2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
 سلااااااااام خوبید مامان های حال و.بعدا؟!  آنا جون چطوری؟دخمل طلا خوبه؟ من دورادور ا ...

فدات عزیزم......

خوبی؟

همه چی روراهه ایشالله؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان جلوي بعضي از تستهاي من نوشته mutated, heterozygous مثلا جلوي mthfr اينو نوشته كسي ميدونه يعني ...

یعنی ژن غلظت خون داری عزیزمممممم

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كلم بروكلي، مركبات، عدس و لوبيا و نخود، باميه، اووكادو. من نديدم mthfr رو جايي با غلظت خون مرتبط دونسته باشند. دكتر ايمنولوژيستم هم بهم گفت كه ربطي نه به غلظت خون داره نه به مشكلات انعقادي خون. ولي گفت جون متابوليسم فولات به خوبي انجام نميشه جنين در معرض قرار ميگيره.

Pai1 ولي دقيقا نشونه غلظت خون هست.

سیندرلا بیا انشالله خوشحالی وجشن گرفتی با همسرت 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام ... من هنوز تزریق هام رو شروع نکردم ... میخوام شوهرم رو بفرستم آز بده 2 سال هست نمیره آز بده میگه آزمایش که میدم استرسم میره بالا ووضعیتم بد تر میشه .... به نظرتون اگه بره آز بده و جوابش زیاد خوب نباشه بهتر نیست سیکل رو متوقف کنیم و یه چند مدت روی شوهرم کار کنیم بهتر بشه و تقویت بشه ....گرچه وضعیت قبلا زیاد هم بد نبود یعنی دکترم میگفت شما شرایطتون بهرانی نیست ک برین آی وی اف ! تا الان که میگه سنم داره میره بالا و باید حتماً آی وی اف کنم...   لطفاً راهنماییم کنید مرسی

""خدایا میدانم که میدانی ........................پس هزاران مرتبه شکر که میدانی""
آنا جون من اسپرين ميخوردم و انوكسپارين هم زدم، كار ديگه اي بايد كرد؟

عزیزم من برا mthfr موتان ۳-۴ ماه قبل شروع سیکل روزی یه قرص ب۶ و هفته ای یه آمپول ب۱۲ وروزی یه فولیک ۵ داشتم البته فولیکو دو سالی میشد میخوردم......

برا pai1 موتان هم آسپرین و سلکسان برام تجویز شد که آسپرین بهم نساخت فقط سلکسان داشتم......

سلام ... من هنوز تزریق هام رو شروع نکردم ... میخوام شوهرم رو بفرستم آز بده 2 سال هست نمیره آز بده می ...

عزیزم بستگی به نتیجه آز همسرت داره و ایمکه حتمامرکز ناباروری انجام بده!!!!!

عزیزم من برا mthfr موتان ۳-۴ ماه قبل شروع سیکل روزی یه قرص ب۶ و هفته ای یه آمپول ب۱۲ وروزی یه فولیک ...

آنا جون من به اميد خدا ميخوام ٢ ماه ديگه انتقال بدم ٣-٤ ماه خيلي زياده😮

اين آزمايش خوبه ؟ معموليه ؟ منتظريم كه ارولوژ ببينه...

پر پر جون تعدادش خوبه, حجم خوبه , مورفولوژی بد نیست به هر حال تو رنج نرمال و 5 باید بالای 4 باشه اونور هم در مورد اینکه بیشتر چه فرم غیر طبیعی دارن نوشته, ولی سرعت کمه , ولی در کل جمع بندی کنی وضعیت خوبه خداروشکر , فقط سرعت ایراد داره که اونم شما دارین میکرو میکنین . نگران همسرت نباشه مشکلی نیست .