2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشی ...

فدات بشم عزیزم.......

کار خوبی میکنی واقعا آرامش روح و روان خیلی تاثیر داره......

من خودم فکر میکنم اگه اون چند تا سفر و خوشگذرونیو قبل سیکل آخرم نداشتم نمیتونستم دوباره شارژژژ بشم و تاب بیارم.......

پس تا میتونی به خودت برس چون خودت خوب نباشی نمیتونی همسر خوبیم باشی.......

از زندگیت لذت ببر بهت قول میدم با انرژی دوباره شروع خواهی کرد و صد درصد نتیجه خواهی گرفت.......

البته شایدم به شروع دوباره نکشه و بلزگشت دوبارتبه تاپیک با اعلان خبر جونه زدن معجزه تو دلت باشه!!!!!""

برات بهترینارو از خدا میخوان که لایق زیباترینایییییییییی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم انه عزیز.اگه پیاده روی ارام داشته باشم خوبه یا بد؟

پیاده روی خوبه عزیزم اتفاقا خونرسانی به رحم و تخمدان رو بهتر میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جونم اختیار داری، چه اشتباهی عزیزم؟؟ 

عزیزم به هر حال ذهنیت درستی نسبت به این دو و فرقشون نداشتم.......

تو کانال گذاشتم که بعدا بشه بهش دسترسی داشت......

ممنونم اناجون مهربون  واقعا راهنمایی شما خیلی کمکم کرد تو این مدت  خدا دختر نازت رو برات ...

فدات بشم عزبزم......

من کاری نکردم که......

شادی تک تکتون و شاهد لحظات شیرینتون بودن بهترین و زیباترین هدیه این خونه برا منه!!!!!!

دوستان عزیزم، من اومدم بهتون بگم یه مدتی شاید نتونم زیاد بیام، چند وقت دارم فکر میکنم، خیلی سختی کشی ...

لیلا جون مرسی از همدردیت بابت بابا مامانم. و فداااات بابت دعاهای قشنگت.

جات خیلی اینجا خالی میشه و دلمون میگیره اما از ته دل برات آرزو میکنم شادترین روزها درانتظارت باشه. میدونم دعای خیر همه بچه های گروه بدرقه تو نازنین میشه. و امیدوارم مادر شدنت رو بیای اینجا باهامون جشن بگیری.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به روی ماه تک تک دوستان عزیزم..بهترین ها رو واستون آرزو میکنم🌼🌻🌸 ممنون میشم اگه تجربه ای ...

سلام اتریسا جان خوبی عزیزم

ما دو تا ویزیت پیش دکتر جنتی رفتیم 

ازمایش همسرمم طبق نظرشون تو ازمایشگاه ناباروری دادیم مورفولوژی ایشون نرمالش دو و سه درصد بود هر بار

ولیتعداد نرمال بود

اما هیچ دارویی ب همسرم نداد

گفت همین برای ای وی ف کفایت می کنه

خلاصه منم یه بار پانکچر شدم و ...  انتقال  و اینا  که گذشت برای پانکچر مجدد  دکتر عارفی به خودم و شوهرم تقویتی داد  همسرم کیوتین و فرتیل ایت فور من خورد   

منظورم اینه دکتر جنتی دارویی نداد ب همسرم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

لیلا جانم کار خوبی میکنی....من انتقال قبلم اسفند 94 بود و بخاطر مشکلات کاری و مالی همسرم نتونستم پیگیر درمان باشم و ناخواسته یک سال و نیم فاصله افتاد...و چون بی خیال درمان بودم حالم خیلی خوب بود...شبا راحت میخوابیدم و استرس نداشتم...الان خوشحالم از این فاصله چون انرژی گرفتم و دارم ادامه میدم.....برای تو هم همینطوره ..انشالله خدا طبیعی مادرت میکنه و اگه هم نشد با انرژی مضاعف برمیگردی سر درمانت....

سیکلهای پشت سر هم ادم رو روحی و جسمی نابود میکنه.....بعد دو سال از پانکچرم هنوز یاد روز عملم میفتیم اعصابمون خرد میشه وای به اینکه اتفاقات سخت و دردناک تند و تند سرمون بیاد....

درسته که دلمون خیلی برات تنگ میشه ولی سعی کن اینجا هم زیاد نیای....اصلا نیا....چون ناخوداگاه فکر ادم رو درگیر میکنه ...برو و با همسر عزیزت از زندگیت لذت ببر.....  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام اتریسا جان خوبی عزیزم ما دو تا ویزیت پیش دکتر جنتی رفتیم  ازمایش همسرمم طبق نظرشون تو از ...

به ما هم همینو گفت...گفت عالیم هست برا میکرو

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام 

منم متاسفانه هیچ جنین برام تشکیل نشد فقط یه دونه بود تا دیروز که امروز گفتن اونم رشدش متوقف شد .

این همه سختی و عذاب و هزینه....منم میزارم سال جدید دوباره از نو شروع میکنم 

خب ممنون از تک تک تون بابت راهنمایی های به جا و عالی🌸🌻🌼

واقعا همینکه میتونیم اطلاعاتمون رو اینجا به اشتراک بگذاریم  غنیمته..

