2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
آرام جان عزیزم ایشالله شما هم مثبت میشی، هر روز برای، خانمی،سمی جون و بسارا. و سوگلی دعا میکنم ایشالله هفته پیش رو برای همه ما خیر باشه، این روزا دارم استرس میگیرم حالتهای پری بدجور اعصابم رو بهم ریخته
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
من احتمالا یکشنبه بی بی میذارم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جونم خوبی؟ ایشالله بهتر شدی عزیزم برات بهترین ها رو. از خداوند بزرگ در این روزها میخوام
خانومی اگه بتونم جلو خودمو میگیرم و بی بی نمیذارم اعصابشو ندارم مرسی منتظر جان اخه بی بی اگرم بخواد نشون بده فکر کنم یک یا دو روز قبل ازمایش باشه من که خدا رو شکر بی بی حتی نخریدم و ندارم وگرنه وسوسه میشدم
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
ارام جون اول روز دهمم گذاشتم.دیروز روز دهمم شروع شد گذاشتم حالا بنظرتون من تااخرمنفی می مونم؟ کلی ذوق داشتم ازدیروزه دلم گرفته رفتم جمکران دعاکردم از خدا از امام زمان از امام حسین حضرت ابوالفضل خواستم نمیدونم قسمتم چی میشه اما هرچی خدابخواد
چقدر خوبه که هستی...
مامان آیدین خیلی خیلی تبریک میگم ایشالله مادرانگی گوارای وجودت باشه عزیزم، همبازی آیدین تو راهه به امید خدا
منتظر جون ممنونم که منو فراموش نمیکنی مرسی ازدعاهات گلم ان شاالله خودتم مثبت میشی گلم...دوروز قبل از بیبی نشون میده؟یعنی من سه شنبه بذارم؟ اسباب کشی دارم یکشنبه شوهرم گفت توبرو فقط بخواب
چقدر خوبه که هستی...
معمولا یکی دو روز قبل از آزمایش باید نشون بده، منم آزمایشم چهارشنبه هست،اما ساعت یازده سه شنبه که بشه دیگه میرم تو پانزده روز واسه همین سه شنبه آز میدم خانمی ایشالله مثبت میشی آرام جون منم بی بی نخریدم وگرنه وسوسه می شدم شاید همون دوشنبه خریدم و همون روز زدم استرس کمتر میشه
دوستانی که مثبت شدن اگه میشه بگید نزدیک.پریود حالتهای پری داشتین زیاد بوده یا کم خواهشا راهنمایی کنید
خانومی به نظرمن که زود گذاشتی الکی به خودت استرس نده عزیزم منتظر جان منم نهایت یک روز قبل ازمایش شاید بی بی بگیرم بذارم همچین دختر شجاعی هستم من اخه سری قبل که میکرو کردم روز قبل ازمایش پریود شدم .. انقدر توی این جریان خاطرات عجیب غریب دارم که دیگه تحملشو ندارم ... خدا به هممون رحم کنه
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
دوستان گلم منم دلدرد پری داشتم روز ده هم مثبت شد تا روز دوازده که کامل نشون داد و رفتم از حتی دوبرابرم شد دکتر دید گفت روندش عالیه اما قسمتم اینطوری بود مامی مهساجون منم بامید خدا یکی دو پری دیگه رد شه میام بازم با دکار رزاقی ویزیت شم برای شروع باهاش البته فریزم دارم رشت تورو خدا قلبو شنیدی بیا بگو اخه شرایط منم مثل شماست کامل اول منفی دومی مثبت اما پوچ الان برا سومی اقدام میخوام کنم امیدم به شماست بنفشه جون شما هم اولی پوچ دومی خوب بود بامید خدا داروی خاصیم دیدم برات ندادن از مایش های ایمنی انعقادیم نداشتی پس میشه گفت یه اتفاقی که ممکنه پیش بیاد
فقط خدا