2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047271 بازدید | 684585 پست
سلام عزیزم،خوبی؟ بهت حق میدم اما دیگه چاره ای هم نداریم. متاسفانه از بس ناباروری زیاد شده هیچ پزشک م ...

سلام لی لا جان ممنون دوست عزیزم بابت پیامت...کاملامنطقیه واقعااا چون پزشک زنانبه صورت روتین ازیترو و...تجویز میکنن که بعد یه مدت بدن عادت میکنه و داروهای نسل بالاتر بعدا باید تجویز بشه بخاطره مقاومت دارویی
عزیزم خوندم اون متنت رو و خیلی متاثر شدم امیدوارم که در آرامش ابدی باشن و مطمئنن همیشه دعای دختر گلشون هستن از بهشت برین🌹🌸🌻🌼
اگه لطف کنی و اسم متخصص بیماریهای عفونی رو بگی ممنون میشم ازت..الان دیدم به دوستمون گفتید بازم ممنون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام به روی ماه تک تک دوستان عزیزم..بهترین ها رو واستون آرزو میکنم🌼🌻🌸

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید تو این زمینه در اختیارم بگذارید

دکتر جنتی واسه مورفولوژی نرمال پایبن3 درصد و تحرک اسپرم پایین 20 درصد چه داروهایی معمولا تجویز میکن و اصلا نیازی به دارو تقویتی هست؟؟و اینکه درباره درمان وجود گلبول سفید(لکوسیت)و عفونت در آزمایش اسپرم اطلاعی داریدwbc آزمایش همسرم5200000 بود که دکتر تعجب کرد. .میگم چراا آخه وقتی میریم چکاپ و عفونتی هست نمیگن همسرت هم چک بشه یا دارو بگیره ماهم اتفاقی متوجه شدیم وگرنه علامت خاصی که نداشت
من همسرم نیستش و باید خودم آزمایش رو ببریم پیش دکتر نمیدونم بدون حضور همسرم قبول میکنن نوبت بگیرم؟؟و اینکه همه روزه بعداز ظهرها هستن مطب درسته؟ 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لی لا جان ممنون دوست عزیزم بابت پیامت...کاملامنطقیه واقعااا چون پزشک زنانبه صورت روتین ازیترو و ...

aatrisa جونم سلام. فدااات بابت دعای قشنگت. خدا همه رفتگان رو قرین رحمت ابدیش کنه.

این پزشک عفونی که گفتم سالهاست میشناسم و بارها دیدم چقدر مهارت داره. از این پزشکاست که علمش کاملا به روزه و هرروز مطالعه میکنه. خودش میگه خیلی از پزشکان متاسفانه با پایان تحصیل کتاب رو هم میبندن میذارن کنار غافل از اینکه پزشکی یه علم به روزه. هم تشخیص و هم درمانش بی نقصه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام ستایش جون  بله رفتم عزیزم گفت قلب تشکیل شده 6هفته هستم  شما نرفتی ؟؟

تبریک میگم خداروشکر،من نه،برا هفته اینده وقت گرفتم البته چون شهرستانم ،ولی احتمالا امروز یا فردا شهر خودمون دکتر برم، سونو واژینال بوذ؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام ستایش جون  بله رفتم عزیزم گفت قلب تشکیل شده 6هفته هستم  شما نرفتی ؟؟

خدارو شکر عزیزممممممممم........

مبارکت باشه.......

ایشالله ۱۲۰ سال به سلامتی و شادی بتپه......

عزیزم نمیدونم تبریک گفته بودم یا نه اما گفتم اگه گفته باشمم بازم با جون و دل تبریک میگممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به دوستای خوبم، ایشالله که همتون حالتون خوبِ،نتونستم همه صفحات رو بخونم ولی متوجه شدم مهناز جون متاسفانه منفی شد، عزیزم خیلی خیلی متاسفم، برات آرزوی آرامش میکنم در درجه اول و ایشالله دفعه بعدی مثبت میشی و به جمع مامانای بالفعل میپیوندی.    

