2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام دوست جونااا  امروز هفتمین روز انتقالمه خیلی دردای پریودی دارم همش نگرانمممم

عزیزم نگران نباش و به چیزای خوب فکر کن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من صبح بی بی چک گذاشتم بعد از پنج پقیقه یه خط محو افتاد،آخرای روز ۶ انتقالم، البته مدیکوره و نمیدونم ...

عزیز دلم مبارکه.......

ایشالله مامان داری میشی.......

چه مامانی بشی تو عزیزممممممممم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم الان میفرستم

دودورو دودوووووووووووووووو مامان ستایششششششششش

فدااااان بشم آنا جون، از شما و بقیه دوستانی که با راهکارهاتون کمکم کردین بی نهاااااایت ممنونم،من خیل ...

فدات مامانی.........

کلا۵ تا بی بی چک گرفتم از روز ۴ دارم میزنم😂 روزی دو تا زدم ،روز۴ سفید سفید بود ولی روز ۵ احساس کردم ...

عزیزم احتمالا لکت مال لانه گزینیه........

استراحت کن و به دکترتم بگو لازم بدونه پروژسترون اضافه میکنه.......

ولی احتمالا با استراحت رد کنی.......

ضمنا دو قلویی سه قلویی برات رقم خورده عزیزکم........

راستی یه چیزی بگم؟

من تو دلم میگفتم ایشالله اثر هاش سی جی نیست.........

چون فکر کنم پانکچرم داشتی.........

اما وقتی گفتی از روز ۴ زدی و سفید بوده گفتم دیگه مامانی بدون شک!!!!!!!!!!

بچه ها نخندید بهما ولی من چند روزه بد فرم توهم زدم...یه مانتو داشتم یک ساله نپوشیدمش( لازم به ذکره ک ...

عزیزم برا خدا غیرممکنی وجود نداره........

خدارو چه دیدی شاید سورپرایزی تو راهه........

ماشالله بی بی چک + رو دوره یه چکی بکن........

سلام به همگی دوستان منم در جمعتون پذیرا باشید چون جز پیشکسوتان میکرو محسوب میشم و تا دلتون بخواد تجر ...

عزیز دلم به جمعمون خوش اومدی.........

عزیز دلم ایشالله از تجربیات بارداریت مستفیض بشیممممممممم......

سلام خوش اومدی 💐💐 آره اینجا خیلی هامون پیشکسوتن خیلی هامون کلکسیونرن  و... ولی هممون امید ...

دمت گرم عزیزمممممممممم

به بهترین شکل ممکن خوش اومد گفتی.........

خونه خودته و صاحب اختیاری عزیزممممممممم.......

سلام بچه ها چندتا سوال دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید من عمل لاپاراسکوپی دارم برای باز شدن لوله هام بین دکتر نصر و دکتر اقصی موندم کدوم و برم به خصوص اینکه بعضیا میگن دکتر اقصی خودش عمل نمیکنه شهرزاد انصاری عمل میکنه نمیدونم کدوم و انتخاب کنم و اینکه اگه با لاپارا باز نشه باید آی وی اف کنم میخوام دکتری و انتخاب کنم که هم توی لاپارا و هم آی وی اف هردو خوب باشه و اینکه دکتر نصر بیمارستان گاندی عمل و آی وی اف و انجام میده دکتر اقصی بیمارستان مهر یا ایران مهر اگه اشتباه نکنم خلاصه اینکه هم از بیمارستان مهر و ایران مهر و گاندی اگه تجربه ای دارین بگید که کدوم بهتر هم این پزشکارو

10 سال و نیمه ازدواج کردم و از همون اولش دنبال مادر شدن بودم بعد 2ماه که دیدم نشد رفتم سراغ دکترا .آ ...

عزیزم پس ۱۳به درت تو راهه به سلامتی دیگه مامانی........

عزیز دلم انصافا نباید امور کارو سپرد دست دکترا و خودمون دست به کتر شیم........

به اونا باشه تا سه چهار دوره نمیرن سراغ آزهای تکمیلی.........

ایشالله دیگه مشکلت رو شده و این دفعه مامانی.......

همسرم مرفولو|ژیش 2 درصد بود و تحرکش 3 خیلی قرص و امپول شیمیایی مصرف کرد و جواب نگرفت عمل واریکوسل کر ...

عزیزم آز نهاییشو کجا داده؟

مرکز ناباروری داده؟

ازمایش ایمنی یعنی چی؟ اسم ازمایش چیه؟ 

بارن بهاری عزیزم یعنی مارکرای ایمنی رحمتو چک میکنن ببینن ممکنه جنین رو پس بزنه یا نه........

عزیزم نسخ آزهای تکمیلیو چند بار گذاشتم بازم میذعرم بعد خوندن همه پستا نسخه ۳ و ۴ آزهای ایمنی و انعقادین.......

عه چه جالب اخه به من میگن چون سنت پایین از 35 هست باید جنین ها 3روزه باشه .انشالله.پس همسن هستیم

عزیزم عجب حرفی زدن........

اون حرف وقتی معنی داره انتقال اولت باشه.......

ثمین جان خوش اومدی.... عزیز دلم هیچ وقت هیچ وقت فقط با اتکا به دکتر پیش نرو... من قبل از میکرو اول ...

ثمین جون منم بارز سفید موافقم همه چیو چک کن.........

هیسترو هم بکن و حتی بگو برات خراشم بدن........

دردهای پریودی چی؟

اگه داری بحث آندومتریوزم چک کن........

خلاصه این دفعه همه جوانبو بسنج هیفه جنیناته........

باز آزهای تکمیلیو چک کن و ببین موردی هست واست چک نشده؟

من بعد خوندن پستا براتون میذارم........

ولی فعلا کاریوتایپ رو ندین چون جنینتون فریزه........