2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست
بهارجون چه پشت سر هم😁معجزه خدا شامل من و شما شد و طبيعي باردار شديم چقدر انتظار كشيده بودم هزاران بار خداروشكرخدا ني نيتو حفظ كنه🙏🏻

مرسي حنا جون من ivfكردم عزيزم ولي بازم خواست و معجزه خدا بود من چهارمين انتقالم بود كه بالاخره مثبت شد

سلام 

من اي يو ايم منفي شد بعد قطع امپول سه روز بعد پريود شدم خونريزي خيلي كم در حد دو روز الان روز چهارمه و خونريزي ندارم مگه بعد اون همه قرص و امپول نبايد پريودامون سنگين تر باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهت ،،، عزیزم منم قبل آزمایش دکترم گفت اینجا همه زنا کمبود ویتامین دی دارن برای همین گفت ماهی یه دونه تا آخر عمرت بخور ،،،احتمالا اون قرص تو هم دوز مناسب و کم بوده که گفتن هفته ای یکی بخور ،،،در مورد ویزان دکترت نگفت چرا خوب نیست؟،دکتر من گفتش بالاخره یه جورایی مثل قرص جلوگیری از بارداریه،، البته تفاوت زیاد داره چون گفت مخصوص بیماری اندومتریوز این دارو، ولی روی تخمک گذاری تاثیر میذاره ، من اینو فقط تا سه ماه میخورم بعد قطع میکنم بعد میرم سراغ ال دی ،،، فقط هم برای اینکه جلوی بزرگ شدن کیستمو بگیره و اینکه داروهای تحریک تخمدان استروژن دارن کیست اندو هم کیست هورمونیه که با استروژن بزرگتر میشه خلاصه من سیکلم افتاد اکتبر ، میشه ۵ ماه دیگه واسه همین سه ماه میخورم، خودم خواستم این دارو رو بگیرم گفتم تا ۵ ماه دیگه ول کنم این هی بزرگ میشه با دکترم صحبت کردم گفت باشه، رحمت جان اگه تونستی از دکترت بپرس ، من هنوز شروع نکردم تازه باید سفارش بدم،مرسی عزیزم

خب لیلاجان اگه سیکلت 5 ماهه دیگه است که فکر کنم موردی نداشته باشه نه من میخواستم وارد سیکل بشم که دکتر بهم گفت برا شما خوب نیست من فکر کردم شما هم میخواهید وارد سیکل بشید

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلامآنا جون من 14 انتقال جوابم منفی بود و روز 17 پریود شدم تا 7 روز کامل پاک شدم ولی دو روز بعدشم رفتم پیاده روی کمر درد گرفتم و دیدم لباس زیرم پنج شیش تا لک قهوه ای افتاده، دوباره پاک شدم دو روز بعد مجددا یه خورده تحرک داشتم با کمردرد دوباره لک قهوه ای داشتم ،طبیعیه؟؟چکار کنم؟؟

مونیکا جون فکر نکنم جای نگرانی باشه......

عزیزم بهتره با دکترت مطرح کنی اما فکر نکنم چیز مهمی باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگي منم بالاخره ديروز رفتم سونو و جنين و قلبش ديده شدن ان شالله اين لحظه رو همه اونايي كه منتظرن هرچه زودتر بهش برسن

عزیزم خدارو صدهزار مرتبه شکر......

ایشالله به سلامتی بغلش کنی و شاهد بزرگ شدناش باشین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزيزمدو سه روز پيش كه نوبت سونوي قلب داشتم كلي استرس گرفته بودم رفتم سونو صداي قلب كوچيكش رو شنيدم واي كه چه حس خوبي بود از خدا ميخوام قسمت همه منتظرا اين لحظه رو به زودي ببينند😍 من وارد هفته ٩ و ماه سوم بارداري شدم خداروشكر، الحمدلله همه چيز خوب حالت تهوع كم شده و از اول هم لكه بيني نداشتم. از خدا ميخوام روزي همه منتظرا كنه الهي امين🙏🏻

حناگلی جون عزیزم خدارو شکر......

عزیزم چقدر خوشحالم که امروز کلی خبر خوب خوب گرفتم......

ایشالله صحیح و سالم این معجزه شیرینو بغل کنی.....

سلام من اي يو ايم منفي شد بعد قطع امپول سه روز بعد پريود شدم خونريزي خيلي كم در حد دو روز الان روز چهارمه و خونريزي ندارم مگه بعد اون همه قرص و امپول نبايد پريودامون سنگين تر باشه؟

عسلک جون اکثر دوستان پریودای کم حجم داشتن......

من خودم که یه رور بیشتر پریود نمیشدم بعد این قصه ها......

عزیزم اما بودن تک و توک کسایی که حجم بالای خونریزی داشتن اما معمولا کم بوده.....

پس نگران نباش......

ایشالله به زودی مامان میشی همه این جزئیات  سختی راه فراموشت میشه.....

سلام به مانای قدیم و جدید 

بیش از یک سال خواننده خاموش بودن تا اینکه سایت عوض شد تونستم وارد بشم

سه بار منفی انتقالم منفی شد البته اخرین بار بتا بالا نرفت 

بخوام دوباره شروع کنم چه پیشنهادی دارید؟ 

ادعونی استجب لکم

سلام به همگی دوستان

مدت ها بود حرفی واسه گفتن نداشتم..اما امروز بعد دومین انتقال منفی دوباره دلم شکست...دیگه باور نمیکردم بعد لاپاراسکوپی و میومکتومی سر و کله این اندومتریوز سمج پیدا بشه..

