2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست

سلام دوستان ببخشید به من دکتر گفته هر 24 ساعت دو تا پروژسترون بزن بعدم پرسیدم یعنی دو تا را باهم بزنم گفتن بله حالا بازم شک کردم کسی بوده اینطوری یاشه؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ببخشید به من دکتر گفته هر 24 ساعت دو تا پروژسترون بزن بعدم پرسیدم یعنی دو تا را باهم بزن ...

بله عزيزم هر دو تا رو بايد با يك سرنگ بزني . من سري قبل حتي ٣ تا رو هم با يك سرنگ زدم . به قول زري جون همينطوري بدنمون سوراخ سوراخ شده .

آنا جان اولا ممنونم ازت که پاسخم رو دادی. همین کار رو کردم. رفتم پیش یک دکتر دیگه که کارش بیشتر میک ...

شکر.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی یادم رفت بگم من از اول روزی دو تا آمپول پروژسترون ۵۰ میزنم. اون روز که لکه بینی داشتم دو شیاف ...

عزیزم چون با اضافه کردنش قطع شده پس باید ادامه بدی......

برا من که اینطور بود بعدش دکترت به مرور کمش میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جان ولی الان تنها نگرانیم اینه که قلب تشکیل نشه چون بارداری قبلیم رشد جنین در هفته ۵ متوقف ...

عزیزم پ

پوچ بودن به جنین ربط داره......

پس دلیل نمیشه قبلی پوچ بوده بازم پوچ بشه پس فکرای خوب بکن......

این دفعه بغلش میکنی......

ضمنا بتات عالی بوده.....

سلام. دوستان من امروز رفتم سرم هام رو خریدم. از ۱۳ آبان و تاکید کردم آلمانی می خوام. حالا روی جعبه ن ...

عزیزم بله اینا به سارش ایران و ساخت آلمانن.....

دیگه حالم از سفیده بهم میخوره مایعات پودر وی و پروتیین ،...ولی الان بهترم سرم آلبومین ۲ تا زدم ۳ تا ...

نگران نباش........

اگه داشت انجام نمیدادن......

بسپرش به خدا......

اره بیوتست همون المانیه س - اونیکی که 500 قیمتشه احتمالا ایرانیه

عزیزم ۵۰۰ هم خارجیه......

اخیرا آلمانیا گرونتر شده بودن.......

قبلا یه قیمت بودن....

.

سلام اگر اين هست درسته اين سرم آلماني هست

منم همینو میزدم......

بچه ها آناناس خوبه یا بد؟ من سری قبل که اصفهان بودم بعدش یک برگه دادند که گفته بود آناناس را 5 تکه بکنید  هر زوز یک تکه بخورید ولی خالا بعضی ها میگنند بده

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
بچه ها آناناس خوبه یا بد؟ من سری قبل که اصفهان بودم بعدش یک برگه دادند که گفته بود آناناس را 5 تکه ب ...

سلام عزيزم خيلي خوشحال شدم بسلامتي انتقال داديد 

با آرزوي بهترين ها برات و اميدوارم بزودي زود خوش خبر باشي 

خانم گل يك سوال 

ميتونم بپرسم آمپول هپارين ميزنيد يا سلكسان و اگر سلكسان هست كدومشه؟؟ 

پردنيزولون را چطور مصرف ميكني؟؟ 

اصفهان كه اولين نكته اش همين مصرف آناناس هست حتي اسم يك قرص را آورده اگر يادتون باشه كه از همين آناناس تهيه شده و گفته تونستيد تهيه كنيد مصرف كنيد 

خدایاشکرتتتتت 😍😍