2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آره لیلا جون امروز نیومده، الان پستتو دیدم دلم براش تنگ شد، لیلا جوووون کجایی؟

فدات شم ستایش جون، منم دلم برای همتون تنگ میشه نمیام یه روز، امروز اصلا نشد بیام ،همش دلم اینجا بود❤❤❤

منتظر نی نی عزیز، آنا جون درست گفتن ،من آزمایش پی جی اس انجام ندادم ، چون ختم به خیر نشدن جنینا دکتر گفت ایراد داشتن.

دوستان منم آزمایش استرادیول ندادم ،فقط موقعی که داروی تحریک تخمدان میزدم قبلش آزمایش خون میگرفتن ولی هیچوقت بهم مقدارشو نگفتن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرگز با نگرش یک گدا دعا نکنید!

شما مخلوق خدا هستید. به عنوان مخلوقِ او شما حقی بر گنجینه‌اش در مخزن بینهایت دارید.

با اطمینان مطلق که او دارد به شما گوش می‌دهد دعا کنید.  او گوش می‌دهد اگر با عشق به او دعا کنید.

با عشق از او بخواهید، هرگز گدایی نکنید.

منظور از خواستن این نیست که باید خواسته خود را بر او تحمیل کنید با وجود مخالفت او با برآوردن آرزویتان. منظورم این است که با اعتقاد راسخ که او می‌خواهد هرآنچه نیاز دارید به شما دهد دعا کنید و او به شما خواهد داد.

ایمان مطلق و عشق مهمترین عناصر در دعا کردن هستند.

باور کنید میتوانید و بعد به تمام کائنات انرژی بفرستید. خدا براورده میکند..

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

لطفا دوستايي كه اطلاعاتي درمورد ازمايشگاه انتقال خون دارن بيان نظرشو بگذارن ايا ...

من شنیدم دکترای زیادی قبولش دارن حالا باز پرس و جو کن فقط فکر کنم زمان جوابدهیش طولانیتره!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خیلی ناراحتم من هفدهم اين ماه نوبت دکتر رزاق داشتم که برم آزمایشات لازم سقط رو برا خودم ...

عزیزم والا دقیق نمیدونم آزات چین ولی ایمنی وانعقادی معمولا دو هفته ده روزه آماده میشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام یکی از روستای من روز نهن انتقال الان لک قهوه ای دیده خیلی مضطرب شده

ایشالله لک لانه گزینیه عزیزم.....

مامان سبحان جان مبارکت باشه، مبارک همه ما باشه، شکررررر ،خداروشکر،،،ایشالله نه ماه بارداری خوبی داشت ...

خيلي ممنون ليلا جون ، عزيزم ان شا الله زود زود قسمت خودت خانمي ، انگار اينجا مثل خواهر شديم با هم ، من كه دعاگوي همه دوستان هستم هميشه البته اگر قابل باشم . 😘😘😘

🍃🌸 زنی که صاحب فرزند نمیشد پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.

پیامبر دعا میکند ولی وحی میرسد که او را بدون فرزند خلق کردم...

🍃🌸 زن میگوید خدا رحیم است و میرود.

سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است.زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.

🍃🌸 سال سوم پیامبر وقت زن را با کودکی در آغوش می بیند.

با تعجب از خدا میپرسد: بارالها،چگونه کودکی دارد او که بدون فرزند خلق شده بود؟!

🍃🌸 وحی میرسد:هر بار گفتم فرزندی نخواهدداشت،او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت...

🔮با دعا سرنوشت تغییر میکند🔮

🍃🌸 از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاه الهی بزنید تا در باز شود...

🔮ميان آرزوي تو و معجزه خداوند

ديواري است به نام اعتماد...

پس اگر دوست داري به آرزويت برسي

با تمام وجود به او اعتماد کن...

⚜هيچ کودکي نگران وعده بعدي غذايش نيست

زيرا به مهرباني مادرش ايمان دارد...

💬اي کاش ايماني از جنس کودکان به خدا داشته باشيم

💬رحمت خدا ممکن است

کمی تاخیر داشته باشد اما حتمی است...

آنا جان دکتر به من پروژسترون داده روزی دوتا تزریق میکنم. این آمپولا معمولا تا کی ادامه داره؟

عزیزم به شرایطت بستگی داره اما معمولا تا سه ماه اول بارداریه....

مرسي از جوابتون آنا جون و ستایش جون. لطفا بچه ها دکتر رزاقی چه روزابی هستش؟ آزمایشات کاریو تایپ و دی اف ای اسپرم و برا همسرم دکتر زنان هم می نویسه یا باید جدا بریم دکتر اورو لو ژست 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
خيلي ممنون ليلا جون ، عزيزم ان شا الله زود زود قسمت خودت خانمي ، انگار اينجا مثل خواهر شديم با هم ، ...

مامان سبحان جان، منم دقیقا همین حسو دارم ، پارسال که رفتم تو سیکل انقدر تنها بودم ولی الان خیلی خوشحالم و روحیه ام خوبه ، دیگه اصلا حس تنهایی ندارم، چون شماهارو دارم ،خواهرای عزیزم و این تاپیک که به قول آنا جون خونه ماست...❤❤❤💕💕💕🌹🌹🌹