2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
سلام .آنا جون یه سوال دارم شما بعد از بارداری هم آسپرین استفاده میکنید دکتر بهم گفت برای سلامتی خوبه ...

راستی عزیزم من به خاطر آندومتریوز ویزان داشتم دکترم گفت همراهش آسپرین بخور که مشکل غلظت خونتو تشدید نکن اما بهم نساخت و بدنم شروع کرد به کبود شدن و دیگه دکترم گفت قطع کنم ولی همونطور که گفتم بعد زایمان ۶ هفته سلکسان داشتم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای عزیز من یه بار سوالمو پرسیدم ولی کسی جواب نداد شاید ندیدید البته  من برا پانک ...

عزیزم من این دارو رو نداشتم اما یادمه گفتی سری قبل تخمات زیاد بودن و احتمالا تغداد بالا کیفیتو پایین آورده بوده حالا دکترت تصمیم داره تعداد رو پایین بیاره که کیفیت بره بالا شاید اینجوری جواب بگیری........

پس بهش اعتماد کن به هر حال سونو بشی عیار دست دکتر میاد که کمه یا نیازه بالا ببره دزشو........

در مورد این دارو هم من نداشتم........

به نظرم به دکترت اعتماد کن بعد سونوی دوم میفهمین چی به چیه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی عزیزم من به خاطر آندومتریوز ویزان داشتم دکترم گفت همراهش آسپرین بخور که مشکل غلظت خونتو تشدید ...

انا جون به نظرت منم باید سلکسانم همین طور باشه؟ شما به خاطر کدوم فاکتور خونت می گی غلظت خون داشتی؟ من الان باز آزمایشم رو نگاه کردم انتی تی پی او بالا دارم و cd19 چیزی در مورد غلظت خون یا آزمایش ندادم یا تو رنجه

سلام به همه دوستان 

از صبح دارم صفحات و میخونم تا الان تموم شد

لیلای عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم ولی خوشحالم که حالت الان خوبه برات از صمیم قلبم بهترینها رو آرزو میکنم عزیزم و مطمئنم خیلی زود به خواسته قلبیت میرسی عزیزم ❤️❤️

به مامانای جدید هم تبریک میگم و براشون آرزوی بارداری اروم و خوبی دارم 

مامای جونم خیلی خیلی خوشحالم عزیرم مامان شدنت گوارای وجودت عزیزم انشالله افسون جونم بیاد و از بتاش بگه خیلی خوشحالم که همه دوستان دارن یکی یکی مامان میشن خدایا شکرت 🙏🏻🙏🏻

مامان سبحان جون پرنسس دار شدنت مبارک خانمی❤️آنا جون مسافرت خوش بگذره ❤️

منم که یه روز خوبم یه روز بد خیلی هم سنگین شدم به این زودی و شبا خیلی پا درد دارم راستی قرص کلسیم کوچیکم داره یا همش بزرگه آخه من نمیتونم قورت بدم خیلی بزرگه😞

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
انا جون به نظرت منم باید سلکسانم همین طور باشه؟ شما به خاطر کدوم فاکتور خونت می گی غلظت خون داشتی؟ م ...

عزیزم من تو تست مربوط به mthfr و pai1 هر دو هتروزیگوت بودم و این نشونه وجود ژن غلظت خونه.......

سلام به همه دوستان  از صبح دارم صفحات و میخونم تا الان تموم شد لیلای عزیزم خیلی خیلی ناراحت ش ...

آره خیلی بزرگه منم سختم بود ولی قورت میدادم.......

ببین میشه نصف نصف بخوری.....

سلام دوستان،آنا جون درسته که سرم ivig باید یه هفته قبل از انتقال باشه که اثر کنه،آخه من اگه انتقالم فرش باشه که دو روز قبل انتقال میزنم،بعد اینکه من آزمایشات انعقادی سالم بودن،دکتر واسم آزمایشات ایمنی ننوشت ،گفت اگر مشکلی باشه با سرم رفع میشه،بنظرتون اشتباه کردم آز ایمنی ندادم؟؟این سری خیلی میترسم از انجامش دو سری قبل اینطور نبودم

سلام به همه دوستان  از صبح دارم صفحات و میخونم تا الان تموم شد لیلای عزیزم خیلی خیلی ناراحت ش ...

سلام ماري جون ، خيلي ممنون از تبريكت خانمي.  گل پسرهاي شما رو هم خدا حفظ كنه عزيزم .

سنگين شدي يعني وزنت رفته بالا ؟ من كه اصلا وزن اضافه نكردم البته دكترم گفت جنينت رشدش خوبه خدا رو شكر ولي بهم گفت چرا نميخوري ؟ ولي من ميخورم البته فقط چيزهاي مفيد ميخورم خودم هم چاق نيستم ولي خوب توپر هستم و اگر جلوي خودم رو نگيرم چاق ميشم ولي الان رژيم كه ندارم نميدونم چرا وزن اضافه نميكنم از يك لحاظ بهتر ولي از يك لحاظ هم ميگم نكنه بد باشه .

به نظر من هم قرصت رو نصف كن بخور .