2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
لیلا جان ،دوستان  من دقیقا پریود شدم بآ زدن یک دونه آمپول پروژسترون و استراحت  هم خونریزی ...

ريرا جان دوتا امپول تو يه سرنگ زدي ؟ امرورز روز چندم انتقال ؟ بهت نگفتن اگر خونريزي داشتي چكار كني ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جان ،دوستان  من دقیقا پریود شدم بآ زدن یک دونه آمپول پروژسترون و استراحت  هم خونریزی ...

عزیزم کاش بری آزمایش بتا بدی بازم صبر کن چون اصلا معلوم نمیکنه تا بتا ندادی تصمیمی نمیشه گرفت . اصلا نمیشه گفت خونریزی ملاک چیزی هست به من که گفته بودن تو خونریززی هم بتا بده اتفاقا بتام رشد هم کرد و دو برابر شد پس نمیشه چیزی گفت.

آنا جون من از امشب که جمعه هست اولین تزریق گنال رو دارم اگر تیروییدم ایراد داشته باشه مشکلی ایجاد میکنه؟ اگر همین الان بفهمم و قرص بخورم موردی داره همزمان با تزریق؟ سیکلم خراب میشه؟ 

چند ماه پیش آز دادم کمتر از ٢.٥ بود ولی حس میکنم حالتام مال تیرویید باشه میترسم سیکلم خراب شه.

دوستان اگر تجربه دارین بگین لطفا

مامانی جان به من گفتن دوتاشیاف بذارم یکی صبح یکی شب و یک دونه آمپول پروژسترون هر ۸ ساعت ولی خونریزی کم نشده یعنی کلا ۲ تا شیاف ۴۰۰ ویه آمپول پروژسترون من هیسترو با خراش هم داشتم نمیدونم این سری همه کار هم کردم تا ۳ شنبه هم باید صبرکنم واسه آزمایش نمیدونم واقعا این خونریزی خیلی ترسوندم 

لیلا جان برو یه آزمایش تیروئید مجددهم بده اگر بالا باشه تو سیکل دارو را زیاد میکنند ولی حتما برو آزت ...

مرسی عزیزم ، حتما میرم، حق داری که از خونریزی بترسی ایشالله که خیرِ و دلیلش مهم نیست،راستی درد هم داری؟ 

سلام دوستاي عزيزم من دوشنبه رفتم سونوگرافي براي بررسي رحم و ضخامت اندومتر اولا چون دكترم بخاطر مشكل ...

عزیزم ایشاله همه چی خوب پیش میره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من از امشب که جمعه هست اولین تزریق گنال رو دارم اگر تیروییدم ایراد داشته باشه مشکلی ایجاد می ...

ليلا جان فكر نكنم مشكلي داشته باشه تيروييدت، آخه يهو كه بالا نميره، من اينو چون خودم تست كردم ميگم، بعد اينكه دكتر غدد به من گفت حداقل يه ماه بايد بخوري تا تاثير بذاره درست حسابي، بازم به نظرم چون مهمه از دكترت بپرس، سرخود نخور، ببخشيد به جاي آنا جان نظر دادم

پس ایشالله که از علایم بارداریه، والا چرا فکر منفی بکنیم    

لیلا جان علایم بارداری روز 5 انتقال خودشو نشون نمیده که 😢😢😢 ببخشید، معذرت میخام، من الان یه کم غذا خوردم بعد از 5 دقیقه بالا آوردم، امروز شد سومین بار... خطرناک نیست؟؟ علائم هایپر نیست، چون اصلا دل درد، تنگی نفس، ورم شکم ندارم، فقط حالت تهوع، مادر شوهرم یه لیوان آب داد خوردم بعد از چند دقیقه اونم بالا آوردم، نمیدونم چم شده، نمیتونم خودمو دلخوش کنم به بارداری

بچه ها من چندماه پیش اندومتریوزمو عمل کردم و وارد سیکل انتقال شدم که منفی شد اگه یادتون باشه. بعد که پریود شدم اینماه همششش درد و تیر کشیدن زیر دل دارم. احساس میکنم رحمم سنگینه و هر روز تیر میکشه؟ دلیلش چیه؟ کسی اینطوری بوده؟

انتقال قبلم که هنوز لاپارا نکرده بودم اینطوری نبودم

اینسری ivig داشتم و تا روز 14 انتقال روزی 4 تا استرادیول و... ممکنه از اینا باشه؟ الان حدودا روز 18 .. 19 هستمو همچنان درد یک روزم قطع نشده. از روز اول پری تا الان

آنا جون اطلاعاتی داری؟