2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست

سيندرلا جون بسلامتي و دلخوشي عزيزم انشالله فرشته هات ميان و تو اغوشت اروم ميگيرن عزيزم منتظر خبراي خوبت هستيم واي كه از خراش نگو منم يبار تو روز دوم پريودي رفتم پيش دكترم البته پارسال گرفت تو مطب خراش داد اينقدر حالم بد شد نميتونستم بلند شم و واقعا از اينكار بيزارم هيچوقت ديگه نميزارم راستش كسي باهام اينكارو بكنه خيلي رو روحيم اثر بدي گذاشته دردش وحشتنكاكه😩😩

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبید مامانهای جدید؟راستش من دیشب یک خواب خوبی دیدم کلی توی خواب ذوق کردم ولی بعد که بید ...

انشالله خوابت تعبير ميشه عزيزم و ني ني نازت به زودي مياد بغلت🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان  روند انتقال فریز چجوریه؟؟؟ آنا جون با توجه به اینکه من تو انتقال قبلی (اردیبشهت) ...

عزيزم انتقال فريز برا بعضيا با ال دي هست بعضيا ديفرلين بعضيا هم هيچي فقط روز دوم يا سوم پري ميگن بيايد سونو و بسته با ضخامت اندومتر استراديول رو شروع ميكنن و تا روز انتقال چند بار سونو ميكنن تا ضخامت اندومتر به اندازه متناسب و نرمال برسه بعدش هم چند روز قبل انتقال امپول پروستروژن رو شروع ميكنن و بعدشم كه انتقال اميدوارم ايندفعه مامان بشي عزيزم و دلت شاد بشه 🙏🏻🙏🏻

بچه ميخوام چكار وقتي  دارم رواني ميشم ازين همه فشار

خدايا قربونت ميخواستي ميدادي ديگه 

نميخواي بدي نده 

بازم شكر

زندگي نمي كنم من

همش دوا درموون

همش زندگي يواشكي

مرخصي يواشكي

از فاميل قايم كن 

هم عروسي دعوتم هم تولد و ...

همش بايد دروغ بگم

خيلي دلم شكسته

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
منتظررحمت عزیز ما نقریبا با هم بودیم شما تونستی انتقال بدی؟؟

سلام عزیزم نه 3 تا جنین داشتم فریز کردم قراره دکتر از مسافرت برگشت برم برای هیسترو و بعد انتقال انشاالله

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

افسون جون همه مثل هميم، توكل كن به خدا شما كه انتقال دادي و به اميد خدا تا چند روز ديگه نتيجه مثبت ميگيري،

اين روزهاي انتظار براي هممون سخته ولي به روزهاي خوب فكر كن عزيزم.

فكر كنم مامان شما موضوع رو ميدونه براي من كه هيچكس خبر نداره. ميگذره اين روزها انشالله نتيجه مثبت ميشه و ديگه راحت به همه ميگيم.

بچه ها من از هيچكس به اندازه منشي شركت نميترسم. دو هفته قبل انتقال موهام رو رنگ كردم حالا ديگه حسابي سفيدها زده بيرون ، نميدونم جواب ايشون رو چي بگم كه مدام همه چيزو چك ميكنه و به همه چيز كار داره😆😆😆

بچه ها من از هيچكس به اندازه منشي شركت نميترسم. دو هفته قبل انتقال موهام رو رنگ كردم حالا ديگه ...

واي من از دست همسايمون كه خيلي رفيقيم  نمي دونم كجا پناه ببرم

در ب در دنبالمه 😫😫😫

هزار بار زنگ زده يه دروغاي شاخداري گفتم

افسون جون همه مثل هميم، توكل كن به خدا شما كه انتقال دادي و به اميد خدا تا چند روز ديگه نتيجه مثبت م ...

اره من خواهرام و مادرم مي دونن

و مادرم كنارمه 

سلام به همگی...راستش یه سوال مهمممم دارم، اینجاا کسی با اس اهدا باردار نشده؟؟؟؟واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه هییییچ مرکزی این کارو درست انجام نمیدن(خیلیا کلا نه،یکی دوموردم با اس فریز!بدون مچ کردن درست شرایط).اگر سراغ دارید خواهش میکنم کمکم کنید....