2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان گلم من از دیروز  دارم روزی سه تا پیورگان تزریق میکنم از روز دوم تا ۵ روز.

اون سری که بدنم جواب نداده دعا کنید برام منم نتیجه بگیرم هم خودم تنبلی دارم هم شوهرم آزو اسپرمیه !!!

واي بچه ها شيافها رو به سختي از تهران برام گير اوردن يكي از بچه هاي اينجا كفت ايرانيه رفتم نگاه كردم ديدم اره ايرانيه ولي قيمت همون خارجيها دادن و شكل جعبه اش يكيه حالم گرفته شد من جا امپول ديكه ندارم با اين شيافها هم ميترسم مثل اونسري خونريزي كنم 😞

آنا جونم از اینکه اینهمه با صبر و حوصله برای همه وقت میزاری ممنونم....اخه من نزدیک پریودیم یعنی تو م ...

عزیزم فدات کاری نمیکنم......

خوب منم روز ۱۱-۱۲ لک داشتم......

یکی از دوستامونم که دخترش یه ماه از دخترم بزرگتره روز ۱۳ به لکافتاد و بعدشم خونریزی داشت.......

پس میبینی نشد نداره......

لک و خونریزی خیلیم غیر عادی نیست واسه ماها......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جانان عزیزم مبارککک باشه انشاله صحیح و سالم بغلش کنی دوستان چه میوه هایی برای بعدانتقال خوبه؟،من فق ...

عزیزم هر چی که دوست داری به طبعت میسازه بخور......

من سب، موز، خربره، طالبی، انگور، انار شیرین و کلا میوه های طبع گرم میخوردم چون طبعم سرد بود ببین برات هر چی سازگاره بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ممنون از پاسخگویی عالیت یعنی من الان که شروع کردم به زدن آمپول هاچ ان جی و گنال اف جاروب ...

نه عزیزم ریسک نکننه جارو نه دولا راست........

چون ریسک تورشن تخمدان داری جدی بگیر این قضیه رو........

من کسیو میشناسم به خاطر جارو کشیدن آورده بودنش برا عمل چون تخمداناش پیچیده بودن......

نمیخوام بترسونمت اما مهمه......

اون طفلکم اگه میدونست همچین اتفاقی منتظرشه ریسک نمیکرد.....

سلام دوستان من بعد خرداد دوباره اومدم نی نی سایت کاربری قبل رو قبول نکرد کاربری جدید ساختم من همون ب ...

عزیزم من خیلی از کیت سر در نمیارم دوستانی که اطلاعات دارن میان کمکت میکنن......

آنا جون من طبعم سرده رحمم هم سرده یبوست اصلا ندارم خیلی زود سردیم میشه چه چیزایی بخورم تا انتقال ...

عزیزم اگه اطلاعاتی که گفتی درسته و طبع و رحمت سرده کلا لب به سردی نزن و فقط گرمی بخور.......

چه قبل انتقال چه بعدش.......

من تا سه ماه اول بارداری فقط گرمی میخوردم.......

تازه بعد سه ماه حس کردم طبعم اصلاح شده و دیگه بدنم سرد نیست و داره به سمت گرمی میره یواش یواش از سردیجاتم استفاده کردم اما کنارش گرمیم میخوردم که اعتدال حفظ بشه.......

من تنها سردی ای که خوردم مرغ و ماهی بود که اونم با ادویه جات گرم میکردم.......

قبل انتقال ادویه جات تندم میزدم اما بعد انتقال فقط زردچوبه و زنجفیل......

خلاصه قبل و بعد انتقال فقط گرمی خوردم به جز چند موردی که مشهورن که قاعده آورن.......

وای خدا این روزا اثاث کشی دارم. بی نهاااایت کار دارم. خیلی باید فعالیت داشته باشم فکر نمیکردم از ...

عزیزم حالاچند روز اول شاید خیلی مهم نباشه اما به محض اینکه حس کردی تخمدانات دارن بزرگ میشن و تیر میکشن نباید ریسک کنی......