2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست

اتريسا جون، 😞😢 متاسفم. نميدونم چي بگم.

من خيلي فكر كردم، واسه من تنها كاري كه نكردم پي جي اس روي جنينهاست. از خيلي وقت پيش ميخواستم اينكار رو بكنم ولي هر بار چون تعداد جنينهام كم بوده همش بهم گفتن همه رو انتقال بده اوني كه خوبه ميگيره! يك بارم كه گرفت و نموند. حالا اينسري ميخوام به اميد خدا انجام بدم ببينم اصلا جنين سالم داريم!؟ تكليفم معلوم شه. اميدوارم توام زودتر انرژيت رو به دست بياري و فكراتون رو روي هم بذاريد و تصميم خوب بگيريد.

سلام عزیزم...کلا انجام آی یو آی برای کسایی خوبه که مشکل اسپرم نداشته باشن..ببین میتونی بری مراکز دول ...

ممنون که جواب دادین. لطفا کسایی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن که چیکار کنم و چقدر هزینه ی میکرو میشه قبلا یکی بهم گفته بود ۲۰ میلیون میشه من باورم نشد اخه چرا اینقدر زیاد 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم جواب آزمایش من نتیجه تلاش چند ساله بعد اون همه خستگی همه بی فایده بود..دیگه حتی نمیتونم گریه کن ...

واقعااااا اعصابم ریخته بهم .... خیلی حالم بد ... چرا طرف تو همین نی نی سایت بچه دار میشه به راحتی هیچ مادری هم در حقش نمیکنه کلی هم غر میزنه ولی اونی که میخواد نمیشه.... خدا جون به ماها رحم کن ...

نفس جان...من نظرم رو میگم عزیزم آی یو آی بدون دادن عکس رنگی و یه آز اسپرم معتبر چیزی جز وقت تلف کرد ...

کارای اولیه یعنی چیاعزیزم??

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
اینم جواب آزمایش من نتیجه تلاش چند ساله بعد اون همه خستگی همه بی فایده بود..دیگه حتی نمیتونم گریه کن ...

عزیزم.توکلت بخداباشه...عمه ی من همه ی دکتراجوابش کردن اصن تخمدوناش تخمک نداشت...بعد11سال درکمال ناباوری طبیعی باردارشد...چون ی نفر خ دلشوشکسته بودازته دلش ازخداخاسته بودوخدام جواب قلب شکسته ش رودادِ..ایشالاخداجواب دل هممون روبده...ناامیدنباش

کارای اولیه یعنی چیاعزیزم??

حتما یه عکس رنگی بگیر چون یه تصویری از رحم و لوله ها میده..آزمایش ذخیره تخمدان..آزمایش fsh..اینا هورمونای مهمی هستن .. آزمایش اسپرم تو یه مرکز ناباروری.... و حتما هم پیگیر این عفونتت باش چون خود عفونت میتونه مانع بارداری بشه... 

ممنون که جواب دادین. لطفا کسایی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن که چیکار کنم و چقدر هزینه ی میکرو میش ...

نه عزیزم فوقش بشه6ملیون...من پرسیدم انجام ندادما

لیلاجون عکس رنگی تاحالاهرچی دکتررفتم بهم نگفته انجام بدم...دوس ندارم ب خودم استرس بدم ک خودمم مشکل دارم...بازمیرم سونوداخلی...اگه تخمدونام فعال باشه چی...دکتربهم.گفت کاملاامادگی حاملگی داری

حتما یه عکس رنگی بگیر چون یه تصویری از رحم و لوله ها میده..آزمایش ذخیره تخمدان..آزمایش fsh..اینا هور ...

ازمایش هورمون همون ک توروزسوم سیکل انجام میدن??اگه اونه انجام دادم مشکلی نداشتم

وای چه خبرهاي بدی خوندم.. خدای من     

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

کیمیا عزیز. اتریسا. نازی جون متاسفم درکتون میکنم   

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .