2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045633 بازدید | 684476 پست
امروز بعد از ۷ روز رفتم حمام،دیگه حالم داشت از خودم بهم میخورد، ۲،۳ کیلویی سبک شدم😁

عافیت باشه مامان ستایش....انشالله حمام زایمانت....ماشالا چرک بودیا دو سه کیلوکم کردی  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
شیاف خارجی خیلی بهتره، من از روز پنجم لک دیدم البته چون شیافمو بیشتر کردم و اسپرینمو قط کردم در حد ل ...

نه هیچ کس برام نمیخره بی بی چک  

منم دردای پریود دارم 

جنینیا شما چند روزه بود؟

خدا کمکم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف خارجی خیلی بهتره، من از روز پنجم لک دیدم البته چون شیافمو بیشتر کردم و اسپرینمو قط کردم در حد ل ...

نه هیچ کس برام نمیخره بی بی چک  

منم دردای پریود دارم 

جنینیا شما چند روزه بود؟

خدا کمکم کن
سلام دوستان .بچه ها من مهر انتقال داشتم که متاسفانه منفی شد برای انتقال دوباره دکتر گفته وقتی این ما ...

سلام سما جان، کجا انتقال داشتی؟ من خودم منفی که شدم دکتر گفت باید پنج شیش ماه صبر کنی تا پروسه دوباره ت

که دقیقن سه ماه بعدشم طبیعی باردار شدم

، البته من جنین فریز نداشتم و باید از سر میگرفتم داروها رو و پانکچر و ....، در مورد جنین فریز اگه داری نمیدونم، اما اینو میدونم روز دوم یا سوم پریودت یه سر بزن دکترت ، یا زنگ بزن از مرکز بپرس که مطمعن شی کی بری، چون پروسه انتقال جنین فریز با پروسه شروع دوباره از اولش فرق داره.

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم

سلام به همگی

اناجون برایivigکدوم درمانگاه یا بیمارستان برم (میکروی اولم تزریق داشتم که بدنم واکنشی نشون نداد)

ابان تزریق میکنن؟درمانگاهها چی؟؟

امروز باید تزریق کنم 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
نه هیچ کس برام نمیخره بی بی چک     منم دردای پریود دارم  جنینیا شما چند روزه بود؟

من از قبل ۵تا خریده بودم، منم سه روزه دردای پری دارم  ان شالله برای شما هم علامت بارداریه،خداروشکر بی بی زدم مثبت شد البته نمیدونم چقد درسته، جنینام بلاست پنج روزه بود

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
نه هیچ کس برام نمیخره بی بی چک     منم دردای پریود دارم  جنینیا شما چند روزه بود؟

راستی من قبل از اینکه رسما دردای پریم شروع بشه تخمدانام، پهلوام،کلا اطراف شکمم ب طور پراکنده تیر میکشید،الان دیگه اون تیر کشیدنا خیلی کم شده ب جاش دردای پری اومده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
راستی من قبل از اینکه رسما دردای پریم شروع بشه تخمدانام، پهلوام،کلا اطراف شکمم ب طور پراکنده تیر میک ...

ستایش جونم 

مبارکت باشه ،خانمی 

خیلی خوشحال شدم،فقط نمی دونم چرا چرا عارفی بهت گفته بود شانست رو باجنین اهدایی امتحان کنی،امان از دست این دکترها،چرا با مریضهاشون بازی می کنن

هورا هورا ستایشم مامان شد

راستی من قبل از اینکه رسما دردای پریم شروع بشه تخمدانام، پهلوام،کلا اطراف شکمم ب طور پراکنده تیر میک ...

دکترت کی بود عزززیزم ..کجا انتقال دادی؟

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
چک کردم مثل همیشه ضایع شدم ....با زبون بی زبونی گفت برو خانم....برو پی کار انتقالت انقدم نیا سراغ من ...

بوسسسسسسسس

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com