2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7096323 بازدید | 688146 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هجدهم انتقال دادم روز انتقالم حساب میشهشما احساس پریودی داری؟!من دارم کمبدن درد احساس خواب‌آلودگی ...

نه من حس پریودی  از دیشب اًافه شده سردرد شدید تر میشه من ۳ تا انتقال دادم موندم چرا اینطور سدم سری قبل ۱ بود اینطور نبودم 

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
ممنونم عزیزم. الهی آمینچرا؟ درمان رو ادامه میدی یا ول کردی؟ تو باید خیلی امیدوار باشی چون یه بار آزم ...

عزیزمی شما 

من مجرد شدم دعا کن یه همسر خوب گیرم بیاد و طبیعی مادر بشم 💝

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم منم میبری تو گروه سرکلاژیا،گلم داروهات بعد سرکلاژ چیا بودن ؟

عزیزم نی نی پلاس و نصب کن بعد تو قسمت جت بزن رو ذره بین پیدا کن لینک نداره ک بهت بدم زده مامانی سرکلاژی من ۳تا پروژسترون یه دوفامد هفته ای یکی فمولایف دارم

سلام عزیزم خوبی خدایا شکرت انشاءالله بسلامتی ایبار بغل بگیریش جنسیتش معلوم نشده هنوز ؟

سلام گلم خوبم تو چطوری خوبی مرسی انشالله قسمت خودت برام دعا کن هنوز انومالی نرفتم اما ان تی حدس زد پسره