2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
این دارو ها برای انتقال؟ برای چی بیشتر استفاده ميشه ؟ ضخامت 

دیفرلین و سینافکت اگه منظورته برای تحت کنترل گرفتن سیکل و تخمک گذاری و این چیزا تجویز شه .ارتباطی به ضخامت نداره...

بتظرم شما برا مشکل ضخامتت حتما پیشنهاد پی ار پی و جی سی اس اف رو بده به پزشکت.خیلی موثرن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

ویتانین دی که تو کلسی کر هست چی؟اشکال نداره؟دکتر من گفت بخور همچنان

اخرین امپولشم 45روز مونده به انتقالم زدم.البته سرخود چون کم بود سه ماه  امپول زدم از 20رسوندم به 35

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هیسترو حتما انجام بده...... خراش و پی آر پی هم شانستو بالامیبره....... جنینات بلاست بودن یا ...

آنا جون من اگه خودم بخوام هیسترو خراش و پی آر پی رو انجام بدن قبول میکنن؟

جنین هام بلاست نبودن

این آزمایش ضد اسپرم رو هم میپرسم حتما

واقعا سخته منفی دوباره،بابت مشکل همسرم و مشکل پانکچر شدن خودم ترجیح میدم همه ی مشکلات احتمالی چک بشن و کارهایی که احتمال مثبت شدن رو بالا میبرن انجام بدم

تغذیه خاص یا مواد خوراکی که خوب یا بد باشن قبل از انتقال چیا هستن؟

واینکه چقدر فاصله لازمه از این انتقال منفی تا انتقال بعدی؟

چون نه میخوام عجله کنم نه میخوام دیر برم

آنا جون فکرکنم سی دی مارکر ها رو انجام ندادم،ولی باقی موارد رو که انجام دادم مشکلی نداشت

نیاز هست سی دی ها رو هم چک کنم؟

ممنونم ازت عزیزم،ببخش اینقدر سوال میپرسم،اینقدر حال روحیم بده و گیجم که نمیدونم باید از کجا شروع کنم

سلام به همه دوستان ، شادي جون يادمه وقتي سيكل پانكچرت كنسل شد و تهران خونه فاميلتون بودي و حتي ...

مامان سبحان جان خوبی عزیزم؟

چقدر خوشحال شدم تیکر بارداری داری عزیز دلم

امیدوارم به سلامتی بغلش کنی و همیشه کنار هم شاد باشین

آره مامان سبحان جان،چی کشیدم تو این مدت تا به پانکچر رسیدم،خیلی خیلی سخت بود و با منفی این دفعه تو خونه بلند بلند گریه کردم ولی باز جلو شوهرم سعی کردم بهتر باشم که فکرنکنه مقصره یا ناراحت شه،خیلی سخته ولی میدونم هنوز وقتش نبوده

موقع دیدن جواب خیلی ناامید شدم خیلی بهم ریختم ولی سعی میکنم بازم روی پاهام وایسم و شروع کنم

برام دعا کن 

اره حق داري سخته بقول مامان سبحان حتي باردار هم بشي اونقدر استرس داره كه لذتي نميبري ولي چاره چيه با ...

مینو جان درست میگین ،واقعا ماها بارداریمون هم با استرسه

عزیزم مرسی از اینکه بهم امید میدین

ایشالله نی نی ت رو سلامت بغل میگیری و این سختی ها میگذره

سلام به همگی و تبریک به مامانای جدید . 

من احتمالا هفته ی دیگه ایشالا انتقالم باشه . چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید . من از شهرستان میرم تهران به نطرتون بعد انتقال با ماشین برگردم یا هواپیما ؟ ۶ ساعتی با ماشین توراهیم . من قراره جنین بلاست انتقال بدم دکتر گفت هر وقت وصعیتم مناسب باشه ۵ روز بعدش میشه انتقالم مگه جنین هارو سه روزه فریز نمیکنن ؟ اگه اره خب باید وقتی ذوب میشن دو روز بعدش انتقالم باشه . 

مامان سبحان عزیز به نظرت نشاسته رو با مخلوط شیر و عسل بخورم خوبه ؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اين ادم بي شخصيت و سريع بزارش تو بلك ليست گوشي و همچنين زندگيت ليلا جون به حق اين شب  ...

