2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
مرسی عزیزم، روز 13 بودم، 3روز مونده تا موعدم، تیتر 270/44 بود

خب پس قدم دوقلوهات مبارک مامان شیرین....هزار ماشالا بتات عالیه...خیلی خوشحال شدم برات

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جان بله من پیش دکتر یونسی میکرو شدم.خودم به ظاهر مشکلی نداشتم اما همسرم اسپرمش صفر بود ولی حتی یه ...

کار درستی کردی....انشالله نتیجه میگیری

مرسی عزیزم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه شیرین جان ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلت آناجون واسه تزریق بازویی با چه زاویه ای؟یاد ...

عزیزم هم بازو هم دور ناف هم رون هر جایی میشه تزریق کرد ولی بهت ه جایی که دکتر گفته تزریق کرد......

فکر کنم اولویت مقدار جذب اول دور ناف بعد رون بعد بازو هست.....

بازم از دکتر بپرسین بهتره.....

بازورو فکر کنم ۴۵ تزریق کنه بهتره خلاصه اگه زیر جلدی میخواد تزریق کنه باید به زیر جلد تزریق بشه نه اینکه رد کنه برسه به عضله......

اگه بازوهاش عضلانیه همون ۴۵ خوبه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مبارک باشه شیرین جان ان شاالله صحیح و سالم بیاد بغلت آناجون واسه تزریق بازویی با چه زاویه ای؟یاد ...

یه جاهایی از درمان ماها خود سر عمل کردنمون ب نفعمونه...مثل همین ویزیت ارولوژ یا ازمایشات و بررسی های تکمیلی

دکترا که دلشون برا ما نمیسوزه فقط میدون سراغ میکرو تا با ازمون و خطا بالاخره نتیجه بگیرن

من مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامان شدم 😍😍😍😍 خدااااااااااااااااااایا شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏 ...

عزیزم خدا را شکررررررررررررررررررررررررررررررررررر

تبریک

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ممنونم دوستان، به لطف خدا و دعای شما دوستان عزیزم من مادر شدم😍😍😍😍😍

تبریککککک میگم شیرین بانو جان😍😍😍😍

ان شاءالله نه ماه دیگه صحیح و سالم دنیا بیاد😍😍😍

چند تا جنین انتقال دادی؟؟

مشکلتون چی بود؟علایم داشتی یا نه؟؟؟

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
من مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامان شدم 😍😍😍😍 خدااااااااااااااااااایا شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏 ...

مباركت باشه عزيزم

گواراي وجودت

انشالله بارداري خوبي داشته باشي عزيزم.😘❤️

تبریککککک میگم شیرین بانو جان😍😍😍😍 ان شاءالله نه ماه دیگه صحیح و سالم دنیا بیاد😍😍😍 چند تا جن ...

ممنونم عزیزم، ان شالله، 2تا انتقال دادم، مشکل تعداد و تحرک اسپرم همسرم بود که خیلی ضعیف بود

تبریککککک میگم شیرین بانو جان😍😍😍😍 ان شاءالله نه ماه دیگه صحیح و سالم دنیا بیاد😍😍😍 چند تا جن ...

علایم هیچی نداشتم، فقط از روز 10 به تا 12 دل دردهای خیلی وحشتناکی داشتم، که خدا رو شکر امروز تتا این لحظه خبری از دل درد نیست

خدایا شکرتتتتتتتتتتتت..... عزیزم چه قدر برات خوشحال شدم....... انگاری شادی بتای +م رو دوباره تجربه ...

ممنونم آنا جون، مرسی عزیزم، باورت نمیشه انگار روی ابرام، بنظرت عدد بتام چطوره؟ روز 13 هستم، 3روز تا موعد پریودم هست، عددش 270/44 بود