2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان آنا جون خیلی ممنون ازت ایشالا صحیح و سالم گل دخترت رو بغل بگیری عزیزم من دوران مجردی کمی درد قاعدگی داشتم که با یه مسکن دردم ساکت میشد که از چند تا دکتر پرسیدم گفتن ازدواج کنی دردت کمتر میشه من روز اول پریودی یه کمر درد جزئی دارم که حتی مسکن هم نمی نخورم میشه گفت نامحسوسه ....... زمانی که عمل لاپارا شدم دکترم چیزی راجب آندومتریوز نگفت فقط کیستم رو برداشتن که گفتن ساده بوده ( پارااوراین ) اگه اشتباه نکنم که فرستادن پاتولوژی که جوابشم چیزی نبود گفتن مشکلی نداره و چسبندگی لوله داشتم اونم انتهای لولم ، که بازش کردن ولی هیچ وقت از اندو حرفی نزد..... صد در صد حفره شکمم رو دیده اگه چسبندگی داشته تو پرونده می نوشت و ثبتشون می کرد ... حتما می رم پیش دکتر پادمهر و معاینه می کنم فقط اینکه آنا جون میشه بگی به چه صورت معاینه می کنه که متوجه میشه یعد از این همه بلایی که سرم اومده هنوز پوستم کلفت نشده یه خورده می ترسم .... در مورد تخمک هم می نمی دونم تخمکم کیفیت داره یا نه ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون من از 12 تا تخمکی که ازم گرفتن 7 تاش بلاست شدن اگه کیفیت نداشتن فکر نمی کنم به مرحله بلاست می رسیدن... نگرانیم از اینکه که آندومتریوز هم نداشته باشم و نمی دونم باید چیکار کنم آخه علتش چی می تونه باشه منکه رحمم هیچ مشکلی نداره بهش فکر می کنم می خوام دیوونه شم توکل به خدا............... فقط یه چند روزیه پهلوی سمت چیم درد میکنه می ترسم کلیه هام به خاطر داروهایی که وارد بدنم شده آسیب دیده باشه کسی بوده این مشکل رو موقتی داشته که خود به خود رفع شده باشه ؟؟ اگه دردش نیفته باید برم دکتر ... ببخشید از اینکه طولانی شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جون عزیزم خیلی اطلاعات ندارم اما فقط میدونم چسبندگی یه علتی داره و سکی از علتهای چشبندگی میتونه آندومتریوز باشه..... نمیدونم اون فیلمایی که راجب آندومتریوز تو کانال گذاشتمو دیدی یا نه... ییکیش چسبندگی تو تخمدانو خیلی خوب نشون میداد.... عزیزم ایشالله مشکلت هر چیه به زودی خودشو نشون میده..... راجب معاینه والله دقیقا نفهمیدم چیکار کرد.... اما خوب واژینال که دستشو برده بود داخل اما نمیدونم مقعدیم کاری کرد یا نه اما درد مقعدی شدیدی بهم وارد شد.... عزیزم هر چی باشه در حد چند ثانیه هست.... عوضش تکلیفت مشخص میشه..... سونوی کلیه و دکتر نصرم میفرستدت..... ایشالله اگه مشکلی بود بلافاصله رو بشه..... توکلت به خدا باشه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آوارجان ممنون بابت شماره تماس پاسخ به مسایل شرعی خیلی به دردم خورد، خدا خیرت بده راستی ما هم مثل شما سر نمونه دادن مشکل داریم همسرم خیلی حساسه اصلا راضی نمیشه به تنهایی و میگه نمیتونم کار حرام انجام بدم واسه بچه دار شدن، اینجا هم آزمایشگاهش جوری نیست همراه همسرم برم واقعا موندیم اینم معضلیه واقعاا
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...
