2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684468 پست
شیرین جان ... همسر من هم اون اولا که مشکل رو متوجه شدیم خرنوب میخورد ... یه تغییراتی هم ایجاد شد ولی ...

لیلا جون عزیزم ممنونم از راهنمایی هات، طبع شوهرم سرده، خرنوب هم 2ماه دادم بهش، دیگه ندادم، خودم فکر میکنم اثر آمپول هاست، بنظرم بهش نمیسازه، چون سومین باره دکتر این آمپول ها رو تجویز میکنن و بعد آزمایش میده و می بینیم خیلی وحشتناک پایین اومده، هربار که دکتر آمپول داد گفتیم شاید اینبار تاثیر بذاره، دیگه نمیذارم بقیه آمپول ها رو بزنه، فقط قرص های ویتامین رو بهش میدم

بیمارستان بانک ملی هم فکر کنم _ر روز ویزیت میکرد ولی فکر کنم باید حضوری بری وقت بگیری. حالا با بیمار ...

آنا جون

می شه بگی برای چی درمانگاه آنکولوژ؟

مگه آنکولوژ هم به نازایی مربوط می شه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماری جون....عزیزم مبارکت باشه...به سلامتی بغلشون کنی ....  با دل خوش بزرگشون کنی ...خیلی خیلی خ ...

ممنونم ليلا جون انشالله به زودي بتاي تپلي شمارو ميبينم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
خیلی خیلی مبارکت باشه ماری جون،برا ما هم دعا کن زودتر این حس تورو تجربه کنیم ماری جون شما گفتی ک از ...

ممنونم عزيزم انشالله به زودي دامنت سبز ميشه و خوش خبري بهمون ميدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

آنا جون می شه بگی برای چی درمانگاه آنکولوژ؟ مگه آنکولوژ هم به نازایی مربوط می شه؟

عزیزم منظورم هر آنکولوژی نیست منظورم این بود ر ا ح ل ه ت و ک ل ی که تو مرکز ناباروری ابن سینا هم کار میکنه و امثالهم بود یعنی آنکولوژ یا هماتولوژی که تو زمینه سقط مکرر هم کار کرده.....

این دکتر بیمارستان بانک ملیم ویزیت میکنه.

خوب اینا با فاکتورای انعقادی که میتونه باعث سقط یا حتی منفی بشه آشنان.....

پس نگران نباش!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون عزيزم براي روز ٨ هست خانمي .

پس عزیزم بتات روز ۱۴ انتقالت میتونه بین ۱۰۰ تا ۸۰۰ نوسان کنه البته اگه فقط یه جنین در نظر بگیریم......

اگه بتای ۱۲/۵۴ مال یه جنین باشه و بعدش یکی دیگه به این جمع اضافه بشه میتونه بیشتر از اینام باشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شیرین بانو جون ... نفس جون ... اولین و مهمترین مورد در این راه داشتن صبر... بعد امید و باور به اینکه ...

ممنونم عزیزم، میدونی مساله اصلی اینه که شوهرم خییییییییییییلی خییییییییییییلی ناراحته، یه جورایی نا امید شد وقتی دکتر بهش گفت iui اصلا براتون نتیجه نمیده، تا امیدی و ناراحتی اون باعث میشه عجله کنم، میگم شاید زودتر به نتیجه برسیم و یه کم امیدوار بشه

پس عزیزم بتات روز ۱۴ انتقالت میتونه بین ۱۰۰ تا ۸۰۰ نوسان کنه البته اگه فقط یه جنین در نظر بگیریم.... ...

توكل به خدا عزيزم ، براي من روز ١٦ انتقال آزمايش نوشتن يعني ٩ مرداد ، خدا رو شكر اين سري خيلي آرومم همه چيز رو سپردم به خدا سري قبل تا روز آزمايش اصلي ٣ بار خودم رفته بودم آزمايش داده بودم ولي اين سري همون روز ميرم ، التماس دعا عزيزم . 😘😘😘😘

ممنونم عزیزم، میدونی مساله اصلی اینه که شوهرم خییییییییییییلی خییییییییییییلی ناراحته، یه جورایی نا ...

عزیزم خوب آی یو آ برا مشکل مردانه نیست بیشتر به درد کسی میخوره که فقط مشکل تخمکگذاری داره و با تحریک تخمدانش بهش کمک میکنن فقط!!!!

ممنونم عزيزم انشالله به زودي دامنت سبز ميشه و خوش خبري بهمون ميدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

ماري جون عزيزم ، خيلي خيلي مباركت باشه خانمي ، من كه ميگم يه ٤ ، ٥ تا وروجك داري . 😘😘😘😘😘 اين ٥ تا بوس براي ٥ تا وروجك .

عزیزم خوب آی یو آ برا مشکل مردانه نیست بیشتر به درد کسی میخوره که فقط مشکل تخمکگذاری داره و با تحریک ...

آخه اول گفتن کسی که تعداد و تحرک پایین داره هم iui خوبه، ولی ما که رفتیم دکتر گفت بخاطر آبنرمال بالا بهتره اصلا دنبال iui نرین و یکراست برین ivf

ماري جون عزيزم ، خيلي خيلي مباركت باشه خانمي ، من كه ميگم يه ٤ ، ٥ تا وروجك داري . 😘😘😘😘😘 اين ٥ ...

قربونت برم مامان سبحان جون براي شنيدن بتاي تپل مپلت لحظه شماري ميكنم عزيزم 🙏🏻😍🙏🏻البته من دوتا كاشتم😜😜 حالا شوهرم زنگ زده بتارو بهش گفتم ميگه پس دختره بهش ميگم الان من چه جوري اطلاع دارم به نظرت🙄🙄ميگه خوب خودت ميگي بتاي بالا احتماله دختر بودنش هست بهش ميگم اره اما خب شايد دوتا دختر باشه 😂😂😂😂

قربونت برم مامان سبحان جون براي شنيدن بتاي تپل مپلت لحظه شماري ميكنم عزيزم 🙏🏻😍🙏🏻البته من دوتا ك ...

ممنون عزيزم ، ان شا الله ، من ميخوام ديرتر برم آزمايش بدم بتام همچين خيلي تپل مپل بشه . 💕💕💕💕💕😄😄😄😄