2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
آنا جون، ليلا جون ميدونيد كه من پريروز انتقال دادم اما واقعا شبها با نگراني ميخوابم راستش ميگم چون م ...

عزیزم نگران نباش........

عزیز دلم پس من که استراحت مطلق بودم و یکسره دراز کشیده بودم چی؟

عزیزم اگه با ۸ ساعت مشکل ایجاد میشد برا من که مجبور بودم ۲۴ ساعت دراز کشیده باشم چه طور زایمان مرفقی داشتم......

عزیزم اصلا فکرتو انقدر درگیر نکن.......

تو روزا تا حدی تحرک داشته باشی کافیه......

آبم زیاد بخوری هیچ مشکلی پیش نمیاد......

بهت قول میدم با خواب شبانه مشکلی پیش نمیاد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم من یک هفته دیگه انتقال دارم میخاستم بدونم قبل انتقال رنگ کردن مو مشکلی ایجاد نمیکنه؟

عزیزم ترجیحا انجام ندی بهتره........

خیلیا میگن موردی نداره اما یه بار یکی از دوستامون که خودش دندانپزشک بود گفت چون این جور مواد شیمیایی ممکنه التهاب ایجاد کنن بهتره ریسک نکنیم........

میدونی من دو ماه قبل انتقال رنگ کرده بودم و تصمیم داشتم چند روز قبل انتقال باز رنگ کنم اما با خودم گفتم مگه من قرار نیست مثبت بشم؟

خوب بعد اینکه + بشم تا نه ماه رنگ نمیکنم این دو ماهم روش........

این شد که دیدم خوب چرا رنگ کنم دو روز دیگه که مامان میشم و ریشه ها در میاد چه فرقی داره دو ماهم روش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانم دکترای عزیز یه راهنمایی بهم بدین... از وقتی یادم میاد عفونت قارچی دارم،در واقع نزمن شده ...انو ...

رز عزیز فکر کنم رطوبت بی تاثیر نیست........

میخوای یه مدت بدون لباس زیر بگرد تو خونه شاید کمک کنه زودتر خوب بشه......

ضمنا لباس زیرت همیشه خشک باشه حتی مجبور شدی روزی صد بار لباس زیرتو عوض کنی......

مامی جون نگران نباش من بیشتر ساعات خوابم و دراز کش.  دوستا من با شیاف مشکل دارم. واژینال سوزش ...

عزیزم همینو بگو.......

بگو خدا جون نه ماهه خودت حفظش کن و سالم بذاربغلم به سختیاش راضیم.......

نگران اون چکه هم نباش منم تو بارداریم داشتم اما بعدا خوب میشه......

تو که سابقشم داری دیگه طبیعیتره........

سلام رز عزیزم خوبی؟  دلم برات تنگ شده بود.هرچی تو تاپیک دکتر یونسی دنبالت میگشتم نمیدیدمت. ال ...

قربونت برم عزیزم...

من فقط پیش یونسی ای یو ای کردم برای میکرو رفتم ابن سینا..یک بار انتقال دادم منفی شد یک سال و نیم پیش...

خدا بخواد اول دی هم انتقال دارم...

شما چه کردی؟دکترت یونسی هست؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

من هنوز سردرد دارم

سردرد تنشی

چیکار کنم؟

حامله شدم بدتر نشم

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
رز عزیز فکر کنم رطوبت بی تاثیر نیست........ میخوای یه مدت بدون لباس زیر بگرد تو خونه شاید کمک کنه ز ...

انا جون عذر میخوام ولی انقدر ترشح دارم که امکانش نیست بدون لباس زیر بگردم...ولی خشک موندن رو رعایت میکنم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
راستی یه سوال دیگه یادم اومد.... ویتامین ب6/ب12 رو حتما باید سه ماه مصرف کرد؟؟من میخوام دو ماه بخور ...

عزیزم بستگی داره من یادمه بعضی دویتان همون دو ماه داشتن........

من ۳ ماه داشتم اما چون طول کشید یه ماهم اضافه شد چون دکتر گفته بوز تا وقتی بیایب دعروتو تجدید کن......

یادمه اون موقع دکتر تاکیدش دو سه ماه بود احتمالا همون دو ماهم کافیه.......

باز ببین نظر دکتر در مورد شرایطت چیه......

مامان سبحان جون من سري قبل هم نوكسپارين داشتم البته از روز انتقال ولي خوب منفي شد بعد كه ازمايش انعق ...

عزیزم خوب دفعه قبل تو فقط ضد انعقادیارو داشتی......

سرم و پرد هم داشتی؟

سلام به همگی، بچه ها من بازم سوال دارم 🙈 من امروز روز 12 انتقالم، از روز 10 به بعد دل درد دارم، درد ...

عزیزم ایشالله علامت بارداریته......

بچه ها چندتا سوال خنده دار دارم: ١- كسي ميدونه اندازه جنين بلاست چقدره؟ ٢- جنين چه رنگيه؟ انا جون ...

مامی جون خیلی ممنون بابت دعای قشنگی که برام کردی، ایشالله کلی مامان داریم ، من و تو هم جزوشون هستیم

جنین رنگ خاصی نداره میدونه حالت بافت هستش، حالت مشبک میمونه ، یه چیزی که شفافِ،

در مورد اندازش هم باید بگم خیلی ریزِ ولی من انتقال اولم که با سونو انجام شد خیلی جالب بود جنین رو میتونستی ببینی، انقدر جالب بود که دکتر سونو هیجان زده شده بود هیچوقت یادم نمیره، بعد دکتر که داشت انتقال میداد گفت چون مادر که من باشم لاغرم خوب دیده میشه .

داخل رحم هم پرز مانند فکر کنم دیوارش صاف نیست و چون جنین بخشی از وجود خودمونه، یه بافتِ انسانیه بنابراین با ورود به رحم سریع میره به اندومتر میچسبه چون برای ادامه حیات به خون اندومتر نیاز داره.

ولی منم مثل مامان سبحان به سوالات خندیدم جالب بود  

بچه ها چندتا سوال خنده دار دارم: ١- كسي ميدونه اندازه جنين بلاست چقدره؟ ٢- جنين چه رنگيه؟ انا جون ...

عزیزم در مورد سایزش چیزی نمیزونم ولی میدونم من تو اولین سونوم که سونوی قلب بود وروجکم در حد چند میل بود.......

دیگه فکرشو بکن جنین بلاست چه قدر کوچیکتره......

رنگشو نمیدونم......

در مورد کجند تو عسل یه تمثیله........

پرزهای دیواره رحم حکم عسلو دارن که جنین مثل کنجد بین پرزها گیر میکنه و بعدشم به سلامتی لانه گزینی میکنه......

وای الهی قربونت برم راحت شدم .بدبختی من ایران نیستم اینجام ادا دارن و باید دکتر خودم باشه اونم نیست ...

آره عزیزم همون دز تجویزیو تزریق کن و اصلا نگران نکن خودتو......

همونطور که مامان سبحان گفت استرس الکی بیشتر اذیتت میکنه و هورموناتو تحت تاثیر قراره میده پس یکم بیخیالی طی کن و کافیه از این به بعد دز تجویزب رو تزریق کنی........

بچه ها من الان يه عطسه جانانه زدم، احساس كردم بهم فشار اورد. 🙁🙁🙁

نگران نباش.......

ضمنا شک نکن جنینی که با عطسه چیزیش بشه سالمنیست پس خیالت راحت عطسه کن.........

جنین سالم با زلزله ده ریشترم چیزیش نمیشه........

خصوصا جنینا و بچه های ما که خودشون زلزله بیست ریشترین.......