2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
بعضیها ب من میگن ممکن جنینت دیر لان گزینی کرده باش یک هفته دیگ سنو بده شاید جنین را دیدن

عزيزم ان شا الله كه همينطور باشه ، اصلا به نظر من هر طوري هم حساب كني اگر يك هفته ديگه سونو بدي خيال خودت راحت تر ميشه و عذاب وجدان نميگيري . 

جوابم منفي شد، معلوم بود ديگه. 😞😔 اما خوب من گريه هامو كردم. الان ديگه بهترم. بازم ممنونم از دعاها ...

سلام نازي عزيزم خيلي ناراحت شدم كاملا حستو درك ميكنم انشااله كه خدا خودش برات بهترين ها رو رقم بزنه ويه دوقلو بهت بده الهي امين 

به روزهاي خوب فكركن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم جواب آزمایش من نتیجه تلاش چند ساله بعد اون همه خستگی همه بی فایده بود..دیگه حتی نمیتونم گریه کن ...

سلام آتریسا جان وای خیلی حالم بد شد من امیدم به شما بود ولی بازم صبر کن شاید بالا بره واقعا دیگه نمیدونم چی بگم ولی اینو بدون که تنها نیستی و ما همیشه دعا گوت هستیم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام بچه ها خوبید .. 

من دیشب فهمیدم روحیه م بیش از حد داغون شده ..

دیشب رفتیم جشنه یکی از دوستانمون، بعد این دوستم یه دختر 7 ساله داره ، خلاصه موزیکی که گذاشتن محتوای دختر داشتن بود ... دختر عزیزه و این حرفا

شوهر دوستم با دختر ش شرو ع کرد به رقصیدن 

شوهرم هیچ وقت اینطوری نمی گفت یهو گفت آآآآرززززززومه  بچه داشته باشم 

وای منو می گی انقد حالم بد شد اشکام گوله گوله میومد اصلا نمی تونستم خودمو نگه دارم 

دیگه جدیدا با آهنگ شاد هم گریه م می گیره

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
اینم جواب آزمایش من نتیجه تلاش چند ساله بعد اون همه خستگی همه بی فایده بود..دیگه حتی نمیتونم گریه کن ...

الهی بمیرم ...  نمیدونم چی بگم  که دلت اروم بشه ... 

فقط اینکه   با خواست خدا نمی تونیم بجنگیم

سلام بچه ها خوبید ..  من دیشب فهمیدم روحیه م بیش از حد داغون شده .. دیشب رفتیم جشنه یکی از دو ...

افسون عزيز وقتي دلت ناراحته با كوچكترين اشاره ايي اشكت درميادانشاله خدا به حق علي يه دختر توپول وسفيد وخوشگل وقرتي مشم شم بهت بده كه همش كنار ميشه ارايشت وايساده و اينكه بشه هووي مامانش درست ميشه گلم توكل بخدا 

افسون عزيز وقتي دلت ناراحته با كوچكترين اشاره ايي اشكت درميادانشاله خدا به حق علي يه دختر توپول وسفي ...

مرسی قربونت برم از دعای قشنگت ... یعنی من می بینم این روزو که دل همسرم و خودم شاد ش 

[QUOTE=45062361]برا من پوچ بود چند تا لخته بود  اخه چیزی نیست بدیم ازمایش [/QUOT

عزیزم میدونم منظور وقتی حاملگی تا هفته های بالاتر پیش میره و یا در مواردی که جنین غیر طبیعیه ...

خیلییییی میفهمت ایشالله خدا یه دختر ناز و مامانی بهتون بده....

همسر منم دختر خیلی دوست داره ...برای هیسترو که رفته بودم یه خانوم چینی بود دو تا بچه هاش یه دختر و یه پسر دور و بر 10 و 7 ساله... شوهر منم گفت منم یه دختر اینجوری میخوام موهاشم دم اسبی کنه فقط صورتش ایرانی باشه ... این دختر بچه هم با برادرش هی تو راهرو میدویدن باور کن همسر من فقط به این لبخند میزد با یه حالتی بهش نگاه میکرد دلم ریش شد براش... واقعا دلم برای همسرامون میسوزه... ایشالله خدا دامن همه مارو سبز میکنه .... آمین...آمین

سلام صبح بخیر کسب بوده بارداری پوچ داشته باش و از بافت داده باش ازمایش 

کیمیا جون اگر بارداری بیشتر پیش بره و محصولات حاملگی در حدی باشه که بشه حمع آوری کرد میشه داد آزمایش ..تو هفته پایین معمولا چیز خاصی نمیشه حمع آوری کرد ... 

بچه ها ... منم از دو هفته دیگه باید ال دی رو شروع کنم ... و وارد سیکل میشم به خواست خدا... التماس دعا دارم دوستای مهربونم.

قرار بود بهم 1 ماه پیش زنگ بزنن منشی یادش رفته بود ... من خودم چند بار تماس گرفتم مسیول این بخش مسافرت بود و منشی دیگه بهم گفت بعد از 23 آگوست میاد یعنی 3 روز پیش... حالا خودم دوباره زنگ زدم یهو منشی خشکش زد انقدر ترسید گفت پریود کی شدی گفتم فلان تاریخ ... گفت وااای دکترت رفته مرخصی   یه هفته دیگه میاد ولی زنگ بزن به این یکی دکتر بگه چیکار کنی..جالب اولش گفت تو باید به من زنگ میزدی گفتم من به شما زنگ زدم بهم گفتی با توجه به شهری که انتخاب کردم لیست پزشکا دستم نیست و یه ماه بعدش بهت زنگ میزنم که شما نزدی... اصلا هم عذر خواهی نکرد اومد گارد بگیره گفتم اشکالی نداره پیش میاد الان چیکار باید بکنم که آروم شد... والا لابد خیر بوده ... به قول مامانم همیشه میگفت دیر میشه ولی خیر میشه ایشالله برای همه ماها هم همینه... 

سلام دوستای خوبم ان شاء الله سیکل بعدیم دوباره انتقال دارم. چه کارایی انجام بدم تا رحمم آماده بشه؟ ...

عزیزم خوب در مورد اینکه چی کار کنی یا چی بخوری قانون خاصی نیست چون باید مطابق طبع و مزاجت تغذیه داشته باشی و اعتدال رو ایجاد کنی ولی چند مورد برا همه مشترکه....

آب زیاد بخور.......

گوشت و مرغ و ماهی خوبه به خصوص اگه سیکلت با انتقال فرش هست.......

میوه و سالد و سبزی خورن زیاد بخور......

پیاده روی خوبه برات......

و کنترل استرس و شاد بودن و امیدوار بودن نکاتیه که به ذهنم رسید.......

طبعتم سعی کن بضناسی اگه سرده گرمی زیاد بخور اما اگه گرمه سعی کن تو خوردن گرمی زیاده روی نکنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com