2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه جان میدونم دوری از خانواده سخته اما ان شاء ا... با اومدن نینی اون قدر سرت شلوغ میشه که نگو مامی پرهام بتای اولت چند بود گلم؟
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامی پرهام جان نگران نباش ان شاء ا... همه چیز اکیه عزیزم برای اطمینان بهتره یه بار دیگه به فاصله 48 ساعت تیتر بتا رو تکرار کنی ممکنه دفعه اول هنوز اثر امپول هاش سی جی مونده بوده مثلا عدد واقعی بتا ناشی از باردرای 100 بوده اگه یه بار دیگه تکرار کنی خیالت جمع میشه
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامانی پرهام عزیز مبارکه.... ایشالله بالاترم میره.... دیدی الکی به خودت استرس دادی؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به روی ماه دوستای گلم.... من عملم شد پنجشنبه.... یعنی امشبم ۵ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون نوش جون میکنم، فردا صبحم ستروتاید و ظهرم با ز این ۵ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون و شب ساعت ۱۰:۳۰ هم ۲ تا هاش سی جی مارک کوریومون.... خلاصه عملم میشه پنجشنبه ساعت ۱۰:۳۰ صبح و التماس دعا دارم حسابی.... گفت اوضات خوبه و اگه همه شون تخمک بشت و بعدش جنین خیلی خوب میشه.... گفتم خانوم دکتر جالبه من دو سری به زور ۶-۷ تا فولیکول داشتم و اونم اولین بار فقط ۵ تخمک گرفته شد و بار دوم ۶ تا.... گفتم هر سری برام مریونال تجویز میشد من نمیتونستم پیداش کنم.... گفت مریونال داروی خیلی خوبیه.... احتمالا این سری یکی از دلایل تعداد بالای تخمکم همین مریونالا باشن.... خلاصه از اینکه همیشه به یادم بودین و در حقم لطف داشتین ازتون یه دنیا ممنونم.... راستی من امروز مامان ارغوان ماهو دیدم.... ایشالله امروز شاید جنسیت وروجکاش معلوم بشه.... راستی یه فرشته دیگه که از خواننده های خاموشه هم دیدم.... اونم ایشالله به زودی زود مامان میشه.... دوستون دارم و برا تک تکتون بهترینارو میخوام....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com