2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
خدا رحمت کنه مادرعزیزتو ماری جون. ایشالا که بهتر میشی ولی به هرحال هورمونها داره لحظه به لحظه تو بدن ...

ممنونم عزيزم روح رفتگان شما هم شاد

والا من الان سه ماهه دارم بكمبلكس خارجي ميخورم توش ب٦هم داره نه به من نداد ب ٦ خدا كمك كنه دميترون ميخورم كه بالا هم ميارم هيچي ميلم نميكشه همه چي بو ميده خيلي خيلي از همه چي بدم اومده فقط نون ميخورم و پنير و گردو كه اونم باز حالمو بد ميكنه نميدونم چيكار كنم حالا اگه فردا نتونم بازم چيزي بخورم بايد برم زير سرم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
بچه ها من تازه الان فهمیدم سیکل نچرال هم وجود داره. خب چرا دکتر به من اینهمه استرادیول داد که برای ا ...

ازيتا جون سيكل نچرال مخصوص كسانيه كه پريودي منظم دارن و تخمك ازاد ميكنن كساني بودن كه سبكلشون بخاطر ازاد نشد تخمك كنسل شده و البته خيلي از دكترا نچرال و قبول ندارن چون رو همه جواب نميده 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم دو سه هفته ای دسترسی به نت نداشتم الان که برگشتم هنوز کلی صفحه نخونده دارم..دلم وا ...

عریزم بله سیکلت نچراله......

سیکل نچرال استرادیول و داروی هورمونی نداره.....

یعنی پروژسترونم نخواهی داشت!!!!!

اتفاقا من آرزوم بود سیکلم نچرال باشه.....

خیالت راحت باشه کلی مامان با سیکل نچرال داشتیم!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم هشت ميليمتري شدم، ولي بازم بايد استراديول ادامه بدم 🤗😁

به سلامتی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  خدا قوت آنا جان عزیز تبریک میگم به مامانای جدید  مثل اینکه مامان سبحان ...

فدات شاینا جون دلم برات تنگ شده بود.....

ماري جون من اون بارداريم فقط ميتونستم سالاد خيار و گوجه و كاهو بخورم، خيلي حالم خوب ميشد با سالاد ، با ليمو ترش. كارم همين بود. 

امتحان كن، شايد خوب بود براي شمام.

خواهش عزيزم شما هم براي من دعا كنيد بهتر بشم ديگه نميتونم همش برميگردونم خدا كمكم كنه اخه بچه اولم ك ...

ماری جان .... میفهمم چی میگی... ایشالله زودتر حالت بهتر میشه ... به دکترت در مورد تهوع بگو ...ولی من شنیدم چای زنجبیل و یکم لیمو هم برای تهوع خوبه و سیرابی هم که آنا جون گفتن خیلی خوبه من دوستام هم خورده بودن خیلی مفید بود براشون آب رو آتیش بود.برای جلوگیری از تهوع مامانم میگفت همیشه نون خشک میخورده همون که آنا جون هم انجام داده...معدتو خالی نزار...منم یکسال و نیم از فوت مامانم میگذره ... میفهمم چی میگی...خدا مامانتو رحمت کنه عزیزم..خداروشکر داری مادر میشی ... خدابزرگه عزیزم ... منم مثل خودتم کامل درکت میکنم...من باور دارم مامانم از اون بالا هوامو دارم...تو هم مطمین باش مامانت هواتو داره...ایشالله زودتر بهتر میشی...خدا قسمت هممون بکنه این حال رو ♥♥♥

مامان سبحان جان فقط چرا به نظرتون سیکل نچرال بهتره؟؟من اطلاعی ندارم در این مورد

عزیزم سیکل نچرال یه جورایی به بارداری طبیعی نزدیکه......

یعنی اون سهمی از پس زدن جنین که برا سیکل غیر نچرال بودنه و بدن هورمونای عادیشو نداره و.... کنار میره.....

کلی هورمون وارد بدنت نمیشه.....

خیلی سیکل خوبیه ولی برا هر کسی انجام نمیشه!!!!!

من شخصا اگه یه روزی بخوام فریزامو انتقال بدم ترجیح میدم وقتی بدنم شرایط انتقال نچرال رو داشت برم واسه انتقال!!!!!!

سلام دوستان ميگم يه سوال دارم طبق صحبت های دوستمون که گفتن دکترا تورنتو هم بهش گفتن یعنی انوکسپارین ...

سها جون والا اینکه انوکسوپارین تا چهخدی از مشکل ایمنیو بتونه ساپورت کنه نمیدونم فقط میتونم بگم من میکروی دومم هپارین داشتم ولی منفی شدم ولی میکروی سومم هم سلکسان که از خانواده هپارین و.... هست داشتم هم پردنیزولون و سرم و بار سومم + شدم.....

به نظرم میاد بستگی به شدت مشکل داره......

ایمونولوژ من سرم رو تا ماه ۶ بارداری تجویز کرده بود!!!!!

سلکسانم که تا آخر بارداری داشتم!!!!!!

ماری جون مرسی عزیزم از توضیح کامل با این حالتون...هرچند که کلی ذوق میکنم میشنوم..آخه اینطوری خیالتون ...

عزیزم سیکل نچرال برا انتقال جنین فریزه دیگه لقاحی در کار نیست!!!!!

عزيزم من جنين فريز هر دفعه انتقال دادم حدود روز ٢١ سيكلم ميشد انتقالم هر دفعه هم بلاست كردن اينكارا ...

منم دقیقا همینو میخواستم بگم......

سیکل نچرال چون روال طبیعی داره بدن پروسه رو باور داره و قبولش میکنه و درصد پس زدن جنین پایین تر میاد!!!!!!

لااقل دیگه از بابت اینکه پروسه طبیعی نیست جنین رو پس نمیزنه!!!!!

خواهش عزيزم شما هم براي من دعا كنيد بهتر بشم ديگه نميتونم همش برميگردونم خدا كمكم كنه اخه بچه اولم ك ...

ماری جون سیرابی بخور......

نون سنگک خشکم خیلی خوبه.....

بذار بالا سرت و قبل اینکه صبح از جات بلند بشی همونطور تو جات نون سنگک خشک بخور کمکت میکنه......

زنجفیلم شنیدم خوبه برا تهوع.....

حتی یکی از دوستامون که اونم بارداری با ویار خیلی بدی داشت دکتر براش قرصی تجویز کرده بود اسمش یادم نیست فقط میدونم قرص زنجفیل بود......

حالا باز بتونم بپرسم بهت میگم......

عریزم بله سیکلت نچراله...... سیکل نچرال استرادیول و داروی هورمونی نداره..... یعنی پروژسترونم نخواه ...

پس ظاهرا طبق گفته دوستمون شاید پروژسترون داشته باشی.....

بچه ها دلم گرفته اگر نی نی مو خدا نمی گرفت الان چهارده هفته بودم حالم گرفته چکار کنم. مرخصی هم نداره همسرم برم مسافرت. چکار کنم. نکنه ایمنی م مشکلی نداره. مشکل مشخص نشه. چرا سقط شد. نکنه تخمک م پوچ باشه باید اهدا يي بگیرم. احتمال داره از تخمک باشه هفته هشت سقط شد قلب هم داشت... کاش از ایمنی باشه. آخه انوکسپارین هم ميزدم... ماه دیگ میرم دکتر رزاقی. . راستی بچه ها سوال دارم.باید پریود م پاک بشم برم آزمایشات ایمنی و انعقادی بدم؟ ميشه تو پری برم؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .