2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم اگه میخوایی کانال تل گرام رو پیدا کنی تو خود تل گرام سرچ باید بکنی........ نه اینجا......

اوکی مرسی عزبزم😙

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان متوجه شدم که باید برم کَمپ 😂😂😂 دیگه با روزی ۵ یا ۶ لیوان چایی جام تو کمپ ،من بیکار میشم ...

ليلا جون واسه ما هم مركز چاي رو ممنوع نمي كرد ولي قهوه ونسكافه رو ميگفتن نخورين، چاي هم بايد كمررررنگ باشه، من دكتر همون موقع كه انتقال ميداد بهم يادآوري ميكرد كه حواست باشه از الان مايعات فرااااوان بخوري

خان سوم رد شد امروز سه بارخون دادم براي قندم شب جوابش امادست بايد ببرمش دكتر غددم خدا كنه كارم به تزريق انسولين نكشه خيلي سوزن ميخورم دور ناف تست قند😢خدا خودش كمك هممون كنه🙏🏻

سلام به همگی ،حدوده یه ماهه شبها تخمدان و رحم با روغن سیاهدانه ماساژ میدم به  توی کانال مامان ه ...

عزیزم بستگی به شرایطتم داره.......

اگه طبعت و رحمت سرده خیلیم عالیه.......

اگه طبعت و رحمت گرمه اعتدال رو رعایت کنی خوبه یعنی باید ببینی شرایطت چطوره.......

اگه زیر شکمت و دست و پاهات معمولا سردن خوبه واست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خان سوم رد شد امروز سه بارخون دادم براي قندم شب جوابش امادست بايد ببرمش دكتر غددم خدا كنه كارم ...

ایشالله که همه چی خوب پیش میره عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات آنا جون،فک کنم طبعم گرمه،از امشب یه شب در میون میزنم فک کنم اینطور خوبه

پس اعتدالو رعایت کن ایشالله بهترین نتیجه منتظرته عزیزم........

فردا ivig دارم دعا کنید ی کم استرس دارم حالم بد شه و... 

این روز سونوی قلب چرا نمی رسه؟ به من خیلی طولانی وقت داد ایا؟ من ۱۸ ام اولین بتا رو دادم. دوهفته و چند روز بعدش وقت داد برای سونو

فردا ivig دارم دعا کنید ی کم استرس دارم حالم بد شه و...  این روز سونوی قلب چرا نمی رسه؟ به من ...

عزیزم خوب اینطوری دیگه حتما صدای قلبو میشنوی.......

خیالت راحت شک نکن میشنوی.........

سلام به همگي بچه ها من رفتم پيش طب سنتي گفت طبعت  سرد و خشك برام بادكش رحم و تخمدان نوشت به نظرتون الان چيكار كنم

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

عصري ساعت ٦درد وحشتناكي رحمم و كمرموگرفت رفتيم دكتر زمينو از درد چنگ ميزدم يهو خونريزي كردم كفتم تمام شد ولي هنوز هست قلبش ميزد دكتر كفت احتمال سقط ٥٠درصده برات شيافا ايراني بود كفت فعلا تا ٥روز امپول بزن ووانكسوپارينو قطع كن چون رقيق كننده خونه ولي دكتر ميكه ربطي به شياف نداره مرگ رو ازدرد جلو چشمام ديدم