2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
عزیزم بازم جای شکر داره سه روز خوب بوده من که تو سیکل به زور یه روز گریود میشدم و باقیش لک بود پس نگ ...

آنا جون از ته دل دعا ميكنم هرچي از خدا ميخواي خدا بهت بده كه انقدر با حوصله جواب ما رو ميدي و از نگراني درمون مياري واقعا نگران بودم مرسي عزيزم

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه

سلام عزیزان. آرزوی سبز شدن دامن خانمهایی که منتظرند به فرزندی سالم و صالح را دارم. و سلامتی برای خانمها و فرزندانی که تو این تاپیک باردار شدن

ممنون از لیلاجون که اینجا را به من معرفی کردن

ما(من و همسرم) تصمیم گرفتیم که بریم مرکز دولتی شهید بهشتی اصفهان. چون اصلااااااا 5 یا 6 تومان نداریم.اونجا دولتی و شنیدم 85 درصد تخفیف . من قبلا دو بار آی یو آی کردم. عمل لاپراسکوپی هم انجام دادم. البته با دکتری دیگر درمطب و بیمارستانی دیگر.

حالا دو تا سوال دارم از شما عزیزان

1. آیا مستقیم برای من میکرو یا آی وی اف میکنند؟یا دوباره درمان از اول شروع میشه و قرص و فلان و آی یو آی.

2.  من عکس رنگی تا حالا نگرفتم. دو سال پیش مستقیما لاپراسکوپی کردم. همون قبول میکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون از ته دل دعا ميكنم هرچي از خدا ميخواي خدا بهت بده كه انقدر با حوصله جواب ما رو ميدي و از نگر ...

فدات بشم عزیزم........

تنها کاریه که ازم بر میاد........

ایشاللع خبر مامان شدنتو بدی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزان. آرزوی سبز شدن دامن خانمهایی که منتظرند به فرزندی سالم و صالح را دارم. و سلامتی برای خان ...

عزیزم لاپرا خودش میتونه اطلاعات زیادی بده اما اینکه در مورد رحمتم اطلاعات خوبی هست یا نه نمیدونم چون نمیدونم کدوم منطقه تو لاپرا بررسی شده.......

عزیزم بستگی به مشکلتون داره و اینکه مرکزی که میری شما رو متاسب میکرو بدونه یا نه......

به خصوص که دولتیه.......

حالا ویزیت اول رو بری عیار دستت میاد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزان. آرزوی سبز شدن دامن خانمهایی که منتظرند به فرزندی سالم و صالح را دارم. و سلامتی برای خان ...

عزیزم اگه بخوای بری مرکز از اول درمانتو شروع میکنن یعنی آزمایش خون خودت و همسرت پاپ اسمیر خودت عکس رنگی فکر کنم تا یکی دوسال پیش هم قبول دارن و آزمایش اسپرم از همسرت ...اینارو میدونم ک در اول ازت میخوان دیگه بستگی ب جواب آزمایشات خودت و همسرت داره ک ب چه صورت  سیکل درمانت شروع بشه...موفق باشی

آنا جون و در یادل جون ممنون بابت جوابتون.

آخه من 34سالمه و پنج ساله در به درم. هرچی پول داشتم رفت. طلاهام را دزد برد. یه تکه طلا هم ندارم که بفروشم. کاش این شاخه اون شاخه نکنن من را.

ااااااای خدااااااا

آنا جون و در یادل جون ممنون بابت جوابتون. آخه من 34سالمه و پنج ساله در به درم. هرچی پول داشتم رفت. ...

عزیزم ایشالله قبول میکنن حالا فکرای بد نکن.......

خدا رو چه دیدی شاید معجزش شامل حالتشد و طبیعی مامان شدی.......

سلام آنا جون و لیلا گلی و بقیه دوستانم.

من امروز صبح رفتم مطب .

گفت خوبه روزش که اومدی .برام عمق رحم هم گرفت .

دارو هم داد برای ۴ روز سینال اف دو پودر با یه آب مقطر .

قرص هم (فرتیل _اووبوست _آ اس آ_پردنیزلون_استرس...فورلا_اسید فولیک )

هر روز عصر آمپولا رو بزنم و روز ۴ شنبه مجددا برم برم برای سونو 

مرسی از راهنمایی تون .التماس دعا 

سلام به همه دوستای گلم 

امیدوارم همتون خوب باشید به همه کسانی که جدیدا مامان شدن تبریک میگم و‌برای همه دوستانی که منتظرن دعا میکنم به زودی زود مامان بشن 

انا جون لیلا جون افسون جون و مامان سبحان جون امیدوارم خوب باشید ببخشید منو این مدت واقعا واقعا در شرایط بدی بودم  که خدارو شکر چند روزیست بهتر شدم البته همچنان با سرم و دارو ببخشید نبودنمو ولی همیشه به یادتون بودم 😘❤️راستی مامان سبحان نی نی بالاخره معلوم شد جنسیتش ؟ من نتونستم صفحات قبلو بخون و خبرای جدید و نمیدونم 🤗

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
من دوشنبه قرص ال دی م تمام میشهچند روز بعدش ممکنه پری بشم؟

من چون مثال تازه ایم بگم   

من جمعه قرصم تموم شدد و روز سه شنبه عصری لکه بینی شروع شد و تا صبح چهارشنبه کامل پریود شدم یعنی روز ٥ ، تو همین حدودا پریود میشی.از دکتر پرسیدم گفت یکهفته بعد از اتمام قرص پریود معمولا میاد.

سلام به همه دوستای گلم  امیدوارم همتون خوب باشید به همه کسانی که جدیدا مامان شدن تبریک میگم و‌ ...

ماری جون سلاااام چقدررررر حلال زاده ای بخدا، من دیروز یه نذری کرده بودم برای همه دوستان گروه و خودم ، انقدر یادت بودم گفتم خداجون خودت به ماری کمکش کن این دوران سخت زودتر تموم شه و بارداریش راحت تر پیش بره، خداروشکر اومدی خیلی خوشحالم یکم بهتر شدی ایشالله هر روز حالت بهتر بشه و از بقیه بارداریت لذت ببری.  

آنا جون و در یادل جون ممنون بابت جوابتون. آخه من 34سالمه و پنج ساله در به درم. هرچی پول داشتم رفت. ...

سلام عزیزم خوش آمدی ، ببین یه سری آزمایشهارو قبول میکنن ولی یه سری از آزمایشها کلا تاریخ دارن، مثلا عکس رنگی برای لوله ها معمولا همون یه بار کافیه برای دفعه های بعدی میرن سراغ هیسترو، حالا شما لاپارا کردی به نظرم مورد خوبیه، بعد هم بهشون بگو من نمیخوام آی یو آی چون چند ساله منتظر هستین و قبلا هم آی یو آی کردین احتمالا میکرو کنن، امید به خدا ایشالله پولشم برات میرسه، رفتی بگو آی یو آی نمیخوای .

آنا جون یه سوال من آخرای سال پیش فک کنم اسفند بود عکس رنگی رحم داشتم یکم مشکلات مالی باعث شده درمانو ...

نیلو جون من ٤ سال پیش اومدم ایران عکس رنگی کاخ رفتم تازه گزارشش به فارسی بود اینجا هر جا نشون دادم قبول کردن، به قول آنا جون عکس رنگی رو یه بار بندازی ازت قبول میکنن میرن بعدش سراغ هیسترو ، نگران نباش.