لیلای عزیزم من هم همیشه صحبتم همینه با همسرم...حتی یادمه که دوران آشناییمون هیچوقت درباره بچه صحبت نکردیم...

پس واقعااا هدف زندگی مشترک هرگز و قطعااا باروری نیست که اگه یه وقت پیش نیومد انگار قتل انجام داده باشیم و بخواهیم از همه فراری باشبم والاا من که یه مدت نمیخواستم خیلی با کسی روبرو باشم که یه وقت بپرسن...اما الان فکر میکنم چقدر اشتباه کردم خودمو از جمع دور کردم.

خداروشکر تا الان خیلیخلا بچه هیچوقت حس نشده..یعنی باید انقدر خوب زندگی کنیم که فک نکنیم بچه بیاریم که شاد بشیم یا ازدواج کنیم که بتونیم شاد باشیم متاسفانه از کودکی به ما گفتن ایشالا عروس بشی بعد ایشالا مادر بشی.. همین واقعاااا کل زندگیه ما یعنی همین...متاسفم...واسه همین تفکراته که الان وقتی بچه نیست انقدر معذبیم وگرنه یه امر کاملا طبیعی می بود..یه زندگی با بچه و خیلی های دیگه ممکنه بدون بچه باشه....

.وقتی یه دختر شاد و پر انرژی بودم روحیمو باختم...ما بایدخدارو شاکر باشیم اول بخاطر وجود همسران خوب و همراهمون و بعدم اگه صلاح دونست جمع مون رو بیشتر کنه وگرنه تعداد بیشتر خانواده بدون عشق هرگز معنایی نداره...فعلا دارم رو ذهنم کار میکنم که همه جوره شاد باشم...

همسرم میگه همیشه باید یاد بگیریم که شاد باشیم چه تو سختی جه آسونی.چالش های زندگی اگه باعث ازتقا بشه اون یعنی داریم کامل تر میشیم نه اینکه فرزندآوری و تک بعدی زندگی کردن.مهم اینه که روحیمون رو نبازیم  وگرنه که باید...ببخشید خیلی طولانی شد اما حی کردم خیلیهامون الان تو همچین شرایطی هستیم و شاید لازمه گفتن بعضی حرفهاا..

عزیزم امیدوارم همیشه سلامت شاد و خوشبخت باشید و بعد هم به صلاح خدا انشالا که فرزندان نازنینتون ما بگذارن به این دنیاااا....آمین  آمین🌼🌻🌸🌹💜

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام  منم متاسفانه هیچ جنین برام تشکیل نشد فقط یه دونه بود تا دیروز که امروز گفتن اونم رشدش مت ...

عزیزم واقعا متاسفم....این دومین باره که تخمک و جنینت به مشکل خورد....بهتره همین جوری شروع نکنی...یه بررسی بکن اگه لازمه چند تا دکتر مشاوره کن ببین علتش چی میتونه باشه....خیلی تلخه میکرو این جوری تموم شه....

سلام  منم متاسفانه هیچ جنین برام تشکیل نشد فقط یه دونه بود تا دیروز که امروز گفتن اونم رشدش مت ...

ای وای چقدر از شنیدن این خبر متاسفم شدم...امیدوارم که بهترین ها نصیبت بشه عزیزم...

اما حتما حتما دونه به دونه پیگیر مسائل باش..ازمایش های تخصصی مشاوره های مختلف...و دوستان بهتر راهنمایی میکنن حتما....شاید دوز دارو متناسب نبوده یا اینکه اسپرم مشکل داشته..اگه dfi بررسی نشده انجام بدید...امیدوارم با روحیه مضاعف بتونید پیگیری کنید...موفق باشی 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم به نظرم اگه بنا رو میکرو هست فعلا همسرت آز دیگه ای انجام نده البته اگه فریز دارین....... اما ...

ممنون از صبوریتون بخاطر سوالای زیادم. خدا خیرتون بده خیلی خوب توضیح میدین. والا ما هنوز وارد سیکل نشدیم. همسرم بعد از دو بار آزمایش اسپرم، از طرف دکتر ارولوژی به مرکز ناباروری ارجاع شدیم. که من رفتم اونجا گفتن دوم پریودی بیا. من قبلا دوتا سقط داشتم که قلبشون تشکیل نمیشد. یکی اسفند 90 و یکی آبان 95 یه پسر دارم خرداد 92 دنیا اومده. برای این سه تا بارداری، بار اول اقدام باردار شدم. اما امسال از تیرماه اقدامهای من ناموفق بوده. همسرم مرداد و آبان آزمایش اسپرم داده که نتایجش یکسان بوده و مورفولوژی 6% و تحرک آ 4%. اینه که به فکر میکرو افتادیم. منتها الان خونه رو داریم عوض میکنیم و برای خونه جدید هرچی داشتیمو نداشتیم دادیم. تازه سازنده دیماه خونه رو تحویل میده! خودشم ما اینجا غریبیم. کرمانشاه هستیم. کلا همه این عوامل کارمونو سخت کرده.

پس با این شرایط میخواستم اوناییکه واجب هست رو اگه میشه برام بگی انجام بدم.

بازم یه دنیا ممنون.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