2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
میل کردم انا جون اگه زحمتشو بکشی ممنون میشم
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
من سیکلم کوتاهه دکتر گفت اصلا ال دی نیاز نداری گفت برا همه ال دی تجویز نمیکنیم فقط وقتی پری شدی روز یکم تا سوم بیا سونو بشی تا امپولاتو شروع کنیم که بعدشم پانکچر شم و انتقال
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها طرازی امروز هست؟ زنگ بزنم نوبت بگیرم؟😢
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
ممنون عزیزم
من از دیروز سردرد دارم حتی از شدت سردرد دیشب مدام از خواب بیدار شدم صبح دیگه مجبور شدم استامینوفن خوردم صبح ها هم معده م میسوزه و یه چیز که میخورم خوب میشه ولی اونقدر زیاده که 6 صبح بیدارم میکنه این علایم الان 3 روزه دارم امروز روز 11 انتقالمه نمیدوگم از عوارض داروهاس یا علایم بارداری ولی بی بی امروز هم منفی بود کسی چیزی میدونه از روز چهارم بعد انتقال هم درد پری اونم خیلی کم و گه گاه و درد سینه دارم
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن
شمارش گلبولهای سفید در منی wbc: به طور طبیعی نباید هیچ گلبول سفید و یا باکتری در مایع منی وجود داشته باشد. حضور باکتری و یا تعداد زیادی از گلبولهای سفید خون میتواند از علائم وجود عفونت باشد. برخی از شرایط خاص نیز میتوانند با کاهش تعداد اسپرم ارتباط داشته باشند. این شرایط و بیماریها شامل موارد زیر میباشند: - عفونت بیضه - واریکوسل - سندرم Klinefelter - پرتو درمانی بیضه ها - بیماریهایی که باعث آتروفی بیضه ها میشوند. در نهایت اگر تعداد اسپرم کم باشد و یا درصد بالایی از آنها غیرطبیعی باشند، نیاز به انجام تستهای تکمیلی برای تایید است. این تستها شامل اندازه گیری سطوح هورمونی نظیر تستوسترون، هورمون FSH، LH یا پرولاکتین است. در برخی موارد ممکن است نمونه برداری کوچک (بایوپسی) از بافت بیضه نیاز باشد.
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان... تورک آنا جون یه تشکر مخصوص و ویژه ازت دازم بابت این تایپیک و اطلاعات مفید که در اختیار همه میگذاری و وقت میگذاری جواب میدی ... خدا خیرت بده .... من رفتم لیست آزمایشای ایمنی رو که گذاشته بودی دیدم.... اونا رو قبل میکرو انجام دادم.... آزمایش ca 125 هم داده بودم.... اندومتریوز ندارم خداروشکر... فقط توی آزمایش ایمنی یه جا نوشته مشکوک .... ولی چیری بهم نگفتن .... حالا میخوام برم از دکترم بپرسم جریان چیه....
بهار جون آزمایشگاش فرق داره عزیزم.... چون کریوتایپ رو باید بالا ژنوم انجام بدین!!!!! یعنی مجبوری تو نسخه جدا انجامش بدی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دلارا جون عزیزم نگران نباش ایشالله که از علایم مامان شدنته.... بهار جون جهشهای ژنی رو هم پایین نیلو انجام میدی.... فقط کاریوتایپ رو میری طبقه ۴ آزمایشگاه ژنوم.... لیلا جون فدات بشم هزیزم کاری نمیکنم.... این تاپیک با حضور ضما دوستانه که معنی پیدا میکنه.... لیلا جون پس خدارو شکر آزارو دادی.... پس ببین قضیه ایمنیت چی بوده.... ایشالله که این دفعه دیگه مامانی.... عسلک جون عزیزم تا حد توانم جواب ایمیلت رو دادم.....
یک دنیا سپاس و ممنون انا جون خیلی لطف کردی ایشالا دختر گلتو سالم بغل بگیری و هر چی از خدا می خوای بهت بده انا جون چندتا سوال دیگه دارم، یکی اینکه این ژن غلظت خون خطرناکه؟ دوم اینکه تو کدوم قسمت جواب ازمایشمو میتونم بخونم؟