2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روند درمانی تورک آنا ادامه: خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخیص مشکل ...

بی نهایت ممنونم آنای عزیز🙏🙏😘😘😘خدا رو شکر که بعد اینهمه مدت وتحمل اینهمه سختی و داروهای مختلف به نتیجه رسیدی خدا همیشه حافظ خانواده ات باشه 

منم طبعم سرده یعنی همیشه روز خدا دست وپاهام یخه ،من اوایل مهر انتقال دادم بعد انتقال خیلی سردم بود بطوری که بدنم میلرزید ودوتا پتو روم انداختن 

من آز انعقاد وایمنی ندادم 

وهنوز دکترم رو ندیدم بپرسم چرا از اولش همه این آزمایشها رو نمیگن انجام بدیم برای من بعد انتقال فقط روزی دوتا آمپول پروژسترون میزدم 

ولی استراحت مطلق بودم همسرم نمیزاشت پاشم فقط دستشویی 

الان فقط دوتا فریز دارم نمیدونم دیگه چه کارهایی رو باید انجام بدم 

بی نهایت ممنونم آنای عزیز🙏🙏😘😘😘خدا رو شکر که بعد اینهمه مدت وتحمل اینهمه سختی و داروهای مختلف به ...

عزیزم فدات بشم ایشالله قسمت خودتون و بقیه منتظرا بشه......

عزیزم خوب اینکه استراحت مطلق بودین خودش بی تاثیر نبوده خوب شما داروی ضد انعقادم نداشتین و استراحت مطلق با این همه داروی هورمونی که غلظت خونو بالا میبره خوب نیست......

به نظرم این دفعه حتما اصرار بکن برات آزهای ایمنی و انعقادیو بنویسه.......

از الان رو اصلاح طبعتم کار کن و رژیمتو اصلاح کن.......ضمنا کلا حتی کسی که مشکل غلظت خون نداره به خاطر اینکه پروژسترون و بقیه داروهای هورمونی غلظت خونو بالا میبره باید برا جبرانش آب زیاد بخوره.......

پس روزی حداقل ۸ لیوان آب رو حتما بخور........

بعد انتقالم استراحت مطلق فقط برا کسایی هست که به لک و خونریزی می افتن وگرنه لااقل هر از گاهی باید پاشی تو خونه یه دوری بزنی که خون تو بدنت جریان داشته باشه و خونرسانی به جنین خوب انجام بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنای عزیزم ودوستای گلم ،شماها در سیکل تحریک تخمدان و بعد از انتقال چایی میخوردین؟  تعدادشم ذکر ...

من کلا اهله چایی نیستم از شروع سیکل هم اصلا نخوردم فقط روزی حدود ۳لیتر آب.

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
عزیزم فدات بشم ایشالله قسمت خودتون و بقیه منتظرا بشه...... عزیزم خوب اینکه استراحت مطلق بودین خودش ...

انشااله 

ممنونم از وقتیکه میزارید انشااله به همه آرزوهات برسی 

چشم حتما میگم که برام بنویسه 

تمام امیدم به ماه بعده چون اگه نشه شاید شش هفت ماه نتونم مجدد پیگیری کنم 

میشه اگه براتون مقدوره درمورد رژیم غذایی وگرم کردن رحم هم بگید 

چون برای من انگار از همون روز اول نگرفته بود چون بتام زیر یک بود 

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI: این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تم ...

آنا جون لینک باز نمیشه انگار

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
انشااله  ممنونم از وقتیکه میزارید انشااله به همه آرزوهات برسی  چشم حتما میگم که برام بنو ...

عزیزم من چون رحم و طبعم هر دو سرد بود کلا سردیجات رو از رژیم غذاییم کامل حذف کردم به جز مرغ و ماهی که اونم با ادویه جات گرم میکردم........

یعنی من لب به خیار و گوجه و مرکبات و کلا هر چیزی که طبعش سرده نزدم.......

تا قبل انتقالم تو غذاهام همیشه زردچوبه، زنجفیل، فلفل سیاه بود......

گوشت گوساله رو کلا حذف کردم.......

لبنیان رو کلا حذف کرده بودم.......

سایت طبایع رو نگاه کنی طبع مواد غذایی و میوه های مختلف توش هیت......

این از رژیم غذاییم........

از یه ورم کلا چند نکته رو رعایت کردم........

موقع پریودی نه حموم رفتم نه هودمو شستم فقط تمیز میکردم و تند تند لباسامو عوض میکردم که تحملش راحتتر بشه........

بعد حموم و ن ز د ی ک ی بلافاصله آب نخوردم.......

کلا آب سرد و یخ رو حذف کردم حتی اوایل آب ولرم میخوردم.....

جوراب و کمربند پشمی استفاده کردم.....

حتی شلوار پشمی هم میپوشیدم........

خودم به مرور دیدم که دیگه دست و پاهام حالت یخ بودنش داره خوب میشه.......

من حتی تا سه ماه بعد انتقالم سردی نخوردم و فقط گرمی خوردم البته به جز قاعده آورها و ادویه جات تند......

بعد انتقال فقط زردچوبه و یکم زنجفیل تو غذاهام داشتم و بقیه ادویه جات رو حذف کردم......

آنا جون لینک باز نمیشه انگار

عزیزم اگه با لینک نمیره تو تل گرام کلمه microinjection رو سرچ کنی کانال رو میاره.......

عزیزم خوب چیزایی که گفتی قند و شیرینی و چای و کافئین کلا خوب نیست بهتره یا حذف کنی یا کمترین مقدار ب ...

ممنون ...

نه من دوماه قبل ال دی داد .ماه قبلی فقط دوفاستون بوده .

برای قند و کافئین و اینا رعایت میکردم خیلی کم چایی میخورم خواستم کلا ترکش کنم .

بیشتر اعصابم ناراحته، خیلی خیلی فشار عصبی بهم وارد میکنه این همه سال به خاطر اون تحمل کردم و صدا ندادم الآن یکماه مونده به نتیجه گیری داره اذیت میکنه بیشتر هم مشکلش با هزینه هاست .

فردا برم سونو ببینم چی میشه .

دوبار آزمایش دادید؟ بعد سوالم اینه نمیخواید به بدنتون و خودتون استراحت بدید چرا بلافاصله میرید؟

واسه چی استراحت بدم؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیزم من چون رحم و طبعم هر دو سرد بود کلا سردیجات رو از رژیم غذاییم کامل حذف کردم به جز مرغ و ماهی ک ...

مرسی که هستی🙏😘 وبا حوصله جواب میدی 

برات بهترینها رو آرزو کردم 

خدا می دونه از وقتی که منفی شدم فقط برا کسی که خیلی وقته منتظرن دارم دعا میکنم الان دارم درک میکنم ١٨سال ١۵سال ٩سال انتظار که دوستان روز انتقال داشتن چقد سخته 

امیدوارم همشون سریع مامان بشن 

شاید خیلی هاتون خیلی نذر کرده باشین ولی اگه نتیجه گرفتین صدقه سر دلبنداتون بیاید اینجا و از تجربیات تون بگید و این مادرهای آینده رو از نگرانی و استرس (با راهنمایی های درست )دربیارید واین بهترین نذرهستش که زمان وآگاهی نذر کنید 🙏

آنای عزیز ممنونم🙏😘❤️ 

ممنون ... نه من دوماه قبل ال دی داد .ماه قبلی فقط دوفاستون بوده . برای قند و کافئین و اینا رعایت م ...

عزیزم میدونم چی میگی هزینه هام واقعا فشار میاره بهش حق بده اما کلا سعی کنی بیخیالی طی کنی........

همه چی جور میشه.......

هزینه ها........

همه چی شک نکن یه روز میاد به این روزات میخندی.....

پس حرفیو که ناراحتت میکنه جدی نگیر........

اون جدیم قصد بدی نداره.........

اونم میخواد بابا بشه.......

از یه ور فشار مالی از یه ور شرمندگیش پیش تو........

از یه ور حسرت بابا شدن.........

مردا زودتر کم میارن به هیکلشون نگاه نکن.........

وقتی چیزی میگه بگو عیبی نداره لااقل اینطوری خالی میشه و خدای نکرده اتفاق بدی براش نمیافته........

اینطوری حرفاش اذیتت نمیکنه چون باور داری دست خودش نیست......

همونطور که بعضا ماهام حرفایی که نباید بزنیمو میزنیم......