2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
آنا جون بابت آزمایشها ممنونم حتما میرم انجام میدم من قرار بود از اواسط شهریور وارد سیکل بشم اما گفتم بزارم یه ماه بعد که از نظر روحی آمادگی داشته باشم دیگه محرم و صفر دیدم داره شروع میشه گذاشتم واسه بعد صفر ماه وقت دارم که این آزمایشات رو انجام بدم
روزهای خوب در راه هستند.
سلام به همتون. ایشالله که همه خوش خبر باشن همیشه. من اصلا حالم خوب نیست. رفتم سونو بهم گفت 8 هفته ای ولی قلب تشکیل نشده.اگه تا چندروز دیگم تشکیل نشه باید سقط کنم.خیلی داغونم. این باره چهارمه که تا مرحله قلب میرم و تمام میشه.بچه ها چیکار کنم یعنی دیگه امیدی نیست؟دکترم واسه اطمینان گفت دوباره سونو بدم برا سقط. یعنی میشه دیر تشکیل بشه؟ تازه روحیه ام بدست آورده بودم.اگه بازم بخواد سقط شه چیکار کنم.خدایا این چه امتحانیه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناناز جون واقعا هم سلامتی اولین خواستمون باید باشه! چون بدون سلامتی هیچ خوشی ای معنی نخواهد داشت! ایشالله همه کی کی جونا و عزیزاشون و کلا همه و همه سلامت باشن بعدشم شاد شاد!!!!! مریم جون پس بهترین فرصت هست که همه آزمایشارو بدی! به نظرم هر کاری میتونی انجام بده تا با خیال راحتتر بری جلو! ایشالله که به زودی طعم مادر شدن رو میچشی! مامان آیدین جون خدا رو شکر پس به سلامتی همبازی آیدینت داره میاد! ستی جون عزیز دلم ایشالله این دفعه خدا ناامیدت نمیکنه! ایشالله این تاخیر تو شادی آخرین امتحانته و یکی دو روز دیگه بهترین آهنگ زندگیت رو میشنوی! یه ریتم زیبا که ۱۲۰ سال دووم خواهد داشت! نگار جون عزیزم ایشالله که نتیجه آزمایشات بدون مشکل باشه و با خیال راحت بری جلو!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون 1000 تا صلوات برای من بذار ختم جز22.23.و24 رو هم میخونم آنا جون من دیروز روز اول پری بودم اما خونریزیم خیلی کم بود تازه به صورت لخته های خیلی تیره امروز روشن شده اما خیلی کم ؤدکترم فقط روزهای زوج هستش فردا که روز سوم پری هست میخوام برم برای گرفتن داروهای اصلی آنا جون ممکنه این کم شدن خونریزی بخاطر ال دی و دیفرلین باشه؟
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
ستی جون عزیزم ایشالله به خواست خداوند قلبش هم تشکیل میشه استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه خانمی
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام به همه دوستان پرتلاش و مهربون به همه اونایی که مامان شدن از صمیم قلبم تبریک میگم و از خدا عاجزانه میخام که بقیه دوستان منتظر هم بزودی مامان بشن. آنا جونم لطفن جزء 12 و 2000 تا صلوات برای منم بزار. از لطفت بسیار سپاسگزارم
آنای عزیز ممنون . انشالله که شما هم بعد از عملت با اطمینان وارد سیکل بشی و دردونه های نازتو تو خونه دلت مهمان کنی. منم به خاطر سنم و با توجه به اینکه تعداد تخمکهام کمه یکم ترس دارم ولی همه چی رو سپردم به خدا. هر چه پیش آید خوش آید. ستی جون انشالله که تالاپ تولوپ قلبشو به زودی میشنوی و اون بهترین آهنگ زندگیت می شه.
دوستان عزیزم فردا سوره یاسین به نیت من خونده میشه ، از همه شما خواهش می کنم برام دعا کنید ؛ فردا مصادف میشه با روز سوم پری که باید برم دکتر برای گرفتن داروهای اصلی واقعا محتاج دعای تک تک شما دوستان هستم التماس دعا
منتظر جون پیش بسوی گرفتن بهترینها ستی جون تو همین سایت یکی هفته ۱۵ شنید الانم بچش یه سالشه اما عزیزم دکترا نگفتن تو بارهای قبلی دلیلش چی میتونه باشه و ایا پی جی دی کردین
فقط خدا