2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
عزیزم ویزان بود......Vissanهر بلسترش که ۲۸ تایی هست با قیمت اینجا ۱۷۴هزار تومن بود....

مرسی آنا جون ...دکتر به منم همین قرص رو داده .... میگن قرص جدیدیه که خیلی خوب ...اتفاقا اینجا هم گرون .... 

سلام به همه مامانا و منتظرامن مدتها خواننده خاموش شده بودم و با شادياتون شاد شدم و با غصه هاتون غصه دار اميدوارم روزي برسه كه هيچ زني منتظر مادر شدن نباشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻انا جون و بقيه دوستان هر كي ميدونه اين سوال منو جواب بده راستش يكي از دوستانم به تازگي انتقال داشته هفته پيش هم بي بي هم ازمايشش تو دهم انتقالش مثبت ميشه امروز بشدت خونريزي ميكنه و لخته هم دفع ميكنه ولي هيچ دردي نه تو كمر نه زير دل نداره و شديد گريه ميكنه و نا اميد شده من خيلي بهش گفتم كه احتمال زياد هماتوم داري و فقط بايد استراحت كني تا فردا اما بازم اگه نظره خاصي داريد كه باعث راهنماييش ميشه ممنون ميشم البته پيام خودشم ميزارم براتون

عزیزم منم باهات موافقم و به احتمال زیاد هماتوم داره و ایشالله به سلامتی بارداریش ختم به خیر میشه.....

ایشالله خودتم خیلی زود مامان میشی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته قبل دوشنبه روز 10 انتقال بتا 61.روز 12 تکرار کردم. 177.از 12 ام لکه بینی خیلی کم داشتم.امروز 18 انتقال یوهو خونریزی شدید کردم با لخته و همینطور جاری هستشداروهام شیاف 2 تا. سلکسان. استرادیول 8 میل اينم پيام خودش👆👆👆

عزیزم احتمالا باید سلکسانشو براش قطع کنن....

بگو حتما با دکترش تماس بگیره.....

ضمنا احتمالا پروژسترونشم بیشتر کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه من شکمم هنوز تورم و درد داره. خیلی میترسم:(مرسی از دلداریت مهربوون

آرزو جون مگه شماره تماس خانوم دکترو نداری؟

تماس بگیر ازش بپرس اینطوری خیالت راحت میشه.....

ولی نگران نباش کلا ماهی یه تزریقه.....

به ته قصه شیرین مادر شدنت فکر کنی هر دردی واست قابل تحمله......

عزیزم دردش هر چقدرم زیاد باشه به درد پروژسترونای پشت سر هم و روزانه نمیرسه پس با خیال راحت بزن و بگو خدایا به یاری خودت ایشالله یه قدم دیگه به مامان شدن نزدیک شدم......

مرسی آنا جون ...دکتر به منم همین قرص رو داده .... میگن قرص جدیدیه که خیلی خوب ...اتفاقا اینجا هم گرون ....

آره لیلا جون جدیده و گرون......

البته زولادکسم گرون بود و اون موقع فکر کنم دونه ای ۲۵۰ بود.....

اما ظاهرا این قرصه عوارضش کمتره چون برا من حین شیردهی تجویز کرد و تاکید کردن ایرادی نداره.....

خلاصه پناه بر خدا ایشالله که بهترینا در انتظار تک تکمونه.....

کلا یه سر سوزنه و کلفته شدیید. محتوی ش توخوده همون سرنگشه. دیگه خدا بخیر کنه. باید رو همین شکم دردناکم بزنم ظاهرا

آرزو جون من این آمپولو نزدم ولی پارسال یه پروژسترون داشتم که باید زیر جلدی میزدم در واقع نوشته بود بهتر عضلانی بزنی ولی به من گفتن بزن به شکمت ... ولی دکترم گفت با اون سرنگ ضخیم دارو رو بکش بیرون بعد سر سوزن نازک خریدم ...سرشو عوض میکردم با اون سوزن نازک و کوتاه تزریق میکردم گقتم شاید تجربه من به دردت بخوره

سلام

آنا جون من 14 انتقال جوابم منفی بود و روز 17 پریود شدم تا 7 روز کامل پاک شدم ولی دو روز بعدشم رفتم پیاده روی کمر درد گرفتم و دیدم لباس زیرم پنج شیش تا لک قهوه ای افتاده، دوباره پاک شدم دو روز بعد مجددا یه خورده تحرک داشتم با کمردرد دوباره لک قهوه ای داشتم ،طبیعیه؟؟چکار کنم؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
مرضیه جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....ایشالله به زودی جشن مادر شدنتو بگیریم.....عزیزم به نظرم فقط به عکس رنگی و آزهای هورمونی معمولی اکتفا نکنین.....اینکه بارداری پوچ داشتی احتمالا علتی پشتش هست......اولا آیا همسرت تو مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟خودت بررسیهای ایمنی و انعقادیو انجام دادی؟ایشالله مشکل هر چبه خودشو نشون بده.....بلاتکلیفی واقعا خیلی سخته.....

ممنونم عزیزم تمام ازمایشها رو سال ۹۱ انجام دادم شوهرمم یکم ضعیفه خودمم غلظت خون داشتم

امضاء خدا پای آرزوهایتان🙏❤
رحمت جان این دارویی که من ماهی یکبار باید بخورم .... ببین توی بروشورش هم تاکید کرده مسمویت با ویتامین دی خطرناک ولی این دوز ماهی یکبار ایرادی نداره ظبق گفته دکترم ببخشید عکسا چپکیه والا هرکار کردم صاف نمیفته

سلام لیلا گلی دستت درد نکنه زحمت کشیدی عزیزم راستش من آخر سال 94 آزمایش دادم توی رنج نرمال بودم ولی چند ماه پیش یک دکتر دیگه بهم گفت توی ایران زنها همه کمبود ویتامین دی دارند و هفته یک قرص بخور البته دزش یادم نیست منم یک مدت خوردم ولی خب به نظر خودمم برم یک آزمایش بدم 

لیلا جان من به دکترم قرص ویزان را گفتم ولی گفت برای شما که فعلا میخوای میکرو کنی خوب نیست

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
دوستان کمککسی هست امپول زولادکس زده باشه؟ چرا اینقدر سوزنش درشته. آنا جون چیزی میدونی؟ برای من بعد از عملم اینو دادن

آرزو جام شما اندومتریوز داشتی که عمل کردی؟ کی عملت کرد؟راضی بودی؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام لیلا گلی دستت درد نکنه زحمت کشیدی عزیزم راستش من آخر سال 94 آزمایش دادم توی رنج نرمال بودم ولی چند ماه پیش یک دکتر دیگه بهم گفت توی ایران زنها همه کمبود ویتامین دی دارند و هفته یک قرص بخور البته دزش یادم نیست منم یک مدت خوردم ولی خب به نظر خودمم برم یک آزمایش بدم لیلا جان من به دکترم قرص ویزان را گفتم ولی گفت برای شما که فعلا میخوای میکرو کنی خوب نیست

سلام به روی ماهت ،،، عزیزم منم قبل آزمایش دکترم گفت اینجا همه زنا کمبود ویتامین دی دارن برای همین گفت ماهی یه دونه تا آخر عمرت بخور ،،،احتمالا اون قرص تو هم دوز مناسب و کم بوده که گفتن هفته ای یکی بخور ،،،

در مورد ویزان 

دکترت نگفت چرا خوب نیست؟،دکتر من گفتش بالاخره یه جورایی مثل قرص جلوگیری از بارداریه،، البته تفاوت زیاد داره چون گفت مخصوص بیماری اندومتریوز این دارو، ولی روی تخمک گذاری تاثیر میذاره ، من اینو فقط تا سه ماه میخورم بعد قطع میکنم بعد میرم سراغ ال دی ،،، فقط هم برای اینکه جلوی بزرگ شدن کیستمو بگیره و اینکه داروهای تحریک تخمدان استروژن دارن کیست اندو هم کیست هورمونیه که با استروژن بزرگتر میشه خلاصه من سیکلم افتاد اکتبر ، میشه ۵ ماه دیگه واسه همین سه ماه میخورم، خودم خواستم این دارو رو بگیرم گفتم تا ۵ ماه دیگه ول کنم این هی بزرگ میشه با دکترم صحبت کردم گفت باشه، 

رحمت جان اگه تونستی از دکترت بپرس ، من هنوز شروع نکردم تازه باید سفارش بدم،مرسی عزیزم

سلام دوستان عزيزم

دو سه روز پيش كه نوبت سونوي قلب داشتم كلي استرس گرفته بودم 

رفتم سونو صداي قلب كوچيكش رو شنيدم واي كه چه حس خوبي بود از خدا ميخوام قسمت همه منتظرا اين لحظه رو به زودي ببينند😍 من وارد هفته ٩ و ماه سوم بارداري شدم خداروشكر، الحمدلله همه چيز خوب حالت تهوع كم شده و از اول هم لكه بيني نداشتم. از خدا ميخوام روزي همه منتظرا كنه الهي امين🙏🏻