2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی، بچه ها من بازم سوال دارم 🙈 من امروز روز 12 انتقالم، از روز 10 به بعد دل درد دارم، درد ...

شيرين بانو جان جنينت بلاست بوده؟

براي من بلاست بود و گفتن ميتوني روز ١٢ تست بدي.

شما تست ندادي؟

شيرين بانو جان جنينت بلاست بوده؟ براي من بلاست بود و گفتن ميتوني روز ١٢ تست بدي. شما تست ندادي؟

نخندیا 🙏 بلاست چیه؟ همون جنین 5روزه؟؟ نه عزیزم من روز 15 مهر تخمک کشی شدم و روز 17 مهر انتقال داشتم، برای جنین 2روزه فکر کنم حداقل 14 روز باید صبر کرد، نه؟؟

عزيزم چرا بيخود مضطرب باشي ، استروژن خيلي مهم نيست يه كمي دوزش اين ور و اون ور بشه خوب اگر ميگي ١٠٠٠ واحد هست از فردا همون نصفش ٥٠٠ واحد رو تزريق كن ديگه اگر هم شك داري مقدار دوزش چه قدره اگر به دكترت هم دسترسي نداري ببر به يك داروخانه نشون بده تا مطمئن بشي و بعد نصف همون رو تزريق كن .

اینو خیلی ناراحتم جرات نمیکنم به دکترم و شوهرم بگم خیلی بده

ناراحت هم بيخود نباش الان همه ما كه قرص استراديول يا همون استروژن رو داشتيم دوز قرصهامون با هم فرق داشته پس با يك روز تزريق اشتباه مطمئن باش هيچ اتفاقي نميفته خانمي ولي استرس بيخود برات حتما ضرر داره عزيزم .

عزيزم امروز روز چهارمي؟

كم تزريق كردي؟

كي تزريق كردي؟

اگه خيلي ازش نگذشته به نظر من ميتوني بقيه اش رو تزريق كني. مثل قرصهاي استراديولكه ما ميخوريم ما همه رو با هم نميخوريم.

البته بازم دوستان ميان راهنمايي ميكنن عزيزم، نگران نباش

ناراحت هم بيخود نباش الان همه ما كه قرص استراديول يا همون استروژن رو داشتيم دوز قرصهامون با هم فرق د ...

وای الهی قربونت برم راحت شدم .بدبختی من ایران نیستم اینجام ادا دارن و باید دکتر خودم باشه اونم نیست تا دوشنبه.پس یعنی من از فردا همون نصف کل محلول دارو که ۱۰۰۰میلی هست یعنی ۵۰۰بزنم.

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
عزيزم امروز روز چهارمي؟ كم تزريق كردي؟ كي تزريق كردي؟ اگه خيلي ازش نگذشته به نظر من ميتوني بقيه ا ...

نه امپوله ۲۵۰میلی بیشتر تزریق کردم .اره روز چهارم انتقالم .دوشنبه تا امروز روز چهار حساب میشه یا پنج؟

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
نخندیا 🙏 بلاست چیه؟ همون جنین 5روزه؟؟ نه عزیزم من روز 15 مهر تخمک کشی شدم و روز 17 مهر انتقال داشتم ...

اره عزيزم همون ٥ روزه منظورمه، ببين عزيزم دوستامون مثل مامان سبحان و ماري جون روز هشتم به نظرم بيبي شون مثبت شد يكي دو روز بعد هم تست دادن اما اگه ميخواي عدد بتات تپل و مپل باشه ميتوني همون روز ١٤ تست بدي عزيزم.❤️❤️❤️

انشالله ماماني.

نگران عفونت نباش تجربه من نشون ميده عفونت حتما خارش داره.