2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
بچه ها سوال دارم آزمایش کاریو تایپ با آزمایش ژنتیک آیا فرق داره؟ 

کاریوتایپم جزء آزمایشهای ژنتیک هستش،منتها تو کاریوتایپ یک ژن خاص بررسی نمیشه بلکه کروموزومها رو از نظر تعداد و شکل بررسی میکنه،تعداد طبیعی کروموزوم در انسان ۴۶تاست که از این تعداد دو کروموزوم جنسی هستن و در مرد و زن متفاوتن کروموزوم جنسی در اقایونxy و در خانم هاxx هست بنابراین کاریوتایپ آقا 44xy و کاریوتایپ خانم 44xx هستش،ولی تو آزمایشهای ژنتیک دیگه معمولا یک ژن خاص( که در واقع بخش بسیار کوچکی از یک کروموزوم خاص هست ) بررسی میشه،این ژن مسئول ساخت یک پروتئین خاصه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

.مرسي ستایش جون وانا جون. دوست خوبم الهی امام رضا بهت عیدی امسال ت بده 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان عزیزم و به تورک آنای گل

مامانای جدید منتظرتون هستم بیایین کانال و تجربیات میکروتون رو برا بقیه بگین!

مامان سبحان جون تبریک عزیزم. خدا رو شکر که باز مثبت شدی! 

کانال تل گرام «مامانای موفق میکرویی» : telegram.me/mamanayemovafagh 

سلام آنا جون ,من انتقالم افتاد روز 22پریودی اماسیکل های پریودیم معمولا ٢٣یا ٢۴روزه است بنظرتون مشکلی پیش نمیاد چون یادم رفت از دکتر بپرسم ,واینکه من  طبعم گرمه بنظرتون نشاسته بخورم ,الان هم هپارین و پردنیزولون ,پرشسترون دارم

تبالاخره تیکرو گذاشتم ,انشالله همه بچه های نی نی سایت این تیکرو بگذاران و فقط برا ی سوالهای بارداری اینجا بیام 
.مرسي ستایش جون وانا جون. دوست خوبم الهی امام رضا بهت عیدی امسال ت بده 

خواهش میکنم سها جون، ان شاءالله امام رضا عیدی تک تک منتظرارو میده،ما هم در کنارشون

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام به همه دوستان عزيز

كيميا جون انشالله كه جوابت مثبته و اين هفته رو با خبرهاي خوب شما شروع ميكنيم عزيزم.

ليلاي مهربون اگر لطف كني و اسم ماسك ذغال رو بپرسي خيلي ممنون ميشم.

دوستان من بعد از اينكه انتقالم منفي شد بعدش هم كه يكهفته پريود، ببخشيدا بعدش ن زد ي كي داشتيم  اما من خيلي خيلي اذيت شدم درد داشتم و سوزش انگار يه چيزي زخم ميشد. كسي اينجوري بوده؟

سلام دوستان،

من و همسرم هم کاریوتایپ انجام دادیم و هم آزمایش ژنتیک، یعنی همونطور که ستایش جون گفت کاریتایپ هم یه نوع آزمایش ژنتیک، توی نسخه ما نوشته بود آزمایشهای ژنتیکی و کاریوتایپ، بعد اون بخش آزمایشهای ژنتیکی یه سری چیزا رو بررسی کرده بود حالا برم خونه و سر فرصت عکسشوبراتون میذارم ولی نکته مهم اینجا براشون بررسی زوج نابارور در مورد داشتن ژن بیماری فیبروز کیستیک که یه نوع بیماری ریوی وحشتناک که درمان نداره ، و ممکنه زن یا مرد ناقل باشن، مثل اینکه اینجا آمارش بالاست ، چون بعضی بیماریها همونطور که میدونین ممکنه تو اروپاییها بیشتر باشه، یه سریا تو آسیاییها ، خلاصه اینجا این بیماری زیاد به نظر من ،چون خیلی در موردش حرف میزنن. 

سلام  روی بدنم لکه های قهوه ای ایجاد شده اخیرا. ممکنه در اثر مصرف داروهای هورمونی باشه؟ کسی ای ...

منم بدنم لکه قهوه ای زده بود، الانم روی رونم مونده ، ولی کمرنگ تر شده ، خیلییییی کرم زدم، کرم بدن