2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزان من امروز ازمایش دارم واسم دعا کنید  

به سلامتی عزیزم......

اتفاقا داشتم فکر میکردم امروز کیا آز داشتن......

پس ایشالله یکی دو روزه کلی بتای تپل مپل داریم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون ,من انتقالم افتاد روز 22پریودی اماسیکل های پریودیم معمولا ٢٣یا ٢۴روزه است بنظرتون مشکلی ...

عزیزم اصلا زمان انتقال به طول سیکلت ربط نداره......

سیکلت نچرال نیست که بخوایی با زمان پریودیت مقایسه کنی......

اصلا الان روال سیکلت با دارو تنظیم شده و دیگه اون طول سیکل عادیت نیست پس خیالت راحت باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون ,من انتقالم افتاد روز 22پریودی اماسیکل های پریودیم معمولا ٢٣یا ٢۴روزه است بنظرتون مشکلی ...

نشاسته اگه مستعد یبوست نیستی میتونی بخوری اما اگه مثل من مستعد یبوستی مواد نشاسته ای نخوری بهتره!!!!!!

دوستان من امروز روز سوم انتقالم صبح صبحانه هرچی خوردم بالا آوردم به نظرتون علتش چیه?به کسی نگفتم. یک ...

عریزم به دکترت بگو شاید به داروها حساسیت نشون داده بدنت......

فکر کنم از عوارض پروژسترون و استرادیول و امثالهم هم تهوع باشه به نظرم به دکترت و نیاز باشه دارتو عوض میکنه....

دوستان من امروز روز سوم انتقالم صبح صبحانه هرچی خوردم بالا آوردم به نظرتون علتش چیه?به کسی نگفتم. یک ...

عزیزم شایده معده ت زیاد سرد شده. حالت تهوع خیلی اوقات به خاطر سردی معده پیش میاد
اگه به خاطر انتقالت داری زیادی سردی می خوری احتمالا بهت نمیسازه. معتدل باش

خدایا شکررررررر
منم بدنم لکه قهوه ای زده بود، الانم روی رونم مونده ، ولی کمرنگ تر شده ، خیلییییی کرم زدم، کرم بدن

لکه قهوه ای کمرنگ بود؟

مال من قهوه ای کمرنگ هست به قطر نیم سانت و اخیرا ایجاد شده. روی کمرم هست.

تو را من چشم در راهم...

سلام  روی بدنم لکه های قهوه ای ایجاد شده اخیرا. ممکنه در اثر مصرف داروهای هورمونی باشه؟ کسی ای ...

عزیزم من که کلی لک رو دست و صورتم دارم......

تازه شروع کردم به درمان لک ها.....

اخیرا فکر کنم لیلا جونم همین مشکلو داشت......

من که فکر کنم مال داروهاست.....

خالا باز خواستی از دکترت بگرس.....

سلام دوستان، من و همسرم هم کاریوتایپ انجام دادیم و هم آزمایش ژنتیک، یعنی همونطور که ستایش جون گفت ک ...

لیلا جون آزمایش کاریوتایپ برای آقایون هم لازمه؟ من که همسرم مشکل دی ان ای اسپرم داشته، احتمال داره این آزمایش هم بده مشکل داشته باشه؟
یا اینکه داریم دی ان ای درمان می کنیم اونم رفع میشه؟

خدایا شکررررررر
سلام به همه دوستان عزيز كيميا جون انشالله كه جوابت مثبته و اين هفته رو با خبرهاي خوب شما شروع ميكني ...

عزیزم شاید مال بالا پایین شدن استرادیوله.....

ببخشیدا میپرسم حس خشکی داری؟

منم چند ماه بعد زایمانم همین حس خشکی و سوزش رو داشتم و به مرور بهتر شد......

اگه به خاطر استروژنه به مرور روال بدن به حالت عادی برگرده خوب میشه اما بازم احتیاطا با دکترت مشورت کن!!!!!

منم بدنم لکه قهوه ای زده بود، الانم روی رونم مونده ، ولی کمرنگ تر شده ، خیلییییی کرم زدم، کرم بدن

لیلا جون عزیزم من مدتی بود به خودم خیلی نمیرسیدم......

انقدر که فکرم مشغول درمان و بعدشم بارداری و غیره بود نه فرصتشو داشتم که به خودم برسم نه به خاطر ترس تاثیر مواد هیچ کرمی استفاده نمیکردم.....

اخیرا شروع کردم به استفاده از شامپوهای صورت و بدن برا لک و روشن شدن پوست......

البته خوب این شامپها برا لکهای ناشی از آفتاب بیشتر به درد میخورن و هورمونیا اگه حل نشه فکر کنم باید دارو بگیرم......

کلا مدتیه خیلی زوم کردم رو پوستم به خصوص پوست صورت.....

حس بدی داشتم حس میکردم در عرض این چند سال چندین برابر صورتم داغون شده و چروکای صورتمم زیاد شده......

ممنون میشم اگه تو زمینه لک و چروک و کلا نگهداری و مراقبت از پوست به خصوص پوست صورت اطلاعات و تجربیاتی داری در اختیارم بذاری......

دوست دارم مامان شاد و زیبایی باشم.....

عریزم به دکترت بگو شاید به داروها حساسیت نشون داده بدنت...... فکر کنم از عوارض پروژسترون و استرادیو ...

چشم عزیزم اگه دوباره پیش اومد حتما میگم مرسی از راهنماییت فدات شم  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
عزیزم شایده معده ت زیاد سرد شده. حالت تهوع خیلی اوقات به خاطر سردی معده پیش میاد اگه به خاطر انتقالت ...

چشم عزیزم حتما مرسی دوست خوبم  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
لیلا جون آزمایش کاریوتایپ برای آقایون هم لازمه؟ من که همسرم مشکل دی ان ای اسپرم داشته، احتمال داره ا ...

عزیزم کاریوتایپ با دی اف آی فرق داره......

به نظرم بدین بد نباشه.....

چون رو بحث کرومزومهاست و میتونه خیلی کمک کننده باشه!!!!!

[QUOTE=44462391]لیلا جون آزمایش کاریوتایپ برای آقایون هم لازمه؟ من که همسرم مشکل دی ان ای اسپرم داشته، احتمال داره ا ...[/

با اجازه لیلا جون و آنا جون

اختلالات کروموزومی از دلایل اصلی ناباروری و نقائص مادرزادی هنگام تولد هستند. لذا انجام کاریوتایپ در بررسی علل ناباروری دارای جایگاه ویژه ای می باشد.

علت بسیاری از بیماریهای ژنتیکی، اختلال در حالت و وضعیت کروموزوم ها می باشد. بنابراین کم و زیاد شدن تعداد کروموزوم ها یا جا به جایی بین آنهاباعث ایجاد بیمار خواهد شد.

در چه مواردی انجام کاریوتایپ لازم است؟

آزمایش کاریوتیپ برای زنان باردار بالای ۳۵ سال، خانواده‌هایی که صاحب فرزند مبتلا به یک ناهنجاری کروموزمی هستند، افراد با  سابقه نازایی، مرده زایی و یا سقط‌های مکرر، کسانی که فرزند یا فردی از اعضای خانواده آن ها نارسایی لوله عصبی داشته باشد، زنان بارداری که نتایج سونوگرافی جنین آنها غیر طبیعی است، زنان بارداری که بر اساس نتایج آزمایشات غربالگری احتمال بیشتری برای داشتن فرزند ناهنجار دارند و همچنین در صورت ابهام جنسی و یا وجود اندام‌های تناسلی غیر طبیعی و… توصیه می شود. لیست کلی مواردی که انجام آزمایش کاریوتایپ لازم است، به قرار زیر است:

• شواهد وجود اختلالات کروموزومی (عقب ماندگی ذهنی یا جسمی)
• سقط مکرر یا مرده زایی
• ناباروری
•  زوجی که قصد انجام IVF دارند
• مرد یا زن اهدا کننده تخمک یا اسپرم
• والدین جنین مبتلا به اختلال کروموزومی
• شواهد وجود حالت ناقلی اختلالات کروموزومی
• شواهد وجود موزائیسم کروموزومی در یک فرد (وجود بیش از یک رده کروموزومی)
• ابهام جنسی (جنسیت نامشخص)
• تاخیر بلوغ یا تاخیر رشد جنسی ثانویه
• قد کوتاه و آمنوره (عدم وجود خونریزی های ماهیانه) در دخترها
• الیگواسپرمی یا آزواسپرمی (کاهش تعداد یا فقدان اسپرم) در مردان
• والدین جنین سقط شده با ناهنجاری های متعدد مادرزادی یا تاخیر رشد داخل رحمی
• شواهد وجود اختلال کروموزومی در خویشاوندان که کاریوتایپ فرد مبتلا در دسترس    نمی باشد.
• سندرم های میکرودلیشن/ داپلیکیشن
• سندرم های شکست کروموزومی: آتاکسی تلانژکتازی، سندرم بلوم، آنمی فانکونی و …

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

من فردا آز ایمنی میخوام بدم،سی دی مارکرا، گفته بودین قبلش نباید گوشت بخوریم؟ من الان کتلت با گوشت چرخ کرده درست کردم، احتمالا برا شام هم از همین ساندویچ درست کنم چون ساعت۴ از اهواز حرکت میکنیم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد