2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
من هنوز سردرد دارم سردرد تنشی چیکار کنم؟ حامله شدم بدتر نشم ای خدااااااااااااااااااااااااااااااا ...

عزیزم به نظر من برو یه دکتر ، ممکن در اثر خوردن قرصا فشارت بالا رفته باشه یا یکم غلظت خون پیدا کرده باشی، بهترِ قبل انتقال بررسی کنی.

وااااای یعنی یه دونه ای تو ،اول پیام مامان سبحان رو خوندم بعدپیامتو رو خوندم تو کلاس بودم نمیشد بخند ...

لیلا فکر کن وقتی دارن پاس چک میکنن بپرسن هدف سفرتون چیه بگیم تور wc داریمممممممممم........

خخخخخخخخخخخخخخخخخ......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز عزیزم من یه ویزیت رفتم پیش دکتر رزاقی منتها همون روز شوهرمم رفت اورولوژیست که بهش گفت واریکوسل شدید داره دوطرفه واسه همین اسپرم نداره.الانم 6ماهه عمل کرده.چندروز پیش بهش دارو داده.نمیدونم نتیجه میگیریم یا نه.

خیلی گیجم نمیدونم درمان دکتر یونسی درست بوده یا درمان الان اورولوژیست

سلام آناجون و بقیه دوستان ان شاالله همتون خوب و خوش باشین آناجون اگه یادت باشه شوهرم واریکوسلشو عم ...

عزیزم اگه دکتر نوسته زیر جلدی زیر جلدی تزریق کنه.......

اینا رو هم میشه زیر جلدی تزریق کرد هم عضلانی ولی دکترش هر تجویزی کرده همون روش هزریق کنه......

عزیزم زاویه تزریقم به محل و چاق بودنشم یه جورایی ربط داره.......

ببین کلا اگه گفته زیر جلدی پس باید زیر جلد تزریق بشه.......

بالفرض اگه دور نافه که اگه شکم تپل مپل و پر چربیداره نود درجه هم میشه تزریق کرد اگه لاغره ۴۵درجه تزربق بشه بهتره.....

بازم اگه حساسیت دارین از دکترش بپرسین اما در کل روالش اینه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون 

سلام به همه ماماناي باردار و ماماناي آينده

توكل بخدا وارد سيكل انتقال شدم ،امروز روز ٦ مصرف استراديولمه.يك سوال دارم اينكه شماها تا حالا ديدين كسي پريود نشه دكتر براش داروشو شروع كنه بهم گفت از اثرات ديفرلين هست ميتوني داروتو شروع كني.

من تا الان هر چي ديدم ٢-٣ روز بعد شروع پري دارو رو شروع ميكنن.

ميخوام بدونم كسي بوده با اين شرايط وارد سيكل شده باشه.

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
رز عزیزم من یه ویزیت رفتم پیش دکتر رزاقی منتها همون روز شوهرمم رفت اورولوژیست که بهش گفت واریکوسل شد ...

میکرو کردی درسته؟برای میکرو هم اسپرم نداشت؟

خب وقتی زن و مرد مشکل دارن ارولوژیست و دکتر زنان باید بصورت موازی کار کنن....

انشالله که نتیجه میگیری  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام آنا جون  سلام به همه ماماناي باردار و ماماناي آينده توكل بخدا وارد سيكل انتقال شدم ،امرو ...

سلام عزیزم........

والا طبق گفته دکتر لیلا جون ظاهرا پریود شدن تو سیکل خیلیم اهمیت نداره.......

سردردم از قبله

پارسال ام آر ای دادم خدا را شکر چیزی نبود

چند ماه پیشک مجددا نوار مغز دادم خدا را هزار مرتبه چیزی نبود

فقط حساس شدم ی کم که عصبی میشم سرم احساس فشار میکنه انگار لای پرسه

الانم منتظرم که پری شم برم واسه سیکل

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامان شدم 😍😍😍😍 خدااااااااااااااااااایا شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏 ...

مبارکه عزیزم....هوراااااا  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
میکرو کردی درسته؟برای میکرو هم اسپرم نداشت؟ خب وقتی زن و مرد مشکل دارن ارولوژیست و دکتر زنان باید ب ...

رز جان بله من پیش دکتر یونسی میکرو شدم.خودم به ظاهر مشکلی نداشتم اما همسرم اسپرمش صفر بود ولی حتی یه اورولوژیست ویزیتش نکرد همون موقع.اینبار خودم سرخود واسش وقت اورولوژ گرفتم که وقتی آزمایش میکروشو دید کلی عصبی شد که چرا با این وضع اسپرم میکرو شدین معلومه نتیجه نمیگیرین.

ان شاالله شمام نتیجه میگیری

من مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامان شدم 😍😍😍😍 خدااااااااااااااااااایا شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏 ...

خدایا شکرتتتتتتتتتتتت.....

عزیزم چه قدر برات خوشحال شدم.......

انگاری شادی بتای +م رو دوباره تجربه کردممممممم.....

گوارای وجودتتتتتتتت.......

دوستان برا تاپیکمون و خونه مون اسفند دود کنیم......

شادی تاپیکمون ادامه دار بشه......