2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
سلام به همه دوستان گلم ، عزيزم خدا رو شكر كه خوبيد خانمي ، ني ني من هم پرنسس هست عزيز دلم ، ان شا ال ...

سلام مجدد مامان سبحان جانم،، خدا پرنسست و حفظ کنه برات و صحیح و سالم بغلش بگیری عزیزم،، اسمشو انتخاب کردین؟؟،، انشالله قسمت همه منتظرها بشه 

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
عزیزم خدارو شکر که خوبی......... پرنسس منم حسابی بزرگ شده........ خیلی شیطونه........ یعنی یه لحظ ...

عزیزززز دلم، خدا حفظش کنه، ازینم شیطون تر میشه، مطمعن باش:-)))))))،، بووووووووووووووووووس دلچسب بهش

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماري جون ، خيلي ممنون از تبريكت خانمي.  گل پسرهاي شما رو هم خدا حفظ كنه عزيزم . سنگين شدي ...

مامان سبحان جاان من خوراکم اصلن تغییری نکرده از قبل از بارداری، اما دیروز دکتر بهم گفت اضافه وزن دارم، همشم بخاطره داروهای خارجیه که میخورم، آهن و مولتی،،، خیلی غصه م شد :-( (( من نمیخام اضافه وزن داشته باشم،، راستی یچیز دیگه، نزدیکی به طول دهانه رحم (سرویکس) بستگی داره، مثلن ما نزدیکی داریم معمولن

parpar جون  شما هم زیر نظر دکتر رزاقی هستین؟

بله من شهريور ماه رفتم پيششون و واسم كل آزمايشاي لازم رو نوشت ولي هنوز نرفتم ببينه چون گفتن دو ماه يا بيشتر ممكنه خارج از كشور باشه، بعدم ميخوام آذر برم كه دوره ال دي هم تموم شده باشه و دكتر آصف جاه هم نظر بدن

من پيش دكتر زرناني هم رفتم كه ايشونم واسم آزمايش نوشت و بايد جوابشونو ببينه

به من دکتر طرازی گفتن دو ماه قبل میکرو اسپرین رو شروع کنم از طرفی هم سری پیش برای پانکچر که ال دی گر ...

متاسفانه من وقتي رفتم واسه عمل هنوز اين آزمايشارو نداده بودم و نميدونستم ممكنه اين مشكل رو داشته باشم واسه همينم دكتر چيزي نگفت ديگه

مامان سبحان جاان من خوراکم اصلن تغییری نکرده از قبل از بارداری، اما دیروز دکتر بهم گفت اضافه وزن دار ...

عزيزم اسم كه هنوز انتخاب نكرديم ، بله در مورد نزديكي هم درست ميگي من هم طول سرويكسم لب مرز هست به همين خاطر در مورد نزديكي احتياط كرديم .

عزيزم اسم كه هنوز انتخاب نكرديم ، بله در مورد نزديكي هم درست ميگي من هم طول سرويكسم لب مرز هست به هم ...

این بچه ها انتخاب اسمشونم مثل اومدنشون سخته واقعن    ،، مامان سبحان جان مشکلی هم داری؟ مثل کمر درد و گرفتگی عضلات؟ من شبها که میخابم چند ساعت بعد از خاب با درد شدید پاهام بیدار میشم،، بعضی شبها میشینم گریه مبکنم از بس پاهام درد میکنه، مخصوصن ساق پاهام میگیره با کشاله ران پای چپم،، دکترم گفت هم به ام اس ربط دارا هم خب طبیعی هم هست، راهی برای آروم شدن این درد نشنیدی؟ 

این بچه ها انتخاب اسمشونم مثل اومدنشون سخته واقعن      ،، مامان سبحان جان مشکلی هم ...

عزيزم من خيلي درد ندارم خدا رو شكر البته كوفتگي و گرفتگي عضلات رو گاهي اوقات مخصوصا موقع خواب دارم ولي نگران نباش طبيعي هم هست الان يك نفر تاپيك زده بود از همين درداش داشت ميگفت . حالا ام اس هم كه ديگه روي پاها تاثير داره برادر من هم مشكل ام اس داره و بيشتر روي پاهاش تاثير گذاشته و خيلي وقتها درد پا داره ولي ديگه بنده خدا داره باهاش ميسازه حالا تازه اربعين هم ميخواد با خانمش بره كربلا پارسال هم رفت البته ويلچر ميبره اگر خسته شد ازش استفاده ميكنه ، ان شا الله وقتي كوچولوت به دنيا اومد اصلا اين دردها رو ديگه حس نميكني و حسابي باهاش سرگرم ميشي . 😘😘😘

عزيزم من خيلي درد ندارم خدا رو شكر البته كوفتگي و گرفتگي عضلات رو گاهي اوقات مخصوصا موقع خواب دارم و ...