نانا جون خوبی عزیزم شما همون نانا هستی تو ای وی اف های ۹۵ . زایمان کردی؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام آناجون این درسته که هرکس غلظت خون داشته باشه ایمنیه بدنش هم بالا میره

آخه من غلظت خون دارم واین دفعه هم هرچی گفتم آزای سی دیمارکرهاروبرام ننوشت گفتم تهران برای ایمنی سرم میدن وجواب میگیرن دکترگفت هنوز درحدتحقیقاته

موندم نمیدونم چکارکنم میگم برم پیش دکترایمونولوژ وآزاروبدم ولی وقتی دکترقبول نکنه چکارکنم ایکاش اینجاهم روششون مثل تهران بود

صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....
اناعزیزن الان وزنم 81 شده

پس پنج تا پنج گرمی هم الان خوبه......

ببین در جالت نرمال روالش هر بیست کیلو یه پنج گرمیه......

البته بازم بسته به شدت مشکل بالا پایین میشه......

برا من که دستور ایمونولوژم این بود واسه هر بیست کیلو از وزنم یه پنج گرمی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم از این همه محبتت... الان چون اول راهم خیلی دارم سعی میکنم آرامشم و حفظ کنم. تو این شرایطی ...

عزیزم اتفاقا تو این مسیر تو دنیای واقعی هر چه قدر تنها باشی و کسی در جریان کارت نباشه بهتره......

همینجا بهترین جاست که بتونی تنهایی تو با کنار دوستای واقعیت بودن رفع کنی.......

دوستایی که با پوست و جونشون دردتو میفهمن......

برات بهترین بهترینارو آرزو میکنم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام،انا جون نگرانم شدم من از دو سه ماه قبل میکرو هفته ای یه دونه ویتامین دی خوردم، هربارم ب دکترم گ ...

عزیزم نگران نشو اگه دقت کنی گفتم روماتولوژم گفته من برات نجویز نمیکنم چون طبق نظر مندو ماه قبلش نباید مصرف کنی اما دکتر زنانت میتونه طبق نیازت برات تجویز کنه.......

عزیزم حتما لازم بوده تجویز کرده.......

حالا باز با دکترت مشورت کن......

ضمنا دقت کنی رو پرگنانسی کرها و کلسی کرها هم یه درصدی از ویتامین دی هست......

اگه اینطور بود که اینا نداشتن......

من تقریبا کل بارداریم کلسی کر و پرگنانسی کر داشتم.......

آنا جون من اگه خودم بخوام هیسترو خراش و پی آر پی رو انجام بدن قبول میکنن؟ جنین هام بلاست نبودن این ...

عزیزم تو پیشنهادتو بده اگه مناسب شرایطت باشه انجام میدن و نباشه توجیحت میکنن که لازم نیست.....

اما رو هیسترو و خراش بیشتر اصرار کن چون ظاهرا پی آر پی شرایط خاصی تجویز میشه......

در مورد جنینات این دفعه کاش بگی لااقل یکیش بلاست باشه یعنی معلوم بشه اصلا جنینی به مرحله بلاست میرسه یا نه......

در مورد سی دی مارکرا حتما انجامش بده چون منم مشکل ایمنیم که لازم شد ۶ ماه تمام سرم بزنم فقط با همین سی دی مارکرا معلوم شد چون بقیه تستهای ایمنیم همه نرمال بودن......

در مورد تغذیتم فقط و فقط طبق طبع و مزاجت رژیم غذایی منحصر به فردتو تعریف کن و از کسیم تقلید نکن......

ورزشم تو برنامت بذار......

آبم زیاد بخور......

سلام به همگی و تبریک به مامانای جدید .  من احتمالا هفته ی دیگه ایشالا انتقالم باشه . چند تا سو ...

عزیزم منظور دکتر از پنج روز بعد وقتی هست که آخرین سونو رو میکنن و میگن که از نظر ضخامت اوکی هستی برا انتقال و پنج روز بعدش انتقالته که طبق برنامت اگه جنینات سه روزه بودن دو روز قبل تایم انتقالت از فریز درشون میارن.....

برا برگشتت به نظرم اگه معطلی فرودگاهم حساب کنی دست کمی از ۶ ساعت برگشت با ماشینم نباشه.....

اگه مسیر برگشتتون خوب باشه با ماشین خودتونم میتونی برگردی اما ترجیحا بهتره دو سه روز اول تهران بمونی.....

حالا بعدش یا با ماشین خودتون یا هواپیما برمیگردی.....

در مورد نشاسته هم من چون تجربشو ندارم و مستعد یبوست بودم چیزی برا گفتن ندارم......