2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

من دو روزه یه کم معدم ترش میکنه بی اشتهام امروز صبح تو نافم گاهی کوچولو تیر میکشه مثله سوزن زدن کلا دردی ندارم فقط توی دلم گاهی حسی شبیه پربودن مثانه دارم خیلی هم دفع ادرار دارم اینا از عوارض داروهامه بیشتر یا نور امیدی هست🤣🤣😢😢

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
دوستان من چهارشنبه ال دي هام تموم شد.. هنوز پريود نشدم.. زعفران و آب زرشك خوردم.. ايرادي كه نداره؟

عزیزم ایرادی نداره اما دیگه همچین کاری نکن........

تو سیکل بهتره طبیعی پریود بشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما روز اول انتقال از همون روز حساب میشه یا از فرداش ؟ مثلا من دوشنبه گذشته انتقال داشتم عصر حالا ...

تعداد روزهاتو هر ۲۴ ساعت حساب کن........

عصر دوشنبه تا عصر سه شنبه میشه یه روز و به همین ترتیب.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما روز اول انتقال از همون روز حساب میشه یا از فرداش ؟ مثلا من دوشنبه گذشته انتقال داشتم عصر حالا ...

امروز میشه پنج روز قطعا هر بیست و چهار ساعت میشه یک روز عزیزم 

انشااله که به زودی خبر خوش بشنوی وبه ماهم خبر خوش رو بدی 

علائم بارداری شبیه پریودی هست زیاد فرقی نداره 

امیدوار باش وخوش بین 

من دو روزه یه کم معدم ترش میکنه بی اشتهام امروز صبح تو نافم گاهی کوچولو تیر میکشه مثله سوزن زدن کلا ...

عزیزم قبل آز بتای تمام علایم یا مال داروهاست یا تلقینه.......

اما تو بنا رو بذار که مامانی اینطوری انرژی + و نتیجه + رو جذب میکنی......

عزیزم قبل آز بتای تمام علایم یا مال داروهاست یا تلقینه....... اما تو بنا رو بذار که مامانی اینطوری ...

سری پیش منفی شدم اصلا ترش نمیکردم وخیلی درد و تهوع داشتم. آخه انتظار خر است...😉

اینسری دارهاتون تغیر کرده؟جنین فریز داشتین؟

اون سری فقط شیاف پروژسترون داشتم اینبار قرصش هم و آمپول استروژن هم اضافه شده.جنیم شش روزه وهچینگ و هیسترو شدم  وخراش اندومتر هم داشتم.

استارتر عزیز یه سوال داشتم  من الان پریود هستم میخواستم بدونم برای پاکسازی رحم تو این دوران چه ...

عزیزم فقط توصیه میکنم بذاری سیکل پریودت روال طبیعیشو داشته باشه و تغذیتم مناسب طبع و روال طبیغیت باشه......

بعضیا میان و کاری میکنن خونریزی بیشتر بشه و به اصطلاح رحمشون پاک بشه اما این میتونه رو ضخامت آنزومتر تاثیر بذاره و سیکل رو با مشکل مواجه کنه.......

پس بذار روال طبیعیشو داشته باشه......

عزیزم تو فرض رو بر این بگیر که قراره + بشه اینجوری انرژیهای + رو جذب میکنی.......

ان شالله.ممنون عزیزم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین