2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
😁آخه انکولوژی بیشتر سروکارش با سرطانه،کلا آدم منفی و ترسویی هستم من.عزیزم این دکتری ک معرفی کردی چط ...

عزیزم با ابن سینا تماس بگیر ببین میتونی وقت بگیری ازش......

۲۳۵۱۹

داخلی ای که برا بخش مشاوره هست یا کلینیک سقط مکرر تماس بگیر ببین میتونی وقت بگیری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😁آخه انکولوژی بیشتر سروکارش با سرطانه،کلا آدم منفی و ترسویی هستم من.عزیزم این دکتری ک معرفی کردی چط ...

بیمارستان بانک ملی هم فکر کنم _ر روز ویزیت میکرد ولی فکر کنم باید حضوری بری وقت بگیری. حالا با بیمارستات بانک ملی تماس بگیر بگو درمانگاه آنکولوژی وصل کنن ببین میتونی وقت بگیری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ستایش جون کلی از دستت خندیدم     ولی یه نکته ای رو بهت بگم ... همیشه خوردن ویتامینا ...

لیلا جون فعلا همون فولیک ۱ میل رو ادامه میدم امگا۳ هم هفته ای بخورم فک کنم بهتر باشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

خانما دخترعمه ی من 9سال همه راهی رفت باردارنشد...ای یوای;ای وی اف...دیگه ناامیدشدتاپیازدرمانی کردب شوهرشم ویتامین وخرنوب دادب طورطبیعی حامله شد....هم خودش مشکل داشت هم شوهرش...فقط بایدخدابخاد...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
باورت نمیشه چقدر چیزای تقویتی میخوره، مغزها، عسل، ژل رویال، خرنوب، جدای ازینا قرص های ویتامین و آمپو ...

شیرین جان ... همسر من هم اون اولا که مشکل رو متوجه شدیم خرنوب میخورد ... یه تغییراتی هم ایجاد شد ولی فایده نداشت ...خیلی مشکلات ممکنه ژنتیکی باشه ... ناشناخته هستن... همسر من تمام آزمایشهای لازم... چه هورمونی و بقیه رو انجام داد... من توصیه میکنم اینهمه گرمی بهشون نده... چون حرارت بدن بالا میره و میتونه تاثیر منفی روی اسپرم داشته باشه...همینطور گه آنا جون همیشه تاکید میکنه اول باید ببینی طبع همسرت چیه.... من همسرم طبعش گرمه اصلا بهش گرمی نمیدم چون برعکس عمل میکنه... قبل رفتن پیش متخصص ناباروری مردان خرنوب دوباره گرفتیم ... اینجا خرنوب فراوونه ...ولی انگار تاثیر عکس داشت ... اونم دیگه ندادم بهش ... تصمیم گرفتیم با یه تغذیه سالم و رعایت یه سری نکات آماده بشیم برای میکرو... خداروشکر که واریکاسل نداره ..من همسرم یه عفونت داشت که اونو خداروشکر درمان کرد ... ولی مورفولوژی یه وقتایی 3 میشه یه وقتایی 2 ... کمپرس یخ رو رعایت میکنه...موبایل توی جیب شلوارش نمیذاره ...دوش گرم هم نمیگیره ... دیگه همین... شما هم به نظر من اینهمه گرمی بهش نده ... خرنوب هم حذف کن ... حرارت دشمن اسپرم ...حتی توی پروسه رشد و تولیدش هم تاثیر منفی داره ... البته بازم خودت هر جور صلاح میدونی...روحیه ات رو هم قوی کن...ایشالله مامان میشی..

شیرین بانو جون ... نفس جون ... اولین و مهمترین مورد در این راه داشتن صبر... بعد امید و باور به اینکه حتما میشه.... اگر صبر نداشته باشین اول از همه خودتونو اذیت میکنین بعد زود میخواین سیکلو شروع کنین ...وارد سیکل میشین با عجله یه سری چیزا رو بررسی نکردین .... ممکنه خدای نکرده نتیجه عکس بگیرین.... اونوقت اون ضربه خیلی بیشتر آدمو میشکنه... من دوستانه میگم ... به عنوان کسیکه حدود 5 ساله منتظرم ... بهم ثابت شده اگر برای میکرو قبلی کمی صبر میکردم انقدر ضربه نمیخوردم نه خودم نه همسرم تازه الانم ممکن بود بچه ام بغلم باشه ...یه وقتایی دو ماه دیرتر رفتن توی سیکل ممکنه آدمو 1 سال جلو بندازه و به نتیجه دلخواه برسونه.. پس با آرامش و توکل به خدا قدم بردارین ... از تجربیات بچه ها استفاده کنین تا شماها اون چیزایی که ما نمیدونستیم براتون تکرار نشه و مثل ما وقتتون هدر نشه و خیلی زود نتیجه بگیرین به امید خدا... ببخشید دخالت کردم ... واقعا دلم نمیخواد هیچکدوم از دوستان سردرگم بشن و وقتشون تلف بشه و مشکلات مارو دوباره تحربه کنن تا یاد بگیرن ..به امید خدا این راه براتون به آسونی پیش میره و با کمک خداوند زود مادر میشین ... آمین🌹🌹🌹

آنا جان و بقيه دوستان ببخشين ك اطلاعاتي ندارم ك بخوام كمك كنم  غير از دعا كردن يك همنوع خودم&n ...

مامانی طاها جون.... دعا کردن خیلی مهمه.... من خودم اعتقاد دارم دعای ماها در حق هم خیلی موثر... منم دعا کن عزیزم...ایشالله که قبوله 

🌹❤

خانما دخترعمه ی من 9سال همه راهی رفت باردارنشد...ای یوای;ای وی اف...دیگه ناامیدشدتاپیازدرمانی کردب ش ...

عزیزم درسته دختر عمتون با پیازدرمانی و خرنوب جواب گرفته اما این احتمال هست که برا کس دیگه ای برعکس عمل کنه.......

مثلا پیازدرمانی برا کسی که پرولاکتین بالا داره به هیچ وجه خوب نیست......

و خرنوبم میتونه برا بعضیا عکس عمل کنه.......

پس نمیشه اینارو به عنوان درمان قطعی برا همه اعلام کرد......

پس قبل از کوپی برداری از روش درمانی دیگران اول باید بررسی کرد دید برا ما میتونه مفید باشه یا مضره!!!!!!

شیرین بانو جون ... نفس جون ... اولین و مهمترین مورد در این راه داشتن صبر... بعد امید و باور به اینکه ...

منم با تمام وجودم با تک تک حرفهای لیلا جون موافقم.......

من شخصا اگه تجربیات الانمو که مدیون دوستانم هستم رو داشتم دو میکروی منفیو تجربه نکرده بودم و هم از نظر مالی هم روح و جسمم انقدر فرسوده نمیشد.

درسته شکر خدا نتیجه گرفتم اما میتونست این نتیجه شیرین بدون نجربه تلخ دو منفی اتفاق بیفته!!!!!!

پس خواهشا عجله نکنین!!!!!!

دیر رسیدن بهتر از افتادن تو یه دور باطل و نرسیدن هست!!!!!!!