پس واقعن باید خدا رو شکر کنی من هنوز زیر بیس هفته هم بودم که این دردا رو داشتم،، انشالله خدا به برادرت و تمام ما بیمارها قدرت تحمل و مقابله با بیماریشون رو بده، خدا ازشون قبول کنه انشالله، 

پس واقعن باید خدا رو شکر کنی من هنوز زیر بیس هفته هم بودم که این دردا رو داشتم،، انشالله خدا به براد ...

واقعا خدا رو شكر ميكنم تا الان كه بارداري راحتي داشتم البته من مراعات هم خيلي كردم فقط يك بار تاسوعا عاشورا رفتم از كرج تهران خونه مادرشوهرم بعدش يك مقدار دل درد گرفتم كه دكترم گفت راه طولاني نرم چون طول سرويكسم هم سر مرزه ، ديگه از اون به بعد از خونه فقط به خاطر دكتر بيرون ميرم كه مطب دكترم هم خيلي نزديكه ولي كلا خدا رو هم شكر ميكنم .

ممنون عزيزم ان شا الله خدا به همه كمك كنه ، ان شا الله خدا به اونها هم يك ني ني بده دلشون شاد بشه .

بچه ها ، من الان چند روز کمر درد خفیفی دارم ، ولی همش حس میکردم یه توپ توی شکمم به سمت تخمدانام هست ،میخواد بترکه، امشب رفتم دسشویی واقعا ببخشید یه مقداری بافت ازم خارج شد دقیقا مثل سقط جنین، به نظرتون چی بوده؟ من دفعه قبل بعد از پانکچر خیلی راحت بودم و تمام علایم هم رفت، نمیدونم، دقیقا مثل بافت سقط .

بچه ها ، من الان چند روز کمر درد خفیفی دارم ، ولی همش حس میکردم یه توپ توی شکمم به سمت تخمدانام هست ...

ليلا جون به خاطر اينكه سيكلت كنسل شده اينطوري شده شايد هم داري پريود ميشي چون من هم اون سري كه سيكل انتقالم كنسل شد خيلي زود پريود شدم و پريودم هم خيلي وحشتناك بود ، به خاطر استفاده از داروهاي هورموني هست .

واقعا خدا رو شكر ميكنم تا الان كه بارداري راحتي داشتم البته من مراعات هم خيلي كردم فقط يك بار تاسوعا ...

اتفاقن منم از نظر ویار و اینو خیلی راحت بودم تا الان، ینی به همسرم میگفتم این همه حسرت بارداری داشتم، آخرشم آرزو به دلم موند یبار مثل این فیلما حالت تهوع بگیرم بدوم تو دسشویی که مثلن باردارم  حتا یبارم نشد ، روزها هم کارای خونه رو راحت انجام میدم، بیرون میرم خرید میرم، حتا واسه اضافه وزنم شک دارم بهم درست گفته باشن چون خودم اصلن حس سنگینی ندارم و بجورایی فرز کارامو انجام میدم،، این دردم فقط شبها میاد سراغم،،،، اما بازم در هر صورت خدا روشکر،، خدا خودش به حق اربعین و امام حسینش و این روزای عزیز دل هر منتظر بچه ای رو شاد کنه،، خدا شاهده من از روزی که فهمیدم باردارم دعام فقط همینه، خدا این حس و این سختیهای بارداری و شیرینیهاش و نصیب همه منتظراش بکنه، آمیـــــــــــــن

ليلا جون به خاطر اينكه سيكلت كنسل شده اينطوري شده شايد هم داري پريود ميشي چون من هم اون سري كه سيكل ...

مامان سبحان جون پریود و لخته نبود اصلا، گوشت و پوست مانند ، رنگ سفید ، ببخشید البته انقدر توضیح میدم، میگم نکنه فولیگولای باقیمانده ترکیدن خارج شدن کامل؟