2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام به دوستان عزیزم و تورک آنای عزیز که همچنان همراه هستن

آیسودا جان دوباره تلاش کن با اراده قوی تر..من این همه مشکلات دارم و گریه میکنم اما از خدا میخوام بهم نیرویی بده که بتونم ادامه بدم و کم نیارم.

من دارم روزهای نقاهت بعد عمل رو میگذرونم.خیلی سخت بود با اینکه لاپارا میومکتومی بود اما خیلی اذیت شدم..و کلی هم خسته ام روحی و جسمی..دو تا عمل به فاصله چند ماه و ای وی اف ناموفق رمقی واسم نذاشته..دوتا فیبروم داشتم که یکی کاملا داخل رحم بود..تا سه چهار ماه باید استراحت کنم.التماس دعا دارم عزیزان

AVA جان انشالا به سلامتی این روزها رو سپری کنی و به دلت بچسبن نه ماه.همون کارهای سبک روزانه رو انجام بده ولی سعی کن پیاده روی آرام رو حتما داشته باشی چون باعث خونرسانی بیشتر میشه..فک نکنم مانعی واسه بیرون رفتن داشته باشی مگه اینکه پزشک منع کرده باشه..فکرت رو مشغول کن جدول حل کن تی وی تماشا کن مطالعه متفرقه داشته باش...تاثیر ذهن آزاد و مثبت رو دست کم نگیر..موفق باشی
🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنون ژینو جان همچنین. ایشالا 4روز دیگه با خبر خوب بیای .
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارکیده جون منم اولین میکروم با وجود ذخیره پایین سینافکت داشتم و نمیذاشت فولیوکلام رشد کنن..... حتی دز داروهام نسبتا بالا بود..... یعنی روزی ۳ تا فوستیمون و ۴ تا مونتروپین.... ولی دریغ از یه عکس العمل..... حتی اولین سونو که رفتم خودم بهشون قبل سونو گفتم فکر کنم هیچ اثری نداشته چون اصلا حس تیر کشیدن نداشتم.... بعد سونوی اول و دیدن اوضاعم سینافکت رو کلا حذف کردن تازه بعد حذف سینافکت با یکی دو روز تزریق تیرکشیدنام شروع شدن.... من حس میکنم برات سینافکت رو باید حذف میکردن.... یعنی سیکلت فکر کنم بدون سینافکت و با ستروتاید بهتر جواب میداد..... برا من که دیگه بعد میکروی اول کلا تو میکروی دوم و سوم سینافکت نداشتم و سیکلم کوتاه از نوع آنتاگونیست بود و مهار کنندم ستروتاید بود.... منا جون فوستیمون و گونال و ..... تو یه دسته هستن فقط نامهای تجاری متفاوت و شرکتای سازندشون متفاوته..... منوگان و مریونال و منوتروپین و منوپور و ..... هم یه دسته هستن و فقط نامها و شرکتهای سازنده شون متفاوته..... الان دقیقا حضور ذهن ندارم اما یکیش فکر کنم رو هورمون اف اس هاش کار میکرد و یکی دیگه الان یادم نیست..... یعنی با عملکرد رو دو رده از هورموناست.... پس کلا دو دستن و غیر از اینکه کدوم دسته مناسبه اسامی هر دسته فقط به خاطر تفاوت شرکت سازنده متفاوتن وگرنه اختلاف خاصی ندارن.... برا بعضیا از دسته گونال انتخاب میشه برا بعضیا از دسته مریونال و برا بعضیام مثل من از هر دو دسته!!!!! این انتهاب به پروتکل و آزهای هورمونی بستگی داره!!!! آوا جون به سلامتی عزیزم.... در حد معقول به شرط خسته نشد هر کاری دوست داری انجام بده..... حتی بیرون رفتن و پیاده روی سبک و .... اما خوب هوا گرمه شاید بیرون اذیت بشی.... مایعاتم زیاد بخور..... آتریسا جون میدونم خیلی سخته کلی تلاش تهش منفی باشه اما ایشالله الان که یه سری درمانارم انجام دادی لطف خدا شامل حالت میشه و معجزه خدا رو تجربه میکنی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سینافکت فبل که امپولای تحریک تخمکم شذوع بشه50واحد بود ولی بعد که شروع شد شده15واحد صبحامیزنم
من تیرکشیدنو حس نمیکنم ولی دکتر گفت سینافکتو ادامه بده من نمیدونم سینافکت چ نقشی داره
فوستیمونم حذف کردبجاش گنادوپین دادکه قویتره
آنای عزیز نمیدونم تا چهارشنبه وضعیتم بهتر میشه یا نه ولی من چشم آب نمیخورره
الان4تاپودر2آب مریونال دارم عصرا
4ویالم گنادوپین صبحا دور ناف

من از جنوب میام تهران با هزار امید
لطفا دعام کنید
انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
منا جون والا چی بگم.... مطمئنا دکترت یه چیزی میدونه که برات این پروتکل رو در نظر گرفته..... من طبق تجربه خودم کخ ذخیرم پایینه و برام سیکل کوتاه اونم از نوع آنتا جواب داده گفتم..... منا جون عزیزم به هر حال دارهای هورمونین.... احتمال داره دردات برا آمپول باشه.... ارکیده جون عزیزم با این اوصاف پس ماه قبلش سینافکتت شروع شده یعتی سیکلت بلند بوده.... ارکیده جون سینافکت مهار کننده هستش.... یعنی تحریک تخمکگذاریو کنترل میکنه!!!!! خلاصع دکترا خیلی چیزا رو در نظر میگیرن که ما بهش اشراف نداریم.... حتما طبق تشخیصشون باید این پروتکل رو میداشتی.... نگران نباش.... ولی موقع سونوی مجدد بگو که تیرکشیدنو حس نمیکنی و ....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان اوا جون خوبی ایندفعه ایشالله مامان بشی.بفکرت بودم خوش خبر باشی و خبر مامان شدنتو بدی. من اصلا نت و استراحت مطلق و نسبی رو رعایت نکردم و هفته گذشته کلی خوش گذروندم .امروز هم با پرواز برگشتم خونه. انا جون دوس دارم این روزا بی بی چک بذارم الان با احتساب روز انتقال الان روز هشتمم اما سه روز پیش امپول هاش سی جی داشتم به نظرت تا چند روز اثرش هست ؟
الهی و ربی من لی غیرک.
ممنون ستاره جون.همچنین برای شما
خوشبگزرون و مراقب خودت هم باش
از دیدنت خوشحال شدم
.ستاره جون امروز هفتمین روزانتقالمونه یا هشت?برای من بیست هفتم ازمایش نوشته
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
سلام خانومهای میکرو که پیش دکتر طرازی میکرو میکنن میخواستم ببینم قبل از اینکه ببره تو سیکل عمل هیستروسکوپی یا عمل لاپراسکوپی انجام میده یا نه و اگر انجام بده چه مدت قبل از سیکل و روز چندم پری؟