2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
آنا جون، ليلا جون ميدونيد كه من پريروز انتقال دادم اما واقعا شبها با نگراني ميخوابم راستش ميگم چون م ...

سلام به همه دوستان عزيز ، مامي جون چرا الكي به خودت استرس بيجا وارد ميكني ، خانمي اين دكتري كه من الان تحت نظرشون هستم براي تمام مريضهايي كه آي وي اف انجام ميدن آمپول انوكسپارين رو تجويز ميكنن چه مشكل انعقادي داشته باشن و چه نداشته باشن من از برادرم كه داروساز هست پرسيدم كه كارشون درسته يا نه بهم گفت اتفاقا كار درستي ميكنه چون يكي از خصوصيات اين آمپول يا هم خانواده هاش اين هست كه مانع لخته شدن خون ميشه و حتي كساني هم كه مشكلي ندارن چون به خاطر حساسيت بعد از آي وي اف استراحتشون رو بيشتر ميكنن و همين طور داروهايي كه داريم استفاده ميكنيم مشكل لخته شدن خون رو بالا ميبره پس اين آمپولها بهشون كمك ميكنه پس شما هم نگران ٨ ساعت خواب شبت نباش چون دارويي داري كه جلوگيري ميكنه از لخته شدن خون در بدنت . 

سلام دوستاني كه مشكل انعقادي دارن منم اين مشكل دارم در دوره انتقال داروي رقيق كننده ندادن ولي بعد مث ...

مينو جان نگران نباش من هم قبل از انتقال و در دوران انتقال فقط آسپرين داشتم بعد از اينكه مثبت شدم آمپول انوكسپارين ميزنم ، من هم مشكل انعقادي نداشتم و به خاطر اين كه يك بار سقط داشتم بهم گفتن بعد از مثبت شدن بزنم و از هفته ١٥ هم يك روز در ميون تزريق ميكنم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب سوالتو نمیدونم دقیق، آنا جون از ویتامین ب خوب سررشته داره. وااای مردم از خنده، اتفاقا دو تا دو ...

ليلا جون ياد يك خاطره اي افتادم چند سال پيش رفته بوديم خونه يكي از فاميلهامون يك دستشويي بسيار بزرگ و البته خيلي هم تميز داشتن دعا گرفته بود توي خونشون ، نوه ي خاله ام كوچيك بود ٣ ساله اينطورا همش به مامانش ميگفت دستشويي دارم بعد من به دخترخاله ام گفتم باور كن دخترت دستشويي نداره فقط از محيط دستشويي شون خوشش اومده هي ميره دستشويي حالا خونه شما هم بيام فكر كنم همش توي دستشويي باشيم . 😂😂😂😂

خب دوستان انشالله یه اتوبوسی چیزی رزرو کنیم همه بریم خونه لیلا جون دستشویی...

راستی با اتوبوس میشه رفت ایتالیا؟؟؟؟خخخخ  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام به همه دوستان عزيز ، مامي جون چرا الكي به خودت استرس بيجا وارد ميكني ، خانمي اين دكتري كه من ال ...

مامان سبحان جون من سري قبل هم نوكسپارين داشتم البته از روز انتقال ولي خوب منفي شد بعد كه ازمايش انعقادي دادم دكتر گفت از اول شروع سيكل نوكسپارين بزن، اسپرين هم البته ميخورم. نگران ميشم ديگه مامان سبحان جونم، برام دعا كن عزيزم.❤🌺❤️

مامان سبحان جون من سري قبل هم نوكسپارين داشتم البته از روز انتقال ولي خوب منفي شد بعد كه ازمايش انعق ...

ميدونم مامي جون همه توي اين اوضاع براي خودمون نگرانيهايي داريم فقط ميتونيم كمش كنيم ولي حذفش واقعا نميشه كرد ، ان شا الله كه اين بار حتما واقعا مامي ميشي خانمي . 🌷🌷🌷😘😘😘

ممنونم دوقلو جان انشالله شما هم به زودی مامان میشی عزیزم ولی بدون ویار🙏🏻❤️

سرت سلامت رز سفید 😘🌺عزیزم ممنونم از دعای خیرت بله متاسفانه من روزای خیلی خیلی بدی رو گذروندم باور میکنی بعضی روزا دیگه دوست داشتم بمیرم چون طاقتم تموم میشد اما خدارو شکر خدا و امام زمان کمکم کردن و تا اینجا پیش اومدم همش دعا میکنم هیچکس بارداری مثل من و امثال منو و نداشته باشه انشالله شما هم دو‌ماهه دیگه فرشته های قشنگتو میاری خونه و نه ماه مهمون دلت میشن ❤️🙏🏻❤️

لیلا جون عزیزم بهترین لحظه هارو با خبرای خوب خوب برات ارزو میکنم انشالله کلی مامان داریم به زودی که یکیش شما هستی عزیزم 🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

سلام به همگی، بچه ها من بازم سوال دارم 🙈 من امروز روز 12 انتقالم، از روز 10 به بعد دل درد دارم، دردش هم شبیه به دل دردهای پریودیه، منظورم اينه که معده م نیست، چون زیر شکمم درد میگیره، وقتی بلند میشم سر پا درد میگیره و وقتی دراز کشیده هستم ساکت میشه، بنظرتون این دردها علائم پریوده؟؟ ممکنه علتش عفونت  باشه؟؟ تا حالا عفونت نکردم اصلا نمیدونم علائم عفونت چیه، فقط شنیدم ترشحات بد بو داره که من ندارم

سلام به همگی، بچه ها من بازم سوال دارم 🙈 من امروز روز 12 انتقالم، از روز 10 به بعد دل درد دارم، درد ...

عزيزم من خودم اين دردها رو نداشتم ولي به فال نيك بگير كه از علايم بارداري هست ، بيشتر استراحت كن و زياد سرپا نباش ، ان شا الله كه تا چند روز ديگه خبر خوش مامان شدنت رو بهمون ميدي .

بچه ها چندتا سوال خنده دار دارم:

١- كسي ميدونه اندازه جنين بلاست چقدره؟

٢- جنين چه رنگيه؟

انا جون ميگه جنين تو رحم مثل كنجد تو عسله ما تو رحم مايع داريم كه نقش عسل رو داره؟؟؟

خوب شايد كنجد با عسل بياد بيرون😃