2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام کسی میدون اسم امپول چسب جنین چی هست

کیمیا جون یا جی سی اس اف هست یا هاش سی جی من تو این مدت دقیق نفهمیدم کدومش چسب جنینه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از پاسخت اناجان اگر مرتب تشكر نميكنم كه صفحات پر نشن الهي تن خودت و دخترت خانواده ات هميشه سال ...

فدات عزیزم منم خیلی وقتا با لایک حسمو انتقال میدم که پستهای اضافی زیاد نباشن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمين جون شرح خالت رو خوندم، عزيزم اين كه يكي از يسي دي ماركرها چند واحد بالا يا پايين باشه كه مشكل ا ...

اره عزیزم دقیقا گفت همین چندتا دونه باعث پس زدن جنین میشه گفت باید دوماه قرص مصرف کنی و بعد بیای برا انتقال وگرنه توی هیچکدوم از آزمایشانم هیچ مشکلی نبود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مررسی عزیزم🙏😘

جانان عزیز مبارکت باشه خواهر ان شالله صحیح و سالم و با دل خوش بغلش بگیری میوه ی دلتو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسي آناي عزيز اينبار انتقال هفتمم هست 😢 به قول دكترم كه بار اول انجام ميدادم و گفت تو نمونه ...

سلام دارا جون

منم با انتقال پنجمم باردار شدم و واقعا میفهمم بیزاری یعنی چی، باور کن من دیگه حس میکردم یه کار بیخودی دارم انجام میدم و هیچ اتفاق خوبی قرار نیست بیفته، صرفا میرفتم و انتقال میدادم و دو هفته میخوابیدم و بعدش زندگی عین قبل ادامه داشت، اونقدر میرفتم تا جنینای فریز تموم شه و راحت شم از دستشون

میفهممت

راستش من یه سقط تو ۱۸ هفته داشتم، اونم با ای وی اف و کل مصیبت و امپول و ... 

قلب بچم یهو از طپش ایستاد، و هیچ کاری از من بر نمیومد... نمیدونم شاید خیلی از خانوما این درد رو کشیدن، قابل وصف نیست

اینبار که باردار شدم خیلی میترسم که تکرار بشه

اما از این لحاظ خیالم راحته که من تماممممم بررسی های لازمو انجام دادم و دیگه وجدانم راحته و بعدا نمیگم ای کاش فلان کار رو هم کرده بودم، بقیش دست خداست و واقعا ما باید در برابر اراده او تسلیم باشیم و تقدیر رو بپذیریم، تو قطعا هم تمام ازمایشای ایمنی و ژنتیک و خون کامل و بررسی های رحم رو انجام دادی و هم تمام کارهایی که درصد موفقیت انتقال رو بالا میبره

پس بسپر به خدا و فقط ازش صبر بخواه که تنها و تنها خدا میدونه چه دردی میکشی و چه دوران انتظار طاقت فرسایی رو تحمل میکنی

دلهای همه ی ما ذره ای از غم و درد تو رو میفهمه، مطمئن باش همه دعات میکنیم

ببخشید که اینقدر طولانی شد

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
اولين بارم هست عزيزم

انشالله همین بار اول نتیجه بگیری و نینی بیاد توی دلت ماهم کلی ذوق کنیم برات .

سلام دارا جون منم با انتقال پنجمم باردار شدم و واقعا میفهمم بیزاری یعنی چی، باور کن من دیگه حس میکر ...

وای چقدر دردناک برا سقطت.انشالله این بارداری راحت باشه و صحیح و سالم نینیتو بغل میگیری

جانان عزیز مبارکت باشه خواهر ان شالله صحیح و سالم و با دل خوش بغلش بگیری میوه ی دلتو

مرررسی عزیزدل من..ممنونم ازت💕😘😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
خدارو شکر به خیر گذشته......

ممنونم ٱنا جونم، دیروز بعد از اون آمپول که زدم تمام حساسیت ها رفتن، دیشب دوباره شیاف گذاشتم صبح بیدار شدم بازم تمام بدنم حساسیت زده، الان فهمیدم از غذا نبوده، از شیافهاست، روز 4شنبه که برای سونو رفتم شیافهامو عوض کردن، به این جدیدها حساسیت دارم، الان دارم آماده میشم برم رویان ببینم چی میگن

سلام دارا جون منم با انتقال پنجمم باردار شدم و واقعا میفهمم بیزاری یعنی چی، باور کن من دیگه حس میکر ...

عزيزم انشالله ديكه پيش نمياد منم براي بار ٥مثبتت شد دقيقا مثل شما دوهفته خواب دوباره زندگي عادي اينبار كفتم برم اخرين بسته هم بزارم تمام بشه ديكه فكرم پيشش نباشه از بس نااميد بودم الانم نگرانم اميدوارم با اينهمه درد و رنج امپولا و تهوع هاي شديد نتيجه مثبت عايد بشه

سلام بچه ها .بازم منفی شد .مگه چقد جون دارم .مگه چقد توان دارم .می گن هر گلی یه بهاری داره فکر کنید من 39 ساله دیگه باید کی بهاری داشته باشم .سه بار کم نیست .هزینه هاشو بگو. چقد دلم می خواست این پولا رو برای خوش بودنم تو زندگی خرج کنم .

خدایا چیکار کنم

یا امام رضا