بهار جون فدات شم، تو خوبی خوشگل خانوم، ایشالله که تو مثبت هستی عزیزم.  

لی لا جان خیلی خیلی بابت ماجرای مامان بابات ناراحت شدم، از خدا میخوام عمر نکرده اونا به عمر تو اضافه بشه و سالیان سال شاد و سلامت همراه با یه بچه سالم و صالح در کنار همسرت زندگی کنی و لذت ببری عزیزم.  

آناجون ببخشید من باز سوال دارم. این سرم ivigهست که دوستان در مورد قیمت بحث داشتن؟ این رو همه که میکر ...

عزیزم اگه انتقال فریز داری نه کاریوتایپ انجام بده نه دی اف آی چون اگه خدای نکرده مورد داشته باشن دیگه دلت نمیاد جنیناتو انتقال بدی.......

چون ممکنه توشون سالم باشه و انرژی منفی ای که نتایج بهت میده نذاره + بشی.....

اگه فریز داری فقط ایمنی و انعقادیو انجام بده........

عزیزم کاریوتایپ یه بررسی رو کرومزومها انجام میده و اگه جایجایی یا کم و کسر یا وارونگی ای چیزی باشه نشون میده اما به اندازه آزمایش ژنتیکی نمیتونه اطلاعات بده.......

در مورد سرم هم نه عزیزم همه ندارن......

فقط کسایی که نقص ایمنی دارن براشون تجویز میشه........

تعدادشم به شدت مشکل ربط داره.......

معمولا برای هر ۲۰ کیلو از وزن یه سرم پنج گرمی تجویز میشه مثلا من ۷۰ کیلو بودم بعضا ۳ تا و بعضا ۴ تا سرم تجویز میشد........

بعضیا فقط یه بار قبل انتقال داشتن سرم رو.......

بعضیا یکی دو بار بعد + شدن به فاصله ۴ هفته یه بار داشتن......

من که مشکلم نسبتا حادتر بود یه بار قبل انتقال داشتم و تا ماه ۶ بارداریمم هر ۴ هفته یه بار تکرار شد.......

کلا ۷ بار سرم تزریق کردم که هر دفعه ۳ یا ۴ عدد سرم پنج گرمی داشتم........

اون زمانی که من سرم داشتم خیلی تایید سرم سخت نبود البته خوب من مدارک و آزمایش و.... ارائه دادمو قبل انتقال هم سرمم تایید شد اما بعد هم دوره ای های من دیگه تو تایید سرم اونم قبل انتقال سختگیری بیشتر شد و ظاهرا دیگه قبل بارداری تایید نمیکنن مگه اینکه سابقه سقط داشته باشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان فقط دیدم سوال خیلیاتون در مورد پی جی دی و پی جی اس هست، ترجمه رو براتون میدارم تا از ابهام بیاین بیرون،

PGD تشخیص  ژنتیکی قبل از لانه گزینی  

PGS غربالگری ژنتیکی قبل از لانه گزینی 

PGD یک تشخیص کامل قبل از تولد میباشد کاربرد آن هم در زوجهای ناباروری است که با روش لقاح مصنوعی جنین تشکیل داده اند، هدف آن تشخیص بیماریهای ژنیتیک میباشد که از والدین به جنین منتقل میشود،بیماریهای خاص ژنتیکی ارثی، راه حل برای درمان این زوجها اجتناب از تشکیل جنین با گامتهای خودشان میباشد ، منظور از اسپرم و تخمک آنها استفاده نشود بلکه پیشنهاد گرفتن جنین اهدایی از لحاظ کروموزومی میباشد.

PGS هم روشی میباشد که تکنیک به کار برده در آن کاملا با  تکنیک پی جی دی یکسان میباشد، کاربرد آن هم در زوجهایی است که با روش لقاح مصنوعی جنین تشکیل داده اند و هدف آن بهبود نتیجه درمان ناباروری از جنینهای تشکیل شده میباشد.بخصوص آناپلوییدی و آنومالی یعنی غیر طبیعی بودن ساختار کروموزومی جنین میباشد.و همچنین دقت روی ساختار مورفولوژیک یعنی ساختار ظاهری جنین هم میشود.

درPGD/PGS از جنین در مرحله بلاستوسیت یعنی جنین 5 روزِ یا 6 روزِ، بیوپسی صورت میگیرد زیرا در این مرحله صدمه غیر قابل جبران به جنین به نظر میرسد که کمتر باشد و دی ان ای این سلول برداشت شده ،به روش مولکولار بررسی میشود.

هر دو روش برای تشخیص جنین سالم هستند. 

آناجون ببخشید من باز سوال دارم. این سرم ivigهست که دوستان در مورد قیمت بحث داشتن؟ این رو همه که میکر ...

عزیزم به نظرم اگه بنا رو میکرو هست فعلا همسرت آز دیگه ای انجام نده البته اگه فریز دارین.......

اما اگه انتقال فرش میخوایین داشته باشیم هم هر دو کاریوتایپ رو انجام بدین هم همسرت علاوه بر کاریوتایپ دی اف آی رو هم انجام بده........

سلام به روی ماه تک تک دوستان عزیزم..بهترین ها رو واستون آرزو میکنم🌼🌻🌸 ممنون میشم اگه تجربه ای ...

عزیزم خوب یه سری از مکملا رو معمولا تجویز میکنن مگه اینکه طرف شرایط خاصی داشته باشه.......

ویتامین سی، زینک، ال مارنتین، کیوتن،........

اما رو بحث خنک نگه داشتن و خوردن میوه و سالاد زیاد تاکید دارن.......

عزیزم نمیدونم بدون همسر میشه یا نه اما میدونم ما با هم میرفتیم و خیلی خوب همه چیزو توضیح میداد واسه من چون بیشتر این من بودم ازش میپرسیدم.......

فکر نکنم تنها بریم قبول نکنه بری تو........

نمیخواد که مدارک پزشکی همسرتو بدون حضورش و اجازه همسرت در اختیارت بذاره.......

قراره بری و در مورد مدارکی که با خودت میبری توضیح بده......

سلام به روی ماه تک تک دوستان عزیزم..بهترین ها رو واستون آرزو میکنم🌼🌻🌸 ممنون میشم اگه تجربه ای ...

در مورد عفونتم فکر کنم لیلا بهتر بتونه راهنماییت کنه چون همچین تجربه ای در مورد همسرش داشته!!!!!!!

سلام خانمهای عزیز.من تازه با این سایت اشنا شدم.مخصوصا وقتی شماها رو پیدا کردم یجورایی دلگرم شدم که چقدر در تلاش هستین.خیلی براتون دعا کردم.من ذخیره تخمدانم خیلی بالاست.شوهرمم حرکت اسپرم ضعیف داره 4بار ای یو ای کردم که متاسفانه نشد تازه وارد سیکل میکرو شدم فعلا فقط روزی دوتا پیورگان توی بازو میزنم.ولی شدیدا زیر دلم درد میکنه..خانمها منم توی جمع خودتون بپذیرین

عزیزم به نظرم اگه بنا رو میکرو هست فعلا همسرت آز دیگه ای انجام نده البته اگه فریز دارین....... اما ...

آنا جون

من همسرم کاریوتایپ و dfi رو انجام داده،

دکتر زرنانی گفت نیازی نیست خودت انجام بدی 

دوستان فقط دیدم سوال خیلیاتون در مورد پی جی دی و پی جی اس هست، ترجمه رو براتون میدارم تا از ابهام بی ...

لیلا جون ممنونم از اینکه از اشتباه درم آوردی......

پس یادم باشه تو کانال بذارمش!!!!!!

سلام خانمهای عزیز.من تازه با این سایت اشنا شدم.مخصوصا وقتی شماها رو پیدا کردم یجورایی دلگرم شدم که چ ...

خوش اومدی عزیزم.امیدوارم روزهای قشنگ بچه داری رو تجربه کنی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان