2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
دوستان خواهشا راهنماییم کنید برای من مجردم و می خوام فیبروم 14 سانتیم رو حمل کنم و می خوام کمترین آس ...

سارا جان بنظرم تحقيق كن و يه دكتر  متبحر انتخاب كن با توجه به اينكه گفتن احتمال خونريزي هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون شما روز چندم انتقالت لكه بيني داشتي؟

عزیزم من روز یازده دوازده داشتم اما اینکه لک لانه گزینی بوده یا نه نمیتونم چیزی بگم.....

که یه شیاف اضافه شد قطع شد......

اما مجدد بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست جوناااا  امروز,من از دادم مثبت شد ایشالا روزی همه منتظرا به حق حضرت ابوالفضل  ...

عزیزم گوارای وجودت.........

خدارو صدهزار مرتبه شکر........

التماس دعا برا دوستای منتظرمون.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جانان جان منظورت از خيلي كم در حد ٣-٤ قطره بود؟ تروخدا برام دعا كنين حكمت خدا اين بود كه لوله هامو ...

عزیزم ایشالله خیره و به زودی جشن مادر شدنت تو رو هم میگیریم......

من ٣ بار پانكچر شدم بار اول ١٢ جنين داشتم كه ٤ بار انتقال دادم و منفي شد و جنينام تموم شد بار دو ...

عزیزم یه سوال؟

کاریوتایپ هر دو تون سالمه؟

یا تست ژنتیکی ای چیزی قبل این بحث تشکیل جنین دادین؟

میخوام ببینمقطعا جهش ژنتیکیه یا مشکل ژنتیکی مال قبل لقاحه.......

عزیزم اینکه با تخمک اهدایی هم جنینا اکثریت مشکل داشتن حدسم اینه احتمالا مشکل از اسپرمه.......

ببین اینکه اون دو جنین سالم نگرفته یه دلیلش شاید اینه که صددرصد دیگه برا بدنت حکم جسم خارجیو داشته چون تخمک هم از خودت نبوده....

البته این به این معنی نیست که جنین اهدایی شانس گرفتنش پایینه اما برا بدنی که حالت تهاجمی داره تخمک اهدایی یا جنین اهدایی شانس رو پایینترم میاره......

به نظرم راهکار اینه که شانستو با جنینای خودتون امتحان کنین یعنی جنینای سالم خودتون رو انتقال بدین......

راستی یادمه تو بحث ناسازگاری ژنی میان لنفوسیت پدر رو به مادر تزریق میکنن تا بدن مادر با ژن پدر آشنا بشه.....

شاید این راه برا شما جواب بده......

البت تاکید میکنم اینا حدسیات و احتمالاتیه که به ذهنم میرسه و ممکنه درست نباشه اما شاید بد نباشه توسط صاحب علمش بررسی بشه......

البته خوب نمیدونم این راه رو رفتی یا نه......

یا اصلا با شرایطت جور در میاد یا نه......

راستی یادمه قرار بود یه روشی بیاد که قبل لقاح تخمک یا اسپرم غربال بشه در مورد این متد چیزی نمیدونی؟

اینکه همچین پروتکلی اجرا میشه یا نه؟

یعنی به جای سلامت جنین سلامت تخمک و اسگرم بررسی میشه و بعد لقاح انجام میشه......

اینم از دکتر یا مرکزت پیگیری کن.......

آنا جان یه سوال...

من دکتر زنان رفتم که برام آزمایشات ایمنی و انعقادی رو بنویسه،یسری از انعقادیا رو نوشت گفت همش لازم نیست، ایمنی ها رو هم گفت آزاد هستن،مگر اینکه یه فوق تخصص ایمونولوژی برات بنویسه و دیگه اونا رو برام ننوشت، به نظرتون چه کار کنم ؟؟؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
مررسی گلمم..انشااللهههه..خدااا خیلی سریع مراد دلتو بده دوستم💕🙏😘

زنده باشی عزیزم  

با دعای شما، ان شاءالله..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
جانان جان براي لكه بيني ت چكار كردي؟؟

عزیزم برا من یه شیاف سیکلو اضافه کرد......

من دو تا آمپول پروژسترون داشتم که یه شیاف اضافه شد ولی انوکسوپارینم قطع نشد......

ولی بعد سونوی قلب که به خونریزی افتادم شیاف دو تا شد و انوکسانمم قطع شد......

لک اولیو نمیدونم ولی علت خونریزیم هماتوم بود.......

زیبا جونم خیلی ناراحت شدم عزیزم   ،حس چند روز پیش خودمو پیدا کردم،ولی بعد از کلی گریه و ناراح ...

قربونت دریا جون. من در حال اجرای برنامه هام هستم الانم آرایشگاهم😀 برای خودمون که شاغلیم  یکی از سختی های این پروژه مرخصی گرفتن. من با هزار مکافات و بدبختی مرخصی میگیرم. بعدشم که برمیگردم همکارای فضول هی میپرسن کجا بودی؟! چرا نبودی؟! ما نگرانت شدیم!!!! سقط کرده بودی؟!!!!! حالا فردا باید به تک تکشون جواب بدم😯

آنا جان یه سوال... من دکتر زنان رفتم که برام آزمایشات ایمنی و انعقادی رو بنویسه،یسری از انعقادیا رو ...

عزیزم ربطی نداره دکتر عمومیم بنویسه با بیمه حساب میکنن.......

تازه من ایمنیارو دو بار انجام دادم.......

هر دو بارم مهر دکتر زنان پای آزمایشام بودن.......

والا من که همه رو دکتر زنان برام نوشت با بیمه هم دادم......

یادمه حتی یه بار از نیلو پرسیدم گفت دکتر عمومیم بنویسه موردی نداره فقط فکر کنم کاریوتایپ رو حتما باید زنان بنویسه.....

از دست این دکترا و نازشون برا نوشتن چند تا آز......

من جات باشم هر جوری شده بقیه رو هم یه جوری یا میدم یه دکتر دیگه مینویسه یا میدم یه دکتر عمومی مینویسه........

با این دکترا باشه میخوان دونه دونه اینارو قسطی بنویسن.......

نمیتونن درک کنن هر منفی برا ماچه حکمی داره........

قربونت دریا جون. من در حال اجرای برنامه هام هستم الانم آرایشگاهم😀 برای خودمون که شاغلیم  یکی ا ...

زیبا جون اسمم مهدیه هست عزیزم...  

آفرین به روحیت،ان شاءالله همیشه اینطوری باشی

آره والا منم گفتم فیبروم عمل کردم،مجبور شدم دروغ بگم، دفعه بعدی رو نمیدونم چه کار کنم،از الان فکرم مشغوله اون شده...