2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا حتما آزمایش میدم تا الان حتی بی بی چک هم نذاشتم فردا روز ۱۶ انتقالمه.  آنا جون واقعا فرشته ...

فدات بشم لطف داری........

منتظر خبرای خوبتم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجان پرولوتون رو شما تا اخر زايمان زدي؟

عزیزم تا هفته ۳۲ داشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صبح بیدار شدم، خیلی شدیدتر شده بود، دکتر خودم نبودش، رفتم بیمارستان آرش،از خوش شانسی من یه متخصص زنا ...

خدارو شکر به خیر گذشته......

اولين بارم هست عزيزم

به سلامتی عزیزم، ان شاءالله که همین دفعه مامان بشی

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها خيار شور گرم يا سرده ؟؟ اين انگوراي اين فصل گرم يا سرد؟؟من به شدت طبعم سرده منم تو اولين مي ...

عزیزم خیار کلا سرده چه برسه به خیارشور........

کلا شور و ترشیجات برا مایی که طبع سرد داریم خوب نیست من لب نزدم.......

عزیزم انگور کلا گرمه ولی فکر کنم دیگه داره فصلش تموم میشه.......

عزیزم لبو یا همون چغندر رو طبعشو نمیزونم فکر کنم از دوستان گفتن گرمه.....

عزیزم طبع هر چیزیو میخوایی بدونی برو اینجا!!!!!!

قسمت خواصش.......

لیلا گلی برا من دوباره  شروع شد.  امروز سومین روز آمپولا رو دارم میزنم . الان روز ۵ سیکلم ...

عزیزم نگران نباش ستروتاید کارش مهاره ایشالله همه چی خوب پیش میره......

ببخشيد ن ز د ي ك ي شب قبل انتقال خوبه تاثير داره؟؟؟

عزیزم اگه تزریق داخل رحمی نداری ن ز د ی ک ی شب قبل انتقال خوبه اما اگه کاری رو رحمت انجام شده یا فردا قبل انتقال انجام خواهد شد نه خوب نیست........

مثلا من نه چند روز قبل انتقال نه روز انتقال هیچ تزریقی داخل رحم نداشتم و دکترم گفته بود شب قبل ن ز د ی ک ی خوبه!!!!!

استراديول بايد سر ساعت خورد؟؟

خیلی مهم نیست مهم اینه دز تجویزیو مصرف کنی چه با هم باشه چه جدا جدا سر ساعت........

سلام ليلا جوون خوبي عزيزم زماني روزي دوتا يا سه تا  ميخوري استراديول بايد باهم بخوري يا جدا جدا

عزیزم من با هم میخوردن دو تا استرادیول داشتم.......

ببین معدت قبول میکنه با هم بخوری.......

فقط هر جوری میخوری با شکم پر بخور.......

اگه سه تاست هر ۸ ساعتم میتونی بخوری.......

خلاصه خیلی حساس نیست فقط یه برنامه بچین طبق اون بخور.....

مرسي آناي عزيز اينبار انتقال هفتمم هست 😢 به قول دكترم كه بار اول انجام ميدادم و گفت تو نمونه ...

عزیزم میدونم چی میگی.......

یه بارشم سخته چه برسه به ۷ بار.........

عزیزم تو این مدت چیکار کردن واست؟

علت منفی شدناتو پیدا کردن؟

ایشالله دیگه ۷ خان رو رد کردیو میری به سمت مامان شدن.......

سلام .  دوستان دکتر به شوهرم هاش ام جی داده منتها توی دفترچه 8تای اول رو نوشته یه روز درمیان ...

عزیزم همون یه روز در میون فکر کنم منظورش بوده اما خوب فعلا اولیارو تزریق کنه بعد مجدد زنگ میزنی از دکتر دقیقشو میپرسی........

سلام... من ديروز انتقالم انجام شد و برام سه تا جنين انتقال دادن.. آنا جون فقط يه سوال.. خيلي خيلي مع ...

عزیزم نگران نباش کلا نفخ و یبوست زیادی رایجه........

میگن سعی کنین نفخ و یبوست نداشته باشین واسه اینه که خودمون اذیت نشیم.........

نگران نباش ایشالله تا جشن مامان شدنت چیزی نمونده.....