2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم چیزیو بخور که بهت میسازه....... با اینکه بقیه چی میخورن کاری نداشته باش..... میوه و سبزیجات ...

آنا جون من خودم بلغمی هستم سردو تر. یادمه قبل پانکچر خیلی گرمی خوردم. ی مدت هم هست سعی می کنم سردی زیاد نخورم و... در حد اعتدال ولی یادمه ی چیزایی قبلا می گفتیم واسه لانه گزینی کمک هست مثل به و... لوبیا سبزم یادمه ولی یادم نیست کی باید می خوردیم . بیشتر واسه تقویت رحم و لانه گزینی منظورمه. جدی الان دارم می رم دکتر. سری پیش برام گرفت و رشد نکرد. علتش رو هم نفهمیدن. تازه هماتوم هم داشتم. برم باز یادآوری کنم آزمایشی قرصی از قلم نیفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من خودم بلغمی هستم سردو تر. یادمه قبل پانکچر خیلی گرمی خوردم. ی مدت هم هست سعی می کنم سردی ز ...

عزیزم همینو میگم دیگه به نظرم کسیو تقلید نکن من نه نشاسته خوردم.....

نه لوبیا سبز.....

نه شیر سویا و......

روال عادی تغذیمو داشتم چون به ریسکش نمیارزه تو خوردن یه چیزی که میگن مثلا برا لانه گزینی خوبه زیاده روی کنیم بزنه برات برعکس جواب بده.......

تغذیه روتینتو داشته باش...... 

مثلا من نشاسته تو آب حل نکردم بخورم چون میدونستم خیلی مستعد یبوستم و نشاسته تشدیدش میکرد......

یا مثلا شیر سویا نخوردم چون کم کاری تیروئید دارم......

برا همبن میگم کسیو تقلید نکن چون معلوم نیست یه چیزی برا یکی خوبه برا تو هم خوب باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلا م ازیتا جان ، دکتر عارفی وقت اولش شش ماه یک باره  برای بار اول   شماره مطبش اینه 22359 ...

افسون جان وقت اولم نیست. برام آزمایش نوشته جوابشو می خوام ببرم
چه روزایی مطبه؟ و کی باید زنگ بزنم برای وقت گرفتن؟

خدایا شکررررررر
افسون جان وقت اولم نیست. برام آزمایش نوشته جوابشو می خوام ببرم چه روزایی مطبه؟ و کی باید زنگ بزنم بر ...

عزيزم روزاي يكشنبه سه شنبه چهارشنبه

از ساعت ١٠-٥بعدازظهر مطبن

فقط سه شنبه ها از ١٢:٣٠ميان

ستایش من عاشق اون تجویز و نسخه پیچیدناتم 😂😂😂😂 ایشالله اینبار یه قررررری بدم به تجویز خودم به افت ...

فدات عزیزم😄، به امید خدا،منم برات جبران میکنم وقتی با خبر بتای تپلت سوپرایزمون کنی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلااااااااام

خوبید مامان های حال و.بعدا؟! 

آنا جون چطوری؟دخمل طلا خوبه؟

من دورادور احوال پرس همه دوستان هستم 

لطفا واسه منم میون دعاهاتون وقت بذارین

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا

سلام دوستان. وای زندگی بخدا خیلی ناراحت شدم عزیزم. ما همه اینجا همدرد هستیم همه مثل هم هستیم ولی باید صبور باشیم ومحکم وکوتاه نياييم... سیندر لا ی عزیزم بیا خبر بده. بیا خوشحالمون کن از این حال و هوا در بياييم واقعا احتیاج دارم امروز مثبت شدنت رو ببینم واميداوار بشيم.. لطفا... 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
افسون جان وقت اولم نیست. برام آزمایش نوشته جوابشو می خوام ببرم چه روزایی مطبه؟ و کی باید زنگ بزنم بر ...

يكشنبه سه شنبه چهارشنبه

بگو تو سيكلم 

زود وقت ميدن برا همون هفته يا هفته بعد 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام مامان آتریسا عزییییییز، اتفاقا پروژسترون منم عضلانی ولی میشه زیرجلدی هم زد که اونا بهم گفتن زیر ...

لیلا خانوم گل آفرین به شماااا..پس همگی بانوان شجاع هستیم و تو این مسیر توانمند تر شدیم😚😚عزیزم به سلامتی اماده ای واسه یه هیسترو عااالی...دعااگو هستم قابل باشم دوستم🌹🌻🌼🌹🌻🌼اینارو هم واسه بعد عمل میارم واست

واااای اینو که گفتی مامان آتریساااا دیگه دلم ضعف رفت اساسی😊😊مرسی که انرژی خوبی رو منتقل میکنی..

آنا جان گفتن تیکر بارداری بذارم اما میترسم  تو ذوقم بخوره😐

یه کم داره تحملم کم میشه چکار کنم..بعد من خیلی رعایت نمیکنم نه اینکه کار کنم فقط راه میرم خسته  میشم دائم جامو عوض میکنم امیدوارم بد نباشه این کاراااا..  

خیلی خیلی به دعای خیرتون نیاز دارم واسه آرامش خاطرم..

چقدر این روزهاااا طولانی و ناتمامه انگاررر...خدااایااا خودت رحم کن

نازی جون چه خبر خوبی شماااا...تو دلیاات خوبن؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم ستروتایدا اگه روز سونو گفته ببری و میخواد چک کنه شروع کنی یا نه...... اگه شروع کردی بعدیم پشت ...

سلام ممنون عزیزم ... پس یه ستروتاید رو روز سونو ببرم  اگه بگه تزریق کنم بعدیشم پش بندش باید بزنم چون برای تزریق ستروتاید چیزی بهم نگفتن ...

""خدایا میدانم که میدانی ........................پس هزاران مرتبه شکر که میدانی""

سلام، زندگي جون 😔 ناراحت شدم. احساست رو از ته قلبم درك ميكنم. اميدوارم خدا خودش كمكمون كنه كه بگذرونيم اين سختيها رو و در نهايت به ارزومون برسيم.

منم امروز صبح حالم بد بود و گريه كردم، دلم خيلي شكسته ولي اميدم به لطف و رحمت خداست.

اتريسا جون دركت ميكنم، منم همين حال رو دارم بي طاقت شدم. راستش منم تو خونه ميچرخم. به نظرم زياد خوب نيست كه حركت نكنيم.

بچه ها اين ژن mthfr من خوندم كه تو مسير تبديل فوليك اسيد به فولات نقش داره بنابرين كسايي كه مورد دارند بهتر از منابع مستقيم فولات استفاده كنند به جاي فوليك اسيد. فولات هست كه براي سلامت حاملگي و جنين لازمه.