2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

نازی جون مرسی عزیزم..امیدوارم که بهترین حالت واستون اتفاق بیفته مهم نتیجه رضایت بخشه..الهی آمین که خوش خبر بعدی شمایید از صمیم قلب آرزو میکنم😙

شاینا جون خوشحالم که دوباره به ما سر زدی..الهی که به زودی خدا دلتون رو شاد میکنه گلم..آمین

منتظر خوش خبری تک تک بچه های این تاپیک هستیم و به امید اینکه تاپیک بشه تجربه مامان های با اراده و موفق و هیچکس تو این کره خاکی در آرزوی فرزند نباشه..آمین آمین🌷🌼🌹🌺🍼👼👼🍼

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ماری جون مرسی عزیزم از توضیح کامل با این حالتون...هرچند که کلی ذوق میکنم میشنوم..آخه اینطوری خیالتون ...

آتريسا جون مگه شما جنين فريز نميخواي انتقال بدي ؟ آخه سيكل نچرال تا اونجا كه من ميدونم براي جنين فريز هست ديگه تخمك و لقاح كه نميخواد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتريسا جون من دوبار پارسال سيكل نچرال داشتم كه بعد از روز ياده سيكل هر روز بايد ازمايش ال اچ و استرا ...

خدایا از این حال بدیا ب منو دوستای منتظر تایپیک عطا بفرما،آمین😃

ماری جون هر وقت حالت بهتر شد و اومدی و حوصله داشتی جواب این سوالا منم بده عزیزم

چرا پی آر پی انجام دادی؟ کی انجامش میدن و اینکه آیا سخته باید بستری شی؟ ببخش اینهمه سوال میپرسم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آتريسا جون مگه شما جنين فريز نميخواي انتقال بدي ؟ آخه سيكل نچرال تا اونجا كه من ميدونم براي جنين فري ...

بله دقیقا جنین فریز دارم...پس احتمالا فقط میخوان بدن واکنش طبیعی داشته باشه حتما و اون تخمک بالغ دیگه به کار نمیاد..فقط تاریخ انتقال همزمان میشه با ازاد شدن تخمک فکر کنم....سرچ کردم خیلی متوجه نشدم درباره سیکل.. مامان طلااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
بله دقیقا جنین فریز دارم...پس احتمالا فقط میخوان بدن واکنش طبیعی داشته باشه حتما و اون تخمک بالغ دیگ ...

تعجب كردم آخه ، اونطور كه من ميدونم وقتي تخمك آزاد ميشه چند روز بعدش انتقال انجام ميشه .

تعجب كردم آخه ، اونطور كه من ميدونم وقتي تخمك آزاد ميشه چند روز بعدش انتقال انجام ميشه .

اصلا نمیدونم دقیق دکتر هم که اصلا توضیح ندادن..هیچی دیگه دوباره باید کورکورانه پیش برم فقط امیدم به خداست و این اطلاعات ارزشمند شما دوستان نازنینم..ممنون که هستید

اتريسا جون بر اساس اينكه جنين چند روزه است به همون تعداد روز بعد از اينكه تخمك گذاريتون انجام شد جنين رو انتقال ميدن. 

تخمك گذاري رو هم با سونو و ازمايش ال اچ تاييد ميكنن. 

اتريسا جون بر اساس اينكه جنين چند روزه است به همون تعداد روز بعد از اينكه تخمك گذاريتون انجام شد جني ...

وای مرسی نازی جون الان متوجه شدم..پس امیدوارم که اینماه تخمک تشکیل بشه..

ماری جون مرسی عزیزم از توضیح کامل با این حالتون...هرچند که کلی ذوق میکنم میشنوم..آخه اینطوری خیالتون ...

عزيزم من جنين فريز هر دفعه انتقال دادم حدود روز ٢١ سيكلم ميشد انتقالم هر دفعه هم بلاست كردن اينكارا براي اينه كه بدن جنين و باور كنه كه ماله خودشه و سطح هورمونا بالانس بشن و بعد انتقال ميدن اميدوارم مثبت بشي عزيزم 🙏🏻🙏🏻و بغلشون بگيري 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
خدایا از این حال بدیا ب منو دوستای منتظر تایپیک عطا بفرما،آمین😃 ماری جون هر وقت حالت بهتر شد و اوم ...

عزيزم در موارد سقط و ميكرو منفي انجام ميدن و خيلي راحته دو روز قبل انتقال خون از بازو ميگيرن و پلاكت سفيدشو بعد از يك ساعت تو رحم تزريق ميكنن و بعد از يك ربع تا بيست دقيقه بعد مرخص ميكنن 

امين عزيزم انشالله قسمت همتون🙏🏻🙏🏻

عزيزم در موارد سقط و ميكرو منفي انجام ميدن و خيلي راحته دو روز قبل انتقال خون از بازو ميگيرن و پلاكت ...

مرسی ماری جون،با این حالت میای و جواب سوالامونو میدی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
مرسی ماری جون،با این حالت میای و جواب سوالامونو میدی

خواهش عزيزم شما هم براي من دعا كنيد بهتر بشم ديگه نميتونم همش برميگردونم خدا كمكم كنه اخه بچه اولم كه ويار داشتم مادرم زنده بود و حسابي پيشم بودو بهم رسيد اما الان تو اين دنيا نيست و من تك و تنهام غير از همسرم كه شبها ميرسه خونه كسي و ندارم خودم بايد از پس خودم بر بيام خيلي برام سخته 😔😔

خواهش عزيزم شما هم براي من دعا كنيد بهتر بشم ديگه نميتونم همش برميگردونم خدا كمكم كنه اخه بچه اولم ك ...

ماري جون عزيزم، خدا مادرت رو رحمت كنه، اميدوارم خدا كمكت كنه از پس سختي اي قسمتش هم بر بياي و بعدش لذت در اغوش كشيدنشون رو ببري. 😊👌❤️ 

حتما از دكترت بپرس چيزايي كه كمك ميكنه به حالت تهوعت. ب ١٢ اينا شايد بده.

خواهش عزيزم شما هم براي من دعا كنيد بهتر بشم ديگه نميتونم همش برميگردونم خدا كمكم كنه اخه بچه اولم ك ...

خدا رحمت کنه مادرعزیزتو ماری جون. ایشالا که بهتر میشی ولی به هرحال هورمونها داره لحظه به لحظه تو بدنت بالا میره و این حالتها طبیعیه. با ب6 خوب نمیشی؟ زرنانی برای من نوشته بود از یه ماه قبل انتقال هرشب بخورم.

خدایا شکررررررر

بچه ها من تازه الان فهمیدم سیکل نچرال هم وجود داره. خب چرا دکتر به من اینهمه استرادیول داد که برای اندومتریوزم مضره و تو اون چند روز کلی باعث رشدش شد. من ضخامت رحمم نرماله و خوب رشد می کنه. خب چرا به هیچی توجه نمی کنه این دکتره. انقدر زود رشد کرد اندوم که مجبور شد روز 11-12 انتقال بده. پس نیازی به استرادیول نبوده. هرچی میگذره بیشتر لجم  میگیره از دکتره

خدایا شکررررررر