2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون دكتر تو دو مرحله جراحي هردو لوله منو بست،تنها اميدم به اينه كه با آي وي اف مادر شم.محاله بار ...

عزیزم ببخش دیگه حافظم کفایت نمیکنه برا اطلاعات ریز.......

ببخش که با یاداوریش نارحتت کردم....

ایشالله به زودی وقتی دردونتو در آغوش گرفتی دیگه یادت میره روزای سختی که گذروندیو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه كسايي نبايد شير سويا بخورن شير سويا رو ازمجا ميشه تهيه كرد

عزیزم امید به خدا اینبار نتیجه میگیری ، اگر مشکل کم کاری تیرویید داری نباید مصرف کنی برای اندومتریوز هم خوب نیست.

لازم نيست گرمي يا ويتامين اي امگا٣يازينك بخورم من تو دوره قبلي خوردم البته سرخود نه با تجويز پزشك ال ...

عزیزم باید ببین طبعت چیه اگه گرمه تو خوردن گرمی زیاده روی نکن اگه طبعت سرده گرمی بخور.....

مکمل هم سر خود نخور ببین دکترت چی تجویز کرده بخور......

بعضی مکملا اوور دوز بشن مسمومیت ایجاد میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ليلا جون عزيزم اين حالت نگراني رو همه ما داشتيم ، بايد سعي كنيم بهش غلبه كنيم ، من همين الانش هم بعضي روزها به خصوص صبح ها همين حالت مياد سراغم ولي ديگه سعي ميكنم خودم رو سرگرم كنم تا از اون حالت خارج بشم ، باور ميكني خانمي من هر روز ميگم ديگه نرم ني ني سايت بعد با خودم ميگم نميشه كه از دوستام بي خبر ميمونم ، من كه منتظر مامان شدن تك تكتون هستم ، ان شا الله خيلي خيلي زود يه عالمه مامان داشته باشيم . 😘😘😘🌷🌷🌷

امروز اگه بعد از ظهر پریود شدی طبق همون قانون ۲۴ ساعت حساب کن و نگران نباش.... اگه ویزیتت صبحه پس خ ...

نداره اسپرم .آزو اسپرمی بوده .

باشه  چشم .الآن یکمی آروم شدم . مرسی .

امیدم به خداست .

اشتباه نکنم نسخه تو ایران تا آخر اون ماه که نوشتن اعتبار داره، ببر بده برات بنویسه برنامتو بگیر دارو ...

ممنون عزیزم  .میدونم خودتم الآن استرس داری ولی با صبوری بهم جواب دادین . اینجا که میام روحیه ام بهتر میشه .درد دل میکنم میریزم بیرون شماها هم راهنماییم میکنید ...اعصابم اروم میشه 

ان شآالله  همه مون نتیجه بگیریم .

بهش میگم بنویسه بدون تاریخ  اگه شد ....  نزدیک به پریودی که شد شوهرمو میفرستم بره بخره .

عزیزم امید به خدا اینبار نتیجه میگیری ، اگر مشکل کم کاری تیرویید داری نباید مصرف کنی برای اندومتریوز ...

ليلا جون من هميشه فكر ميكردم شما بارداري انشالله مه باردار ميشي عزيزم مرسي عزيزم

اندومتريوز يعني چي ببخشيد من نه مشكل تيروييد دارم نه اندومتريوز

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
ليلا جون عزيزم اين حالت نگراني رو همه ما داشتيم ، بايد سعي كنيم بهش غلبه كنيم ، من همين الانش هم بعض ...

مامان سبحان جون، خیلی ممنون از پیامت، واقعا حالتِ بدیه، مخصوصا که من مشکل دستگاه گوارش هم دارم و خیلی خیلی استرس میگیرم اذیت میشم، دل دردای بدی میگیرم ، با اینکه خیلی تو خوردن رعایت میکنم ، ولی عیبی نداره، پایان راه رو باید ببینم که سراسر شیرینیه، من فکر کنم تا روزی که زایمان کنیم این استرس با ما باشه، الهی آمین شماها که الان باردارین زایمان خیلی راحتی داشته باشین بعد ما ها هم به دنبال شما،در ضمن خوب کاری میکنی میای ، ما هم دوست داریم از حالت با خبر بشیم.      

ليلا جون من هميشه فكر ميكردم شما بارداري انشالله مه باردار ميشي عزيزم مرسي عزيزم اندومتريوز يعني چي ...

آخی چه فکر خوبی عزیزم ، به فال نیک میگیرم، ایشالله دارم میرم برای سیکل دوم میکرو. عزیزم اندومتریوز یه بیماری که بافت داخل رحم که اسمش اندومتر خارج از رحم رشد میکنه، میتونه داخل حفره لگن، داخل تخمدانها رشد کنه که میشه کیست اندومتریوما و ... 

از علایمش هم درد شدید در هنگام ن ز د ی ک ی ، درد شدید در هنگام قاعدگی و خونریزی شدید ولی تشخیص نهاییش با لاپاروسکوپی هستش. اما اگر دکتری تخصص اندومتریوز داشته باشه با سونو و معاینه هم میتونه بیماری رو تشخیص بده. 

ممنون عزیزم  .میدونم خودتم الآن استرس داری ولی با صبوری بهم جواب دادین . اینجا که میام روحیه ام ...

عزیزم کاری نکردم، منم خودم اینجا و شما دوستان نباشین که خیلییی خیلییی حالم بد میشه، همسر من کلا با وقت گذاشتن و چت کردن توی دنیای مجازی مخالف، مخصوصا تاپیکها و سایتهای مثل نی نی سایت ، ولی این گروه رو میشناسه و فقط اینجا راضیه من میام، هر وقت هم هر کی باردار میشه بهش میگم چون واقعا نور امیدیه بارداری هر کدوم از دوستان.

ایشالله خودتم جواب میگیری.آمین.

انا جون اون سرم كه گفتيد براي چي ميزنن چقدهزينه داره

عزیزم اگه منظورت سرم آی وی آی جی هست که برا نقص ایمنی تجویز میشه.......

برا اینکه رحم جنین رو پس نزنه.......

عزیزم اگه با تایید باشه مناسبتره اما خوب فکر کنم بار اول اخیرا دیگه دوستان نمیتونن تایید بگیرن و مجبورن آزاد تهیه کنن.......

مگه اینکه سابقه سقط داشته باشی......

آزاد دونه ای فکر کنم اخیرا حدودا ۷۰۰ بود و با توجه به وزنت برا هر ۲۰ کیلو از وزنت یه سرم داری......

یعنی اگه بالای ۶۰ باشی آزادش بالای دو میلیون میشه......

اما برا بعد + شدن تاییدش راحته و فکر کنم هر سرم دونه ای حدودای ۲۰۰ میشد......

عزیزم مبالغی که گفتم تقریبی بودن چون برا من برمیگرد به یکی دو سال قبل.....

الانم فکر کنم یه چیزی تو همین حدوداست......

عزیزم اگه منظورت سرم آی وی آی جی هست که برا نقص ایمنی تجویز میشه....... برا اینکه رحم جنین رو پس نز ...

ممنون از انا جون و ليلا جوون كه اينقده صبورانه به حرفاي ماگوش ميدي و جواب ميدين

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