2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

سلام دوستاي عزيزم 

اميدوارم مامانهاي گل بارداري خوبي داشته باشن و بقيه هم زودتر مامان بشن

ليلا جون مهربون خيلي خوشحالم كه شما هم وارد سيكل شدي و انشالله خيلي زود به نتيجه عالي ميرسي.

دوستان براي خوردن ويتامينها زمان خاصي مهمه؟

من هر روز يه ساعتي ميخورم يه روز ظهر يه روز شب

عزیزم معمولا ۶ هفته قلب تشکیل میشه ولی از دوستانون بودن دیرتر یعنی دو سه هفته بعدتر قلب تشکیل شده وا ...

آنا جان اولا ممنونم ازت که پاسخم رو دادی.

همین کار رو کردم. رفتم پیش یک دکتر دیگه که کارش بیشتر میکرو و آی وی اف هست. این یکی رویکردش بهتر یود و حرف شما رو زد. اما دو تا آزمایش بتا هم به فاصله ۴۸ ساعت داد که مطمئن بشه روند بارداری خوبه. امیدوارم صبر من هم نتیجه خوبی بده.

باز هم سپاس 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معمولا ۶ هفته قلب تشکیل میشه ولی از دوستانون بودن دیرتر یعنی دو سه هفته بعدتر قلب تشکیل شده وا ...

راستی یادم رفت بگم من از اول روزی دو تا آمپول پروژسترون ۵۰ میزنم. اون روز که لکه بینی داشتم دو شیاف سایکلوژست هم به توصیه یک دکتر زنان گذاشتم و بعد از دو روز لکه بینی‌ام قطع شد.

عزیزم خوب هایپری خفیف داشتی که معمولا بعد انتقال و بارداری تشدید میشه....... نگران نباش این روزام م ...

ممنون آنا جان ولی الان تنها نگرانیم اینه که قلب تشکیل نشه چون بارداری قبلیم رشد جنین در هفته ۵ متوقف شده بود به نظرت ممکنه این دفعه هم این طوری بشه؟؟؟ این که من ۲ هفته دیگه باید سونو بدم و روز ۱۱ انتقال بتام  ۲۸۹ بود  آنا چون به تجربه ات احتیاج دارم

خدایا شکرت
ویان فکر نکنم مشکلی داشته باشه که با تب انتقال بدن حالا قبل از انتقال حتما بهشکن بگو  آر ...

عزیزم ایشالا زود خوب بشی

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
سلام دوستاي عزيزم  اميدوارم مامانهاي گل بارداري خوبي داشته باشن و بقيه هم زودتر مامان بشن ليل ...

سلام مامی جون، خوبی عزیزم، ممنون ازت ایشالله که هممون بزودی مادر میشیم

ویتامین زمان خاصی نداره خوردنش ، ولی بهتر هر روز تو یه ساعتی خورده بشه که همیشه همون مقدار دوزش توی بدن ثابت بمونه، من خودم ساعت 9 میخورم یکیشو و یکی هم شب دوباره ساعت 9 روزی دو تا باید بخورم، خودت ببین کی برات راحت تره، اگر معدتو ناراحت میکنه میتونی بین غذا هم بخوری.فقط سعی کن تو یه ساعت مشخص باشه حالا نیم ساعت اینور اونور مهم نیست.

سلام مامی جون، خوبی عزیزم، ممنون ازت ایشالله که هممون بزودی مادر میشیم ویتامین زمان خاصی نداره خورد ...

مرسي ليلا جون همه اش يادم ميره بهتره ساعت بذارم تا الان كه سر ساعت نخوردم🙁

مرسي ليلا جون همه اش يادم ميره بهتره ساعت بذارم تا الان كه سر ساعت نخوردم🙁

من روی موبایلم یه اپلیکیشن دارم خیلی خوبه اونو دانلود کن ، بعد توی اون روزانه همه اطلاعاتت رو میتونی ثبت کنی و یادآوری داره برای خوردن دارو، منم الان چند تا قرص میخورم برای اینکه حواسم پرت نشه اینکارو کردم.

flo.... این اسمش ، خیلی خوشگله، ایشالله باردار هم شدی میتونی آپشن بارداریشو فعال کنی.

سلام. دوستان من امروز رفتم سرم هام رو خریدم. از ۱۳ آبان و تاکید کردم آلمانی می خوام. حالا روی جعبه نوشته تولید شده در شرکت بیوتست آلمان و نوشته در تولید این محصول از پلاسمای ایرانی استفاده شده است. دونه ای ۷۲۵ هزار تومان آزادش که ۳۰ درصدش رو من پرداخت کردم . و پرسیدم گفت دمای زیر ۲۵ درجه من گذاشتم کمد اتاق خوابی که خنک تره. حالا این واقعا آلمانیه. بگم کره ای اش رو هم از ی داروخونه قیمت کردم گفت ۵۷۵ هزار تومان. درست خریدم آیا؟ 

عزیزم به خاطر اینکه هنوز عاملش مرتفع نشده....... عزیزم رژیمتو رعایت میکنی؟

دیگه حالم از سفیده بهم میخوره مایعات پودر وی و پروتیین ،...ولی الان بهترم سرم آلبومین ۲ تا زدم ۳ تا سرم دیگه هم زدم یادم نیست اسمشون چی بود توی باردادی آلبومین ،،، که تزریق کردم ایرادی نداره تازه آب شکمم از طریق واژن کشیدن ایرادی برای جنین نداشت 

خدایا شکرت

سوگل جون منم دقیقا سیکل انتقالم با شماست دکتر منم گفت بیست و. نهم بیا مطب برا سونو ولی من احساس کردم اون. موقع دیره دوباره زنگ زدم گفت باید. روز نه مصرف استرادی ل نهایت بیای برای سونو. بیست و. نهم دیره 

واینکه برا من اصلا سرم ننوشت

چرااااا؟؟؟

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