated Homozygous
یکیشم این بودهAMH Receptor gene با نتیجهWild Type Homozygous

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!