آنا جون امروز ویزیت شدم با دکتر پادمهر..اگه یادتون باشه دکتر رزاقی گفتن باید لوله ها برداشته بشه(بی زحمت یه نگاه بندازید به امضا واسه یادآوری ممنون ) امروز رفتم ویزیت شم که مثلا نوبت سالپنژکتومی بدن اما متاسفانه گفتن که دوباره درگیر شده لگن و شاید روده و...چون بعد عمل باردار نشدم دوباره برگشته و باید جراحی بشم..اصلا نمیدونم چه کنم فقط لوله حدف بشه یا دوباره لاپارا بشم ای خداااا...نکنه دوباره ای وی اف کنم منفی بشه بدون عمل..واقعا تصمیم گیری سخت شده واسم نیاز به همفکری دارم دوستان خوبم..

آنا جون و هر کدوم از دوستان که نظری دارید ممنون میشم بگید..من چکار کنم گرفتار دور باطل شدم..

فقط نمیدونم اگه بخوام جراحی بشم دوباره دکتر پادمهر خودشون عمل میکنن..ایرادی نداره یا فقط تشخیص  شون خوبه...انا جون اخه فک نکنم دکتر خزعلی ایران باشن و انقد ناراحت بودم یادم رفت بپرسم که عمل رو کدوم دکتر انجام میدن..یا اینکه باید خودم پیشنهاد بدم که مثلا میخوام با دکتر خزعلی باشه 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنونم آناجون از اين همه لطف و محبتت هميشه براي همه ي ما دلگرمي بودين😍🌹

فدات عزیزم......

سلام به مانای قدیم و جدید بیش از یک سال خواننده خاموش بودن تا اینکه سایت عوض شد تونستم وارد بشم سه بار منفی انتقالم منفی شد البته اخرین بار بتا بالا نرفت بخوام دوباره شروع کنم چه پیشنهادی دارید؟

دماوند جان به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله جشن مامان شدنت......

عزیزم تو این سه بار منفی چیارو بررسی کردن واست؟

فقط سه بار یه مسیرو واست تکرار کردن؟

عزیزم اگه بررسیهای تکمیلیو انجام ندادی حتما اقدام کن.....

آزهای تکمیلیو حتما انجام بده.....

بعید نیست مشکل ایمنی یا انعقادس داشته باشی چون یه بتای + داشتی که بالا نرفته.....

ایشالله مانع هر چیه سریعتر خودشو نشون میده و راحت از سر راه مادر شدنت کنار میره.....

برات آزهای تکمیلیو میذارم.....

سلام به همگی دوستانمدت ها بود حرفی واسه گفتن نداشتم..اما امروز بعد دومین انتقال منفی دوباره دلم شکست...دیگه باور نمیکردم بعد لاپاراسکوپی و میومکتومی سر و کله این اندومتریوز سمج پیدا بشه..آنا جون امروز ویزیت شدم با دکتر پادمهر..اگه یادتون باشه دکتر رزاقی گفتن باید لوله ها برداشته بشه(بی زحمت یه نگاه بندازید به امضا واسه یادآوری ممنون ) امروز رفتم ویزیت شم که مثلا نوبت سالپنژکتومی بدن اما متاسفانه گفتن که دوباره درگیر شده لگن و شاید روده و...چون بعد عمل باردار نشدم دوباره برگشته و باید جراحی بشم..اصلا نمیدونم چه کنم فقط لوله حدف بشه یا دوباره لاپارا بشم ای خداااا...نکنه دوباره ای وی اف کنم منفی بشه بدون عمل..واقعا تصمیم گیری سخت شده واسم نیاز به همفکری دارم دوستان خوبم..آنا جون و هر کدوم از دوستان که نظری دارید ممنون میشم بگید..من چکار کنم گرفتار دور باطل شدم..فقط نمیدونم اگه بخوام جراحی بشم دوباره دکتر پادمهر خودشون عمل میکنن..ایرادی نداره یا فقط تشخیص  شون خوبه...انا جون اخه فک نکنم دکتر خزعلی ایران باشن و انقد ناراحت بودم یادم رفت بپرسم که عمل رو کدوم دکتر انجام میدن..یا اینکه باید خودم پیشنهاد بدم که مثلا میخوام با دکتر خزعلی باشه

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

یعنی بعد عملت تحت مراقبت نبودی؟

من حتی بعد زایمانمم تحت کنترلم که آندومتریوزم برنگرده و هر ۶ ماه باید برا کنترل برم.....

خیلی ناراحت شدم که میگی آندومتریوزت برگشته......

عزیزم میدونم گفتنش سخته اما من جای تو بودم درمان میکردم بعد برا انتقال اقدام میکردم......

عزیزم بابت عملتم من فقط خزعلیو توصیه میتونم بکنم چون عمل با ایشونو تجربه کردم.....

این به این معنی نیست دکترای دیگه رو قبول ندارم فقط چون تجربه ای ندارم نمیتونم چیزی بگم.....

به نظرم یه پرس و جو کن ببین دکتر خزعلی کی میان ایران و آیا بازم لیست عمل دارن یا نه......

دکتر عاصف جاهم یکی از دوستان قراربود باهاش عمل کنه الان حضور ذهن ندارم.....

اگه بیاد اطلاعاتی داشته باشه در اختیارت میذاره.....

عزیزم فقط این دفعه حواست باشه اگه بین لاپرا و انتقالت فاصله افتاد تحت کنترل باشی......

من فعلا دارم ویزان مصرف میکنم.....

یه بلستر دیگه هم تموم بشه سه ماه بعدش باید برا کنترل برم.....

پس کنترل خودش آیتم مهمیه برا ما آندومتریوزیا!!!!