2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
دوستای گلم ممنون که بفکرمین.... خیلی دلم براتون تنگ شده.... در کل خوبم فقط این درد کتف و شونه اذیتم میکنه.... یکی دو روز بگذره ایشالله روبراه شدم قول میدم غیبتم رو جبران کنم.... دوستون دارم و برا تک تکتون بهترینا رو از خدا میخوام!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبم انای مهربون خداروشکر که عمل خوبی داشتی ومشکلاتت حل شد،انشاالله به زودی وارد سیکل میکرو میشی وتا سال دیگه اینموقع دوقلوهاتو بغلت میگیری مامان ایدین جون مبارک باشه انشاالله که دوران بارداری راحتی داشته باشی،عزیزم مارو هم دعا کن که این حالتو تجربه کنیم دوستایی که انتقال دادین انشاالله که همگی مثبت میشین،اصلا به علایم توجه نکنین چون هم بی علامتی هم علایمی مثل پریود شدن هردوتاش رو بچه هایی که مثبت شدن داشتن واینکه من روز دوازده بیبی چکم منفی شد ودیگه هم مثبت نشد ولی بعضی از دوستان که دوقلو دارن از روز ده بیبیشون مثبت شده پس اگه بیبی هم میزنید تا روز ازمایش صبر داشته باشید چون نتیجه ی قطعی با ازمایش معلوم میشه،انشاالله به حق این شبای عزیز هیچکس نتیجه ی منفی نگیره
سلام ناناز جون ایشالله که این دفعه به حق این شب ها و روزهای عزیز مامان میشی و صدای قلبش و. به. دنیا اومدن و عروسیش رو میبینی عزیزم آنا جون خدا رویکرد که بهتری ممنون که به یادمان هستی عزیزم سوگلی جون ایشالله که مثبت میشی عزیزم بی بی،زدی؟ خانمی چرا اینقدر خودت رو اذیت میکنی عزیزم،ایشالله این یه بتای توپ دلت شاد میشه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
ساراگل عزیز از خدا میخوام به حق این ایام عزیز معجزه اش رو شامل حالت کنه و بیای ما رو.سورپرایز کنی عریرم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سوگلی جون ایشالله با خبر خوش میای خواهشا ما رو بیخبر نذار منتظرت هستم خانمی جونم قربونت برم التماس دعا