سلام دوستان و آنای عزیز من جز کاربرای فعال نبودم ولی گاهی اومدم تو جمعتون،دنبال دکتر ارلوژ بودم برای مشکل همسرم اون زمان من حدود 5 سال نازایی داشتم با سابقه 1 سقط ،همسرم تعداد و تحرک اسپرمش مشکل داشت و عمل واریکوسل هم انجام داد و فقط نتیجه اش یه حاملگی همراه با سقط بود پارسال 2بار ای یو ای شدم و هردو منفی خداروشکر آذر پارسال مراجعه کردم به دو تا ارولوژ معروف دکتر نوروزی که درجا با دیدن جوابها فقط گفتن میکرو و به هیچ عنوان گفتن اقدام طبیعی بی نتیجه اس فردای همون روز پیش دکتر لهراسبی رفتم ولی ایشون نظرشون کاملا برعکس بود و گفتن با دارو میتونن درمان کنن و به بارداری طبیعی امیدوارم باشم،حتی با یه حالت اطمینان و امید بهم گفتن نوروز حامله میشم داروهاشون 2 ماهه بود و همسرم از اول دی شروع به مصرف کردن،کل دی و بهمن دارو مصرف شد و باید اسفند مجدد آزمایش میدادن تا با نتیجه مجدد پیش ایشون بریم من موعدم 4 اسفند بود،و خداروشکر قبل اینکه همسرم حتی بره آزمایش بده من بیبی چکم مثبت شد و بعد آزمایش بتا مثبت و 2 روز قبل عید قلب کوچیکشو دیدم و با لطف خدا و راهنمایی دکتر من امسال با فندق تو دلم کنار سفره هفت سین بودم بعد 5 سال انتظار الان حدودا 4/5 ماهه هستم ولی جنسیت ندیدم هفته اینده سونو انومالی دارم ریسک غربالم بالا بود و مجبور شدم امینوسنتز کنم ولی شکر خدا نتیجه اش بدون مشکل بود،تا الان که خدا حافظ و پشتیبان منو فندقم بوده برا همتون بارداری بی خطری ارزو میکنم امیدوارم از ماه رمضان دست خالی بیرون نرید توکل کنید و اعتماد که خدا واقعا ما رو میبینه و صدامونو میشنوه
یه غرور یخی یه ستاره ی سرد/یه شب از همه چی به خدا گله کرد/یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد/دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد..........
ممنون آنا جان..سعیم و میکنم این سری با ارامش بریم برای نمونه دادن.
خواهشمیکنم کتی جان کاری نکردم.من همیشه سوالام از این شماره میپرسم.همسرم خیلی خیلی حساسه روی این مسعله.هر چند که اصلا هم ادم مذهبی نیس.
ارامش جون بسلامتی عزیزم.مبارک باشه ایشالا بسلامتی فارق میشی.به نظرم دکتر نوروزی اسم در کرده خیلی سرش شلوغه مطبش درهمه. بیشتر بیمارانه کنسری داره و پیرمردا
.پارسال شوهرم بیمارشون بود رفتیم برای معاینه واریکوسل. گفت فقط عمل...درصورتی که خیلی اشتباه بود توی این یک سال هیچ بهبودی در اسپرمش نداشت.وبعد اینجا متوجه شدم به خاطر سن همسرم( 35 سالشه) عمل اصلا موثر نبودده
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
نفس جون شکر خدا عزیزم.... خدا فندقت رو صحیح و سالم بذاره بغلت....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من اوایل اردیبهشت ماه رفتم بیمارستان مهر تحت نظر خانم دکتر فدائیان و از من 12 تا تخمک گرفتن ولی بخاطر کم بودن اسپرم همسرم 4تا جنین تشکیل شد ولی دکترم گفت برو دو ماه پریود شی بعد پریود ماه دوم روز 15الی 20 بیا دارو بدم واسه انتقال ، عقیدش اینه هورمونای تخمک گیری از بدن بره بدن حالت نرمال بگیره بعد انتقال بده جنینارو ، حالا قراره 29 خرداد برم واسه انتقال ، بیمارستان رویان که دو بار انتقال جنین دادم و منفی شد و حالم گرفته شد خوشحالم از مادر شدن خیلیاتون و امیدوارم بقیه مادر بشین ممنون از ترک آنا جون بخاطر با صبر جواب دادن به همه دوستان
همیشه در لبه پرتگاه به خداونداعتماد کن.....یاتورا از پشت میگیرد ویا به تو پرواز کردن می آموزد...
مهدیه جونم منم خعلی وقتا دلم میشکنه از رفتار مردم ک تاادم میبینن میگن حامله نیستی.... یکی نیست بهشون بگه چ ربطی ب اونا داره.... میخام کلشونو بکنم... درکت میکنم خعلی سخته.... بنظرم مقصر شوهرته ک حرفی نزده آرام جان کی قراره بره برنامه ماه عسل.... انشاله بااین کار حدااقل ی دردی درمون شه تا خیالمون راحت شه...منک چن ماهه پول جم کردم تازه پول پانکچر م جور شده بقیه چی گگگگگگگ
بلاخره اونی ک باید میاد و...