2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم ربطی نداره دکتر عمومیم بنویسه با بیمه حساب میکنن....... تازه من ایمنیارو دو بار انجام دادم... ...

ممنون عزیز دلم  

نمیدونم چرا ننوشت برام  

پس برم جای دیگه ،ان شاءالله که بنویسن برام

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

سلام بازم تبریک فراوان به همه دوستان مخصوصا جانان عزیز م... بچه ها من دوتاجنین دارم کیفیت بی و سی و دکتر رزاق گفته ارزش نداره انتقال بدی بیا از اول شروع کن. ميخواستم ببینم واقعا جنین بی و سی ارزش نداره گفت چون ميخوای سرم بزنی پرد بخوری در صد مثبت شدن پايينه.. چکار کنم از اول شروع کنم واقعا سی و بی خیلی ضعیفه؟ آخه هزینه هم من مشکلی ندارم بیمه ما کامل هزینه نازایی ميده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان یه سوال... من دکتر زنان رفتم که برام آزمایشات ایمنی و انعقادی رو بنویسه،یسری از انعقادیا رو ...

ببین من بعد اولین منفیم خیلی زود تسلیم دکتر شدم که لازم نیست و ائله و بئله......

و این یه منفی دیگه آورد تو پروندم.......

بعد دو بار منفی بالاخره با کلی اصرار آزهارو دادم و معلوم شد هم مشکل ایمنی داشتم هم انعقادی......

البته بگما مشکلات فقط با این آزها رو نمیشن........

بودن دوستانی که همه آزهارو دادن ولی بازم + نشدن.......

اما خوب تعداد دوستانی که با انجام این آزها مثل من مامان شدنم زیاده......

من جات باشم بی برو برگرد با صد تا نسخه هم شده انجامشون میدم......

لااقل میدونی موارد مهم رو بررسی کردی و دیگه بقیشو میسپاری به خدا.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بازم تبریک فراوان به همه دوستان مخصوصا جانان عزیز م... بچه ها من دوتاجنین دارم کیفیت بی و سی و ...

عزیزم خوب از دوستامون با جنین گرید سی نتبجه گرفتن......

نمیشه قطعی گفت جواب میگیری یا نه اما به نظرم یا شانستو با این جنینا امتحان کن یا دوباره پانکچر کن و چند تا جنین دیگه هم داشته باشیو اینارم باهاشون انتقال بدی

یعنی این جنینارو بیخیال نشو........

چون سالم بودن جنین از گریدش مهمتره........

از کجا معلوم همین جنینا سالم باشن ولی به جنین گرید آ داشته باشی و سالم نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزا بیمه بانک ملی هزینه داروهای ناباروری رو میده؟ کسی اطلاعی داره؟

عزیزم باید از بیمه تون بپرسی چون بیمه ها ممکنه قراردادهای مختلفی داشته باشن.......

مثلا بیمه دانا داریم کم ساپورت میکنه بیمه دانا داریم بیست میلیون سقف ناباروری داره.......

باید ببینی قرارداد شما از چه نوعشه.......

عزیزم ربطی نداره دکتر عمومیم بنویسه با بیمه حساب میکنن....... تازه من ایمنیارو دو بار انجام دادم... ...

آنا جان شرمنده،سوالاتم زیاد شد،من الان یه دکتر ایمونولوزیست(البته گفت اقای دکتر بیشتر تخصصشون آلرژی و .. هستن ولی تو کارتش زده ایمونولوژی بالینی) وقت گرفتم البته 2-3 روز پیش زنگ زدم وقت نداد گفت باید بری زنان ولی الان به منشی توضیح دادم که زنان اونطوری گفت بهم دیگه با دکتره صحبت کرد و راضی شد ،چون آقا هست ممکنه بهونه بیاره که نمیدونم دقیق کدوما رو میگی و ایناااا....

میخواستم بپرسم همون لیستی که قبلا برام فرستادی که فهرست آزمایشات ایمنی و انعقادی بود،همه ی اونها رو کامل باید برام بنویسه؟؟

اونا رو نشونش بدم خوبه به نظرت؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم نگران نباش شیافتو تغییر میدن بهتر میشی.......

