2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مرسی عزیزم، روز 13 بودم، 3روز مونده تا موعدم، تیتر 270/44 بود

مباااااااااااااااااااااااااااااااارککککککککککککککککککککککک مبااااااااااااااااااااااااارکککککککککککککککککککک الهی شکر ، گفتم به فال نیک بگیر ، خیلی خیلی خوشحالم، ایشالله یعد از نه بارداری با آرامش با یه زایمان راحت بغلش کنی.    

نظر دكترمم همين بود.خدارووووشكر😍😍😍 خانم دكتر ليلا📢📢📢📢 بيا از تجربياتت بگو

آنا جون خیلی منو تحویل میگیره،

لیا ، عزیزم، اگر دکترت گفته و تشخیص داده دیگه حرفی درش نیست، کلا من برای شروع تزریقام از دکترم پرسیدم چه روزی از سیکلم باید شروع کنم، گفت اون پریودی که ما با دارو به بدن شما تحمیل میکنیم مصنوعی ،اسمش هم پریود نیست در واقع یک نوع خونریزی رحم که با دارو ایجاد میکنیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها. شیرین بانو جان مبارک باشه عزیزم. من 3تا جنین بلاستوسیست دارم که فریز شدن بخاطر هایپر ...

عزیزم یه توضیح کامل در کانال آنا جون هستش در مورد سن جنین ، دوست داشتی برو بخون جوابِ سوالات رو میگیری 

@microinjection

ولی به هر حال ایشالله به خواست خدا نتیجه میگیری و این جنینات نی نی نازت هستن.

هیسترو چیه؟!🤔

عزیزم تو هیسترو تحت بیهوشی یه دوربین از طریق واژن میفرستن تو که کامل همه چیو بررسی میکنه و اگه مشکلی باشه یه سری ابزار جراحی از طریق واژن داخل فرستاده میشه و جراحی لازم انجام میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مباااااااااااااااااااااااااااااااارککککککککککککککککککککککک مبااااااااااااااااااااااااارککککککککککککک ...

مرسی لیلا جونم😍😍😍😍😍 ممنونم عزیزم، واقعا حرفهای شما و دوستان خیلی بهم انرژی داد، خیلی بهم کمک کرد، و خییییییییییییلی امیدوارم کردین، با تمام وجودم از همتون ممنونم و روی ماهتونو میبوسم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

روحیم خیلی رفت بالا امیدوار شدم،منم اگه خدا بخواد پری بشم میرم توی سیکل میکرو فعلا قرص ال دی دارم تا ...

ان شالله موفق باشی عزیزم، ان شالله به امید خدا همون بار اول نتيجه مثبت میگیری😍😍😍😍😍

ممنونم عزیزم، ان شالله، 2تا انتقال دادم، مشکل تعداد و تحرک اسپرم همسرم بود که خیلی ضعیف بود

تبریک عزیزم

مبارکت باشه

میگم تعداد چند تا بود از همسرت

منم همسرم‌مشکل تعداد داره

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
عزیزم یه توضیح کامل در کانال آنا جون هستش در مورد سن جنین ، دوست داشتی برو بخون جوابِ سوالات رو میگی ...

ممنون عزیزم.مرسی.ان شالله.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
تبریک عزیزم مبارکت باشه میگم تعداد چند تا بود از همسرت منم همسرم‌مشکل تعداد داره

ممنونم عزیزم، مرسی، والا اول تعدادش 43 میلیون بود، پیش دکتر سعید کشاف میرفت، دکترش گفت کمه، 15 آمپول داد متاسفانه آمپول ها بهش نساخت و از 43 اومد رو 4 میلیون، تحرکش هم بد شد که با کلی ویتامین و ژل رویال تا شروع سیکل میکرو بهتر شد

دوستای گلم کسی تو ایران هست که قرص پروژسترون بهش داده بودن. چند بار لیلا جون گفتن انگار ی سری شیاف ها خوردنی هم هست. می خوام بدونم‌ غیر امپول و شیاف پروژسترون رو جور دیگه ای می شه به بدن رسوند؟ تا ماه چند شیاف یا آمپول داریم؟ با تشکر

آنا جون من دل دردهای شبیه پریود دارم خطر ناک که نیست . همیشه هم نیست ها می یاد می ره. اما چک می کنم لک و... نیست. سردرد حالت تهوع و پشت درد هم دارم. فردا پس فردا باید ivig  هم بزنم باز. خیلی محتاج دعام. یعنی هر روز عین یکساله به نظرم خیلی طولانی شده