2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
منم اشتباه کردم و بعد از انتقال سردی و نشاسته زیاد خوردم یعنی منی که عادت به خوردن گرمی زیاد داشتم ه ...

عیبی نداره عزیزم........

همه مون از این اشتباها کردیم که تجربه به دست آوردیم........

برا همین اینجاییم که تجربیات تلخ همدیگرو مجدد تجربه نکنیم و زودتر به هدفمون برسیم........

منم میکروی اول انقدر استرس هایپری داشتم و شنیده بودم دوغ زیاد میخورن خودمو بستم به دوغ غافل از اینکه من خودمو بکشمم هایپر نمیشم که هیچ کلا دوغ نباید میخوردم با توجه به سردی طبعم.......

من انتقال اولم روز انتقال همچین باد واژنی داشتم که از صداش از خواب میپریدم......

اینا نتیجه تقلید کورکورانه هست که به خاطر بی تجربگی انجام دادیم و مطمئن باش حتی منی که شاید فکر کنی اطلاعات دارم از این اشتباها کردم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شکر. تبریک میگم مامانی. مواظب خودت و نی نی هات باش😍🙏🙏

مررسی زیبای عزیزم.ممنونم ازت..ایشاالله روزیه شما بزودی زوووود💕😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جونم از اینکه اینهمه با صبر و حوصله برای همه وقت میزاری ممنونم....اخه من نزدیک پریودیم یعنی تو م ...

زیبا جون ان شاءالله فردا منتظر خبر خوش بارداریت هستم..  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

ببخشید منظورم شنبه بود...  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

ببخشید منظورم شنبه بود...  

جانان عزیزم مبارککک باشه انشاله صحیح و سالم بغلش کنی

دوستان چه میوه هایی برای بعدانتقال خوبه؟،من فقط سیب دارم میخورم نمیدونم چی خوبه؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
اما چند تا قانون رو میشه لحاظ کرد...... آب زیاد بخورین که عوارض جانبی داروهای هورمونیو کم کنه و خون ...

آنا جون ممنون از پاسخگویی عالیت

یعنی من الان که شروع کردم به زدن آمپول هاچ ان جی و گنال اف جاروبرقی نباید بکشم؟؟؟

من همین روزا اثاث کشی دارم

یعنی خییییلی کارهام زیاده، یعنی نباید به شکمم فشار بیاد؟

سلام دوستان من بعد خرداد دوباره اومدم نی نی سایت کاربری قبل رو قبول نکرد کاربری جدید ساختم من همون باران هستم که قبلش خورشید خانه مانان فرانک بودم نمیدونم چرا هر بار که بعد مدتی میان تی نی سایت چرا باید با کاربری جدید بیان

سه سئوال درباره کیت تخمکگذاری روز 11 دو خط بود و روز 13 یک خط این یعنی اینکه تخمکگذاری من روز 14 انجام نمیشه میشه متقیر باشه سیکل من منظم و 28 روزه هست از بعد سقط هم منظم بوده و همه آزمایشها هم خوب بوده

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
عزیزم قانون تغذیه من تغذیه مناسب هر فرده و عدم تقلید از کس دیگه......... این که میگن قبل انتقال گرم ...

آنا جون من طبعم سرده

رحمم هم سرده

یبوست اصلا ندارم

خیلی زود سردیم میشه

چه چیزایی بخورم تا انتقال؟؟؟

جانان عزیزم مبارککک باشه انشاله صحیح و سالم بغلش کنی دوستان چه میوه هایی برای بعدانتقال خوبه؟،من فق ...

مررسی عزیزم🙏😘

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
سلام دوستان منم تو سیکل میکرو هستم ال دی رو تموم کردم و الان روز سوم پری هستم دیروز رفتم سونو، به ...

بسلامتی راز جون. ایشالله مامان میشی🙏🙏🙏🙏🙏. در مورد تغذیه یکی دو صفحه قبل رو ببین آنا جون توضیح دادن😘

دوستان یه سوال دارم، شاید برای کسی پیش اومده بتونه راهنماییم کنه، من امروز از ظهر از کمر به پایین بدنم دون دون شده، خارش هم دارن، صورتی رنگن، دیروز که رفتم سونو شیافهامو عوض کردن، قبلا تروژستان 200m استفاده میکردم از دیروز فرتیژست400m  ، احتمال داره از شیاف باشه؟؟ تتقریبا از ظهر به بعد اینطور شدم ولی شیافهای جدید رو از دیروز صبح دارم استفاده میکنم، علتشو کسی میدونه؟؟

سلام دوستان من بعد خرداد دوباره اومدم نی نی سایت کاربری قبل رو قبول نکرد کاربری جدید ساختم من همون ب ...

باران جون ، خودتی؟ عزیزم چقدر خوشحال شدم که اومدی،

عزیزم روزی که کیت دو خط میشه یعنی تا 36 ساعت بعد تخمک آزاد میشه ، همون روز 14 تخمکت آزاد میشه ،