زفتم رویان، گفتن همون شیافهای قبلی رو استفاده کن، یه بسته قرص هم دادن، یه سوال، شیافهایی که بهشون حساس شدم 400m بودن، روزی 2تا استفاده میکردم یعنی 800m، شیافهایی که حالا جایگزین شده 200m هستن و گفتن روزی 2تا، یعنی روزانه 400m،  بنظرتون نصف شدن دُز شیاف خطرناک نیست؟؟

سلام به تک تک دوستان عزیزم و مهربونم

با یه دنیا غصه اومدم دوباره..همینکه میخوام شاد باشم و اینجور مسائل واسم مهم نباشه با یه چالش جدید روبرو میشم که همه چیزو به هم میریزه

امروز با دکتر رزاقی ویزیت شدم و گفتم دیگه جنینی ندارم و باید از اول شروع کنم..علت اون 4 بار منفی شدنو پرسیدم گفتن ما هر کاری لازم بوده کردیم..دیگه انقد همسرم اصرار کرد که علت چی میتونه باشه گفتن که رحم یه سپتوم وسیع داشت که برداشتیم اما هنوز فیبروزه س و ما تازه سپتومو برداشتیم نصف رحم آزاد شد..اصلا نفهمیدم یعنی چی گفتش که شانس بارداری رو کم میکنه و احتمال زایمان زودرس رو زیاد..و هر بار 30 40درصد شانس باروری هست..گفتش که اگه بخواهید از ساروگیت استفاده کنید اگه نه که دوباره پانکچر...اما واسه پانکچر داروی خاصی ندادن همون رویال ژل و کیوتن...اما من که همیشه رحم سه لایه داشتم و هیجوقت دکتر آصف جاه که جراحی شدم نگفتن اینو و گفتن مشکل رحم نداری...اما خب من با د رزاقی هم هیسترو شدم و سپتومو برداشتن دیگه نمیدونم چه کنم...درمانده و مستاصل

دیگه آز همسرم رفت کنار گفتش که همون 4 درصد نرمال کافیه اما اونو میخوام از اورولوژ پیگیری کنم

میخوام بگم الان اصلا معلوم نیس دقیقا مشکل از کجاست و خیلی راحت دوباره گفتن که سیکل پانکچر رو شروع کنم

ازتون خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید که واقعااا دیگه توانی ندارم 

یعنی به همین راحتی باید تسلیم بشم 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آنا جان شرمنده،سوالاتم زیاد شد،من الان یه دکتر ایمونولوزیست(البته گفت اقای دکتر بیشتر تخصصشون آلرژی ...

آره نسخه سه و چهار رو نشونش بده......

شاید فقط ایمنیاشو بنویسه باز غنیمته.......

۳ و ۴ ترکیب ایمنی و انعقادیه.......

عزیزم برا من یه شیاف سیکلو اضافه کرد...... من دو تا آمپول پروژسترون داشتم که یه شیاف اضافه شد ولی ا ...

آنا جان من يكدونه پروژسترون ميزدم حالا گفت دوتاش كن.دوتا رو با يك سرنگ ميزدي يا هر ١٢ ساعت تك تك ميزدي ؟؟

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
زفتم رویان، گفتن همون شیافهای قبلی رو استفاده کن، یه بسته قرص هم دادن، یه سوال، شیافهایی که بهشون حس ...

عزیزم کاش بهشون یاداوری کنی که الان ۸۰۰ رو بکنی ۴۰۰ یا نه.....

من نمیتونم دقیق بگم چون ممکنه ۲۰۰ با ۴۰۰ معادل بوده.......

نوعشون متفاوت بوده من خیلی نمیتونم نظر بدم تو فقط مجدد بپرس ولی تاکید کن تفاوت دزشون رو اگه مهم باشه مثلا میگن حالا ۴ تا استفاده کن نه که خیالتو راحت میکنن و میگن همون دو تات کافیه.....

ليلا جون منم فيبروم روي بافت خارجي رحمم دارم اما گفتن مهم نيست و بر نداشتن اما نميدونم تو موارد حاد ...

آره عزیزم، دقیقا چیزی که منم در مورد فیبروم میدونم همینه، خیلیا دارن ولی دست نمیزنن مگر مانع بارداری باشه که اونم باید داخل رحم باشه، نگران نباش، حالا ایشالله سارا جان هم خوب تحقیق کن، چون موارد مختلف متفاوتِ، ایشالله که مشکلی براش پیش نمیاد.

جانان عزيز مبارك باشه الهي نه ماه رو به سلامتي و خوشي سپري كني🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍😘😘

مررسی عزیزدل من..ممنونم برای دعاهای خوبت .الهی آمین💕😘🙏